• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Dudlik9 800x600 / Aim Servery
Nick na serveru: Dudlik9 800x600
SID: STEAM_1:0:608602314
Sekce, na které chci práva: Aim Servery
Věk:22
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=477758
Bany, které jsem dostal: Myslím si, že bych měl být čistý jako Diamant z minecraftu.
Něco o mně: Čus, bylo jednoho deštivého dne před Vánoci roku 2007, táta přišel z roboty a dal na stůl tajemnou bednu s malou televizí, repráky, myší a klávesnicí. Ta tajemná bedna byl tehdejší herní počitač, dnes by se uvařil při uppdate win 10. Stáhl cs.1.6. hacknuté od RU, pouze s jednou mapou. Na oslavě mých narozenin mi kamarádi ukázali střasnou moc connect IP v konzoli a od té doby jsem bojoval proti hráčům tu z Gamesites, gungame jsem drdil asi nejvíc. nějakého roku 2013-14 jsem zjistil, že tu existuje forum, ale byl jsem kid, proto jsem radšil své všechny staré nicky zapomněl
, CS:GO jsem začal hrát aktivně od roku 2017, hrával jsem JB, kde jsem byl i akademikem, ale poté kvůli přestupu na střední školu jsem musel totálně přestat hrát na PC, nyní jsem již zajištění a mohu zase věnovat 12h své myši a klávesnici , Na aim serverech nejvíce trávím čas při rozehře a když se nudím. Na tomto účtě tu mám nahráno pouze 15h+-, ale určitě to poroste jednoho dne 2000h+.
Proč právě já: Trávím často na serveru, kdy tam většinou není admin a přijde mi divné pořád točit týpky a dávat to na fórum, a chtěl jsem využít Vélkého náboru zde na gamesites.
Zkušenosti s CS:GO: Vyrůstal jsem na něm jak popisuji výše.
Případné poznámky: Vím že jediná podmínka, kterou nesplňuji je aktivita, proto jsem napsal přiběh, díky kterému by šla udělat vyjímka
Díky za přečtení. s Pozdravem Pavel "dudlik9"
SID: STEAM_1:0:608602314
Sekce, na které chci práva: Aim Servery
Věk:22
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=477758
Bany, které jsem dostal: Myslím si, že bych měl být čistý jako Diamant z minecraftu.
Něco o mně: Čus, bylo jednoho deštivého dne před Vánoci roku 2007, táta přišel z roboty a dal na stůl tajemnou bednu s malou televizí, repráky, myší a klávesnicí. Ta tajemná bedna byl tehdejší herní počitač, dnes by se uvařil při uppdate win 10. Stáhl cs.1.6. hacknuté od RU, pouze s jednou mapou. Na oslavě mých narozenin mi kamarádi ukázali střasnou moc connect IP v konzoli a od té doby jsem bojoval proti hráčům tu z Gamesites, gungame jsem drdil asi nejvíc. nějakého roku 2013-14 jsem zjistil, že tu existuje forum, ale byl jsem kid, proto jsem radšil své všechny staré nicky zapomněl

Proč právě já: Trávím často na serveru, kdy tam většinou není admin a přijde mi divné pořád točit týpky a dávat to na fórum, a chtěl jsem využít Vélkého náboru zde na gamesites.
Zkušenosti s CS:GO: Vyrůstal jsem na něm jak popisuji výše.
Případné poznámky: Vím že jediná podmínka, kterou nesplňuji je aktivita, proto jsem napsal přiběh, díky kterému by šla udělat vyjímka

-
Dudlik99 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Dudlik9 800x600 / Aim Servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dudlik9 800x600 / Aim Servery
Zdravíčko,
hezký a dojemný příběh
.
Každopádně dohraj potřebnou aktivitu, dále nahlašuj do pp a pak se ozvi, uvidíme co a jak.
Admini mi mohou posílat reference.
V řešení.
hezký a dojemný příběh

Každopádně dohraj potřebnou aktivitu, dále nahlašuj do pp a pak se ozvi, uvidíme co a jak.

Admini mi mohou posílat reference.
V řešení.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1