I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]dushan,whh jb1

Příspěvekod gianniversace » 20 pro 2022, 12:46

https://www.sendspace.com/file/ty316i
11:56 hrac ktory nema ist na atrakciu lebo vyhra reakcie dushan to spamuje do chatu aj napriek tomu necha hraca zomriet aj whh nechapem preco nikto z nich nic nepovedal do voice chatu dalsie kolo mu nikto z nich vd neda

https://www.sendspace.com/file/5w2muy
52:03 hrac da fk a admin mu da pouze slay
52:26 vyhrane reakcie a aj tak ide na atrakci a dushan nereaguje

este fun fact dushan nechava dip hracov u ct aj ked vie ze obchazaju bany :oops:
gianniversace
Amatér
Amatér

[V]dushan,whh jb1

od Rumcajz » 20 pro 2022, 12:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dushan,whh jb1

Příspěvekod Whh » 20 pro 2022, 21:14 VIP

Ahoj,

ohledně pravidla, které se týká "vyhraných reakcí" jsem měl trochu jiné mínění, než tomu doopravdy je. O pravidle jsem se pobavil s nadřízeným a už vím, jak to má být. V situacích na které si poukázal jsem měl zakročit a proto se hráčovi Honzovi omlouvám, že jsem nevyřešil jeho neoprávněný kill.

V situaci, kde hráč dal FK a byl potrestán Dushanem "pouze" slayem, bych řekl, že na tom nevidím nic špatného. Hráč se po killu omluvil a jako trest mu byl udělen slay. Nevím jak to mají ostatní admini, ale já se držím přístupu, že když hráč dá neúmyslný FK, je si vědom že udělal něco špatně a omluví se, nevidím důvod mu hned nahodit ban. Věřím, že by hráčovi nahlásil další kolo VD, bohužel v této situaci byl konec mapy a nebylo možné mu dát VD, to nic ale nemění na faktu, že se hráč omluvil a přiznal svou chybu.

Whh
Obrázek
Whh
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dushan » 20 pro 2022, 23:36

1. V tej danej chvíli som riesit situaciu chcel ale nemohol som (vypadol mikrofon a snazil sa ho fixnut).
2. Ten slay, každý admin "banuje podla situácie", aj mne sa stali podobné situácie a nemyslím si, že by to bolo rovno na ban..(+napísal že omylom), na hráča si posvietim ;)
3. Sorry riešil som situáciu hore akurát, aj my sme len ludia :?
4. O žiadnych DIP hráčoch neviem, keď mám podozrenie hned to konzultujem s Exom..
Ak sa ťa nejaká zo situácii dotkla, alebo si schytal nejakú psychickú ujmu, tak sa ti ospravedlňujem..

Pekný večer
Jablkové rožky a marhuľové broskyne.
Obrázek
Dushan
Mistr
Mistr

Příspěvekod gianniversace » 22 pro 2022, 20:51

hej hej matus chcel si to riesit ale nefungoval ti mik :D preco si nenapisal na sklo alebo nieco?
dal umyselny fk lebo videl ze to proslo hracovi co dal fk tebe preto sa ta pyta v chate
2022-12-19 18:28:54 PREčO SI ZABIM NA A JEHO NIE ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2022-12-19 18:28:40 JEHO NEZABIJEš A MNA HEJ ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
mal si mu dat dat ban a hotovo umyselny fk aj ked nahlasi vd = ban
j preto si nechaval aj hraca "jaws" u ct ked si vedel ze ma permu aj ked spamoval svoj twitch link do chatu ;)
gianniversace
Amatér
Amatér

Příspěvekod AJayy » 22 pro 2022, 23:15 VIP

První demo - Zde admini pochybyli, hráč jít neměl. Whh už ví jak danou situaci řešit a Dushan pokud bude vědět že mu nefunguje mikrofon, tak se pokusí využít minimálně sklo. Ideálně neopravovat mikrofon na JB.

Druhé demo - Oba dva killy byly úmyslně, jak to lze vidět na demu a tudíž bany měli dostat oba dva. Nemám ale za zlé adminům to, že na serveru bany nedaly, protože z jejich perspektivy to moc poznat přeci nejde, navíc když se omluví. Co se týče druhého času tak platí to stejné jako v prvním demu.

Pokud máš situace kde Dushan neřeší DIP hráče tak mi to pošli do PM. Situace s adminy proberu.

Stížnost oprávněná.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy