• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Dů jů spík inglish ? / JailBreak
Nick na serveru: Dů jů spík inglish ?
SID: STEAM_0:1:176128511
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=291
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem 1 ban za nadržování. (23.05.17)
Něco o mně: Ahoj, jmenuju se Petr. Pocházím z vysočiny. Byl jsem akademik, ale vždy mě to po nějaké době přestalo bavit. Neustále nahlašovat hráče na web, když tam zůstaly ještě třeba 2 mapy a furt dávaly fk, mfk... A když jsem napsal nějakému z adminů, tak zase nebyly body :/.
Proč právě já: Na jb hraji již celkem dlouho. Myslím si, že mám dost zkušeností. Ale zároveň si dokážu přiznat, že moje znalost pravidel není zdaleka perfektní :/. Když někdo něco neví, tak pokud vím, rád poradím.
Zkušenosti s CS:GO: Na cs:go mám momentálně nahráno 820h. Momentální rank g2, ale snažím se zase dostat alespoň na rank mg+.
Děkuji.
SID: STEAM_0:1:176128511
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=291
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem 1 ban za nadržování. (23.05.17)
Něco o mně: Ahoj, jmenuju se Petr. Pocházím z vysočiny. Byl jsem akademik, ale vždy mě to po nějaké době přestalo bavit. Neustále nahlašovat hráče na web, když tam zůstaly ještě třeba 2 mapy a furt dávaly fk, mfk... A když jsem napsal nějakému z adminů, tak zase nebyly body :/.
Proč právě já: Na jb hraji již celkem dlouho. Myslím si, že mám dost zkušeností. Ale zároveň si dokážu přiznat, že moje znalost pravidel není zdaleka perfektní :/. Když někdo něco neví, tak pokud vím, rád poradím.
Zkušenosti s CS:GO: Na cs:go mám momentálně nahráno 820h. Momentální rank g2, ale snažím se zase dostat alespoň na rank mg+.
Děkuji.
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
-
peggylosttos - Amatér
[Zamítnuto] Dů jů spík inglish ? / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dů jů spík inglish ? / JailBreak
Zrovna jsem tě chtěl přijmout ale přestalo mě to bavit..
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
To je tak, když se člověk snaží být upřímný, ale nedostane ani šanci... Už chápu, ze je v životě lepší lhát
. Každopádně děkuji za vyjádření
.

V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
-
peggylosttos - Amatér
Chtěl jsem tím naznačit, že nebude na škodu kdyby si v té akademii pokračoval, hodně by ti to pomohlo. Alespoň budu vědět, že tě jednou nepřestane bavit adminovat..
V životě je 100% lepší lhát.. s pravdou nejdřív pojdeš..
V životě je 100% lepší lhát.. s pravdou nejdřív pojdeš..

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1