• Stránka 1 z 1
Duffy/nadávky.
Zdravím.
<07:09:05> You are banned temporarily. Reason: "Hrubé nadávky na HL.DJ, nečekal sem od tebe"
Try again in 14:21:43
Duffy--Nejspíše Peklo.
Situace.
Takže začnu tím, že jsem po dlouhé době získal ikonku DJ jožin, takže jsem hrál a hrál a hrál. Po pár hodinách hraní, jsem musel odjet pryč, tak jsem odjel a Djování, jsem dělal stále, stále to hrálo. U přítelkyně, jsem si zapl TS, šel jsem do room kde jsem hrál a tak jsem poslouchal zase pár hodin, ale potom se stalo, co jsem nečekal, nějak se mě to vypnulo, doma, kde jsem zrovna nebyl, tak jsem poprosil nebudu jmenovat, 3 DJ fera ať mě vypnout druhého klienta, a oni nato, teď budu citovat "Jo hned ti to vypnu" a stejně prd. Tak jsem napsal, jak Korimu, tak peklovi, tak i Dostymu, jediný peklo odepisuje hned, ti dva pošukové ne.. ano napsal jsem, přesněji hráčovi Egimu, at mě vypne mik, protože nikdo z Hl.DJ není na to tak "inteligentí" aby mě vypnul mikrofon a Egimu jsem do PM napsal, něco tím smyslem už si nepamatuji "pomrdaní Hl.DJ a kokoti" tot vše a na to ban na 1 day? když jsem to psal do PM? do té doby dokud Egi nebo Peklo něco po mě nechtěli, například skinny na goučko žebroši, tak jste byly kamarádi, ale jak jsem řekl později, tak toto
Pěknou tvář děláte gsku
Edit by Pekloo: Žebroší? tys byl ten kdo mi psal o to že má 4x assimov atp, tak ty asi ani mozek nemáš
Přiznávám mojí chybu a už se to nikdy nestane.
<07:09:05> You are banned temporarily. Reason: "Hrubé nadávky na HL.DJ, nečekal sem od tebe"
Try again in 14:21:43
Duffy--Nejspíše Peklo.
Situace.
Takže začnu tím, že jsem po dlouhé době získal ikonku DJ jožin, takže jsem hrál a hrál a hrál. Po pár hodinách hraní, jsem musel odjet pryč, tak jsem odjel a Djování, jsem dělal stále, stále to hrálo. U přítelkyně, jsem si zapl TS, šel jsem do room kde jsem hrál a tak jsem poslouchal zase pár hodin, ale potom se stalo, co jsem nečekal, nějak se mě to vypnulo, doma, kde jsem zrovna nebyl, tak jsem poprosil nebudu jmenovat, 3 DJ fera ať mě vypnout druhého klienta, a oni nato, teď budu citovat "Jo hned ti to vypnu" a stejně prd. Tak jsem napsal, jak Korimu, tak peklovi, tak i Dostymu, jediný peklo odepisuje hned, ti dva pošukové ne.. ano napsal jsem, přesněji hráčovi Egimu, at mě vypne mik, protože nikdo z Hl.DJ není na to tak "inteligentí" aby mě vypnul mikrofon a Egimu jsem do PM napsal, něco tím smyslem už si nepamatuji "pomrdaní Hl.DJ a kokoti" tot vše a na to ban na 1 day? když jsem to psal do PM? do té doby dokud Egi nebo Peklo něco po mě nechtěli, například skinny na goučko žebroši, tak jste byly kamarádi, ale jak jsem řekl později, tak toto

Edit by Pekloo: Žebroší? tys byl ten kdo mi psal o to že má 4x assimov atp, tak ty asi ani mozek nemáš
Přiznávám mojí chybu a už se to nikdy nestane.
*UnderWold*
-
WorldMan - Pokročilý
Duffy/nadávky.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Duffy/nadávky.
Takže kamaráde nečekal jsem že sem napíšeš, ale když jsi to tu napsal, tak se vyjádřím.
Takže za prvé, mě jsi nepsal o tom abych si vypínal mikrofon nepsal, takže alespoň nelži že jsi mi něco psal.
Za druhé ne všichni jsou u Počítače furt
takže ti vyhovět nemohou vždy.
Ten ban ti dával Pekloo
Screen co jsi přesně psal - http://leteckaposta.cz/776605139
Ty se za tohle divíš že máš ban na den ? Věř že kdyby měl Pekloo blbou náladu dopadne to hůře
Tady máš moje vyjádření, počkej si na Pekloovo vyjádření, ale věřím že bude stejné jako to moje.
Takže za prvé, mě jsi nepsal o tom abych si vypínal mikrofon nepsal, takže alespoň nelži že jsi mi něco psal.
Za druhé ne všichni jsou u Počítače furt

Ten ban ti dával Pekloo

Screen co jsi přesně psal - http://leteckaposta.cz/776605139
Ty se za tohle divíš že máš ban na den ? Věř že kdyby měl Pekloo blbou náladu dopadne to hůře

Tady máš moje vyjádření, počkej si na Pekloovo vyjádření, ale věřím že bude stejné jako to moje.

majestro Kor1'
Hlavně buď dobrej kámo brácho. ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
HNS LEGENDA : - )
-
dropEZ - Kazatelův učeň
Nadáváš, sám to přiznáš a divíš se, že dostaneš ban? Nenadávej a ban nedostaneš, to je celé. Osobně bych ti odebral i DJ Jožina za porušení pravidel DJ roomek. Nemůžeš hrát, když nejsi u PC.
Ban oprávněný, stížnost/UB žádost neoprávněná.

-
KOFOLA - Spamer
KOFOLA píše:Nadáváš, sám to přiznáš a divíš se, že dostaneš ban? Nenadávej a ban nedostaneš, to je celé. Osobně bych ti odebral i DJ Jožina za porušení pravidel DJ roomek. Nemůžeš hrát, když nejsi u PC.
Neboj Dj mu byl odebrán

majestro Kor1'
-
dropEZ - Kazatelův učeň
Jak vidím, tak na tady se nic nevyřeší.. 
1) Vím, že jsem psal.. ale to už je jedno nebudu se tu hádat
2) k tobě Kofola
no jo Kofola opět namachrovanej přes kabel.. "osobně bych ti odebral DJ" Tak dojeď ty hrdino, machry machry. ale hovno, pan kravaťák. Chytrého ti nejde dělat 
3) Proč banujete nick, na kterém jsem nikomu nic nepsal a jenom jsem na něm hrál v DJ room, ale ten pravej nick, z kterého jsem nadával, necháte bez banu.. to je jakoby za váma došel někdo, do dj room a dal jsi např. jméno Pekloo a napíše,někomu, třeba Korimu, hej můžeš mě sundat mik, a začneš nadávat že Hl.DJ jsou "kokoti atd.." a zabanujete toho Peklaa, co jen hrál a nic nedělal
... Inteligentní lidi 
4) k tobě Peklo
ty jsi pro mě frajer, proti tobě nikdy nic mít nebudu, to ani snad nejde 

1) Vím, že jsem psal.. ale to už je jedno nebudu se tu hádat
2) k tobě Kofola

3) Proč banujete nick, na kterém jsem nikomu nic nepsal a jenom jsem na něm hrál v DJ room, ale ten pravej nick, z kterého jsem nadával, necháte bez banu.. to je jakoby za váma došel někdo, do dj room a dal jsi např. jméno Pekloo a napíše,někomu, třeba Korimu, hej můžeš mě sundat mik, a začneš nadávat že Hl.DJ jsou "kokoti atd.." a zabanujete toho Peklaa, co jen hrál a nic nedělal

4) k tobě Peklo

*UnderWold*
-
WorldMan - Pokročilý
Sám jsi napsal že jsi tam byl na dvou identitách, tak co řešíš ? byl jsi zabanován, tam kde jsi hrál .

majestro Kor1'
-
dropEZ - Kazatelův učeň
bez si stezovat jinam. treba zavolej do nejakeho centra pro mladez...
lock
lock
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku