• Stránka 1 z 1
[P] Drazox / Žádost o akademika
● Nahraných alespoň 20 hodin na serveru ✔
● Funkční mikrofón a TeamSpeak3 ✔
● V chatu se vyjadřovat slušně, nespamovat a nepsat žádné blbosti! ✔
● Nahlásit 3 hříšníky do porušení pravidel, dle určeného vzoru ✔
● Nesmíte mít na vašem steam profilu žádný VAC ban a účet nesmí být soukromý ✔
● Nesmíte mít současně práva na CS:GO konkurenčních serverech ✔
Nick ve hře: Drazox
Odkaz na steam profil: Drazox
Věk: V momentální chvíli je mi 15 let
Steam ID: STEAM_0:1:588840991
Odkaz na váš HLstats: HLStats
Proč chci akademika: Na Administrátora nemam dostatečný věk, tak jsem se rozhodl že bych si chtěl projít nejprve akademií a až poté se dostat na Administrátora. Hru JailBreak hraji již nějaký ten pátek, takže se v pravidlech vyznám bezchybně, jelikož neustále jsou lidi kteří tu hru chcou kazit, tak bych se chtěl dostat na post akademika. Nejen že by mě to motivovalo k dalším a dalším nahlášením, tak i lidé mají vetší respekt, neboť se bojí že je nahlásíte. také dalším motivem být akademik je dostávaní co nejvíce bodů za nahlášení a dostávaní se na čelo tabulky.
Něco o mně: Jmenuji se Roman, je mi 15 let a bydlím v Ostravě. Ve hře Counter-Strike Global Offensive se prezentuji, jakožto Drazox neboli better won [D]razoX s tímto jménem očekávám dlouhou budoucnost a nemíním si ho v blízké době měnit. Na serverech JailBreak a celkově na portálu GS hraji již od Counter-Strike 1.6. Hra Counter-Strike 1.6 mě bavila velice hodně, do doby než jsem začal hrát na Counter-Strike Global Offensive zde komunita GS získala o mnoho víc dobrých hráčů ale také tak zvaných "Grieferů" kteří se snaží kazit hru ostatním. Tito hráči si neuvědomují jaký je cíl hry, a tak ji úmyslně kazí ze vzteku. Z těchto důvody bych se chtěl dostat do Administrace. S mým kamarádem Technykem jsme začínající programátoři, rád programuji hry jako jsou Fivem či Minecraft a nebo CS:GO. ve svém volném času hraju hry (převážně jb) a nebo se jdu projet na kolo či projit s kámošema ven.
Moje prohřešky na GS nebo jinde:
● CT Ban - Dostal jsem 1 CT ban a to za "nadržovaní"
. Nadržovat jsem nechtěl ale za přítomnosti CT které mi oznámilo že jsem řekl reakci s výhodou tak jsme straně T nemohl důvěřovat. Pokud vím tohle byl jediný CT ban. (kdyžtak mě opravte) 
● Funkční mikrofón a TeamSpeak3 ✔
● V chatu se vyjadřovat slušně, nespamovat a nepsat žádné blbosti! ✔
● Nahlásit 3 hříšníky do porušení pravidel, dle určeného vzoru ✔
● Nesmíte mít na vašem steam profilu žádný VAC ban a účet nesmí být soukromý ✔
● Nesmíte mít současně práva na CS:GO konkurenčních serverech ✔
Nick ve hře: Drazox
Odkaz na steam profil: Drazox
Věk: V momentální chvíli je mi 15 let
Steam ID: STEAM_0:1:588840991
Odkaz na váš HLstats: HLStats
Proč chci akademika: Na Administrátora nemam dostatečný věk, tak jsem se rozhodl že bych si chtěl projít nejprve akademií a až poté se dostat na Administrátora. Hru JailBreak hraji již nějaký ten pátek, takže se v pravidlech vyznám bezchybně, jelikož neustále jsou lidi kteří tu hru chcou kazit, tak bych se chtěl dostat na post akademika. Nejen že by mě to motivovalo k dalším a dalším nahlášením, tak i lidé mají vetší respekt, neboť se bojí že je nahlásíte. také dalším motivem být akademik je dostávaní co nejvíce bodů za nahlášení a dostávaní se na čelo tabulky.

Něco o mně: Jmenuji se Roman, je mi 15 let a bydlím v Ostravě. Ve hře Counter-Strike Global Offensive se prezentuji, jakožto Drazox neboli better won [D]razoX s tímto jménem očekávám dlouhou budoucnost a nemíním si ho v blízké době měnit. Na serverech JailBreak a celkově na portálu GS hraji již od Counter-Strike 1.6. Hra Counter-Strike 1.6 mě bavila velice hodně, do doby než jsem začal hrát na Counter-Strike Global Offensive zde komunita GS získala o mnoho víc dobrých hráčů ale také tak zvaných "Grieferů" kteří se snaží kazit hru ostatním. Tito hráči si neuvědomují jaký je cíl hry, a tak ji úmyslně kazí ze vzteku. Z těchto důvody bych se chtěl dostat do Administrace. S mým kamarádem Technykem jsme začínající programátoři, rád programuji hry jako jsou Fivem či Minecraft a nebo CS:GO. ve svém volném času hraju hry (převážně jb) a nebo se jdu projet na kolo či projit s kámošema ven.

Moje prohřešky na GS nebo jinde:
● CT Ban - Dostal jsem 1 CT ban a to za "nadržovaní"

-
Drazox - Pokročilý
[P] Drazox / Žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Drazox / Žádost o akademika
Ahoj, přidej si mě na steamu. 

-
KiziaR - Profesionál