• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Dotazy na pravidla
Zdravím,
potřeboval bych si trošku ujasnit pravidla deathrunu - jako příklad uvedu mapu muhaha. Porušuje joker pravidla když vleze do místnosti se zbraněmi, některou ze 3 zbraní určených pro ostatní používá, nebo s nimi dokonce střílí na ostatní (a zabíjí je) přes okýnko? A když schválně pouští některé hráče a pak spolu mačkají pasti? A když na konci vyhazuje zbraně za bazének, kde už je nikdo vzít nemůže?
Předem díky za odpověď, potřebuji si ujasnit jestli má příště smysl natáčet hráče (pokud se to mu tak dá říkat) jménem *TOM3K, protože admini už by s ním něco dělat měli, opravdu mě nebaví hrát s někým jako je on.
potřeboval bych si trošku ujasnit pravidla deathrunu - jako příklad uvedu mapu muhaha. Porušuje joker pravidla když vleze do místnosti se zbraněmi, některou ze 3 zbraní určených pro ostatní používá, nebo s nimi dokonce střílí na ostatní (a zabíjí je) přes okýnko? A když schválně pouští některé hráče a pak spolu mačkají pasti? A když na konci vyhazuje zbraně za bazének, kde už je nikdo vzít nemůže?
Předem díky za odpověď, potřebuji si ujasnit jestli má příště smysl natáčet hráče (pokud se to mu tak dá říkat) jménem *TOM3K, protože admini už by s ním něco dělat měli, opravdu mě nebaví hrát s někým jako je on.
-
TheDines - Kolemjdoucí
[vyřešeno]Dotazy na pravidla
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dotazy na pravidla
TheDines píše:Zdravím,
Joker nemôže opustiť svoju "zónu" takže ako tu ty uvádzaš hráč porušil pravidlo
Ak si ju vybojuje ( zabije súpera) pravda že vo svojej zóne neporušuje pravidlo
Striela z miestnosti so zbranami to je pravidlo co som ti napisal hore
Súper jokera nemôže stlácat pasce a joker si ma plnit svoje povinnosti to jest zabranit superovi aby ho zabil na to su tam tie pasce
A to posledne to je tiež kazenie hry cize porusovanie pravidiel.
Ak sa mylim tak sa ospravedlnujem. Ale malo by to tak byt ako som ti napisal
-
PanRed3ull - Drbna
Re: Dotazy na pravidla
Díky, to mi stačí.
-
TheDines - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1