Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Dust 2 only 6 /Valach /Aklain - Love Blonde Girls

Příspěvekod MooNecka » 01 led 2017, 23:39

Prosím admina Valach, ať sem dodá demo, kde údajný wallhack mám a po sléze zbavit tohoto neschopného admina práv, když ani hráče s WH pozná/nepozná, ať se tyhle situace neopakují

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Valach
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #6
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Aklain - Love Blonde Girls
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:432207825
[=] Zabanovana IP: 178.255.168.90
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
======================
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Dust 2 only 6 /Valach /Aklain - Love Blonde Girls

od Rumcajz » 01 led 2017, 23:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust 2 only 6 /// Valach /// Aklain - Love Blonde Girls

Příspěvekod Megaplayer » 02 led 2017, 14:45

Nazdar, demo bolo dodané do CHH sekcie, demo tu niesom povinný zverejňovať. Prosím počkaj si bez spamovania na verdikt.
Megaplayer
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MooNecka » 02 led 2017, 14:51

Zkusím to ještě 1x naposled slušně... Už mě to pořád dokola nebaví, řešit neschopnost adminů.

Od kdy se zde v UB žádosti nemusí demo zveřejňovat? Už jen, že se to týka mě, tak ho snad mám právo vidět a vyjádřit se k němu. Stejně jako je to ve všech ostatních žádostech, když se to prolistuje.. Asi nějaká novinka, která mi unikla...

e. Maxwell : Demo, dle kterého jsi byl zabanován si můžeš stáhnout zde : http://leteckaposta.cz/727904571
Jestliže se budeš vyjadřovat nevhodně nebo budeš přehnaně reagovat před verdiktem CHH týmu, tak to tady uzamkneme a vyjádří se zde jen CHH s verdiktem.
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MooNecka » 02 led 2017, 15:41

Děkuji za demo....
Už podle tvého prvního času jde vidět, že u té hry absolutně nepřemýšlíš a nehledíš na radar.....

10:12 - po zabití prvého hráča akoby vedel že pôjdu aj ďalší

po zabití prvého hráča mi bylo jasné, že se nemusím dívat na A, když na spawnu běhá můj T a vzhledem k tomu, že další 3 T byly na plantu na B, tak nechápu na co bych se tam měl dívat a nekrýt jedinou nepokrytou cestu a to právě ten mid.. to jako myslíš vážně tohleto? :D

13:01 - prvý kill OK ale na 2. si celkom presne zamieril a 3? Aj keď bolo počuť že zobral zbraň nedalo sa tak presne identifikovať že kde presne

k tomuto nemém co.. 2 normal killy, druhý podle soundu a toho, že team hlásil, že je v katech a třetí vypadá trošku divně, ale podívej se jak já mířím, když na A vylízám.. stejně jako vidíš v dalších situacích, které tu popisuješ dále, vždy úplně stejně dokola :D

16:24 - musel o ňom vedieť, bleskové reflexy a v podstate začal strieľať skôr ako CT

běžně kempí někdo vpravo, kam se asi z 99% dívám, jak jde i na demu vidět, chtěl jsem ať máš fajn situaci na natočené demo, ano v tom spectu o tobě opravdu lidi ví, tak už jsem začal s předstřelem a chtěl se otočit doprava... všimni si, že jakmile se teprve hráč ukazuje, tak strhávám myš na něj, což se mi samozřejmě nepodařilo, když už sem byl myš strhávat doprava ostatně jako v situaci 18:50 a následně v demu asi 3x

18:13 - trošku na istotku

co je tam na jistotku? úplně stejná situace jako v čase 13:01

18:50 - išiel úplne na istotu, nie? ako vedel, že hráč nieje na druhej strane dverí ako na čase 16:24? veď ani sa tam nepozrel

vysvětleno výše + časy 19:45, kdy se tam opět dívám jako vždy, 22:13 ikdyž předemnou běží T kolega a žádná střelba není, ale známe to čekání až proběhne více hráčů a čas 25:52, kde si onen nezbedný roh za vratama kontroluju opět jako úplně pokaždé..

20:50 - ako vedel, že je tam a nie na plante, ani raz som ho tak nevidel vyskočiť ako to urobil teraz

situace 18:13, všimni si jakehé hráče jsem zabil.. Badgal lucy clinton, která chodí z 90% jen short a schody a to ti potvrdí i všichni trošku skilovější na serveru .. od situace 18:13 tam jdu poprvé, na schodech které sem si projel nikde nebyla, tak mi bylo úplně jasné, že bude kempit nad rampou a kdyby nebyla tam, tak se bude opakovat naprosto stejná situace jako 13:01 a 18:13

22:35 - sledoval ho aimom aj keď ho vtedy nachvíľu videl na shorte (aj spomalene)

tohle je další věc kterou jako myslýš vážne, tak jako 1 čas s hlídáním na midu? utíka přes short tak si kontroluju roh, jestli nevykoukne a na konci ji normálně zabiju... a počkat, z kama že to zas ta hráčka utíkala? jo ze shortu jako vždy..

24:14 - táto situácia mi príde divná aj keď približne poznať kde je nepriateľ ale on strelí presne na miesto kde zomrel hráč aj keď ho tam nemohol vidieť cez animáciu výbuchu granátu

pomiň, ale mám 16bit kvůli smoku, změněné skiny zbraní a hráčů pro orientaci ve tmě a efekty u HE žádné, takže že ty vydíš výbuch, já opravdu ne, proto sem si tak klidně mohl střelit, stejně jako v situaci výše, kdy aimem sleduju hráčku lucy utíkající ze shortu, kde házím HE a střílím přes něj... a prosimtě, i kdybych tohle neměl.. tak to je naprosto normální věc, ono to HE ti neoslepí půl monitoru :D

26:08 - akoby presne vedel že je tam

a to sem jako věděl o čem? o kvidovi, kterého už sem tam během dema téměř ve stejné pozici zabil a po tom, co mi bylo oznámeno, že jsou v katech a z těch mohli běžet akorat tak na mid, nebo na náš spawn tak to kontroluju? třetí věc u které se tě jako ptám jestli to myslíš vážně....
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Diaz » 03 led 2017, 13:44 VIP

Megaplayer píše:Nazdar, demo bolo dodané do CHH sekcie, demo tu niesom povinný zverejňovať. Prosím počkaj si bez spamovania na verdikt.

Admin je povinnem sem hodit demo, kde byl podle něho hráč zabanovaný !!!!!!
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Megaplayer » 03 led 2017, 15:04

Diaz píše:Admin je povinnem sem hodit demo, kde byl podle něho hráč zabanovaný !!!!!!

Ospravedlňujem sa bol som v domnení že demo stačí hodiť do CHH sekcie, nabudúce ho dodám priamo do UB sekcie.

A čo nám Aklain povie k tomuto?
http://leteckaposta.cz/uploaded/111490216

Poznámka: sú tam screeny z hlstats a hry a - oplatí sa pozrieť a vziať do úvahy sú tam nejaké zaujímavé vyjadrenia

Včera som bol na D2 Only #6 a keď si ma hráč s jeho menom všimol tak povedal "kto volal admina?" a potom "sem v p rdeli a odpojil sa.

MooNecka - A stále si sa nevyjadril ku všetkým časom len sa pri nich odvolávaš na iné časy a kolá.
Megaplayer
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MooNecka » 03 led 2017, 16:02

Myslíš včera, kdy mám stále aktivní ban? A panebože ty jsi admin jak dlouho?

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=1233

Hráč Ventor se vydával za mě, zkonroluj si to podle chatlogu a IDčka... To si jako vážně ani jako admin neumíš ověřit dle hlstats kdo daný hrýč je a hned každej, kdo si dá můj nick musím být já? Jako co ty děláš u admin týmu?

"MooNecka - A stále si sa nevyjadril ku všetkým časom len sa pri nich odvolávaš na iné časy a kolá."

za 1. vidím tam vyjádření ke všem tvým nesmyslným časům a za 2. len sa pri nich odvolávaš na iné časy a kolá to si ani nepochopil, že ti tím naznačuju, že tvůj "WH" čas dělám úplně pokaždé, když je podobná situace? Takže znova, co ty děláš s tvým uvažováním v admin týmu? O_o Toto je fakt moc :D :D
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MooNecka » 03 led 2017, 16:10

Jako nezlobte se na mě a klidně to tu po tomhle uzamkněte za spam, ale už mi po tom jeho posledním příspěvku, ke dokázal jak mimo je, došly nervy...

To se tu jako vážně 3 dny řeší naprosto primitivní video, v kterém není jedinej pochybnej moment. V 15ti minutovém demu, dělám všechny jeho vypsané "wh" časy 2x - 3x úplně automaticky...
Máte vidět jak hraju když je plnej server... To díruju přes zdi a krabice úplně běžně.. Tady takovej frag není ani jedinej, protože server byl poloprázdnej... Bych chtěl vidět co by říkal potom.......
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MaxwellCZE » 03 led 2017, 16:37

Na demu cheaty tvé možnosti :
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html

Topic odemknu na vyjádření máš 48 hodin a budu doufat, že se budeš chovat slušně, uvážlivě a bez spamu. V opačném případě topic opět uzamykám a další tvé diskuze budeme řešit přes pm.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyřešeno]Dust 2 only 6 /Valach /Aklain - Love Blonde Gi

Příspěvekod MooNecka » 03 led 2017, 17:03

Prosím čas/y kde vaše "cheaty" mám.

e. Maxwell : už to zbytečně nemusíš komentovat svou obhajobou jako výše. Je to celkem zbytečné. :)
Časy:
10:12 - po zabití prvého hráča akoby vedel že pôjdu aj ďalší
13:01 - prvý kill OK ale na 2. si celkom presne zamieril a 3? Aj keď bolo počuť že zobral zbraň nedalo sa tak presne identifikovať že kde presne
16:24 - musel o ňom vedieť, bleskové reflexy a v podstate začal strieľať skôr ako CT
18:13 - trošku na istotku
18:50 - išiel úplne na istotu, nie? ako vedel, že hráč nieje na druhej strane dverí ako na čase 16:24? veď ani sa tam nepozrel
[b]
20:50 - ako vedel, že je tam a nie na plante, ani raz som ho tak nevidel vyskočiť ako to urobil teraz[/b]
22:35 - sledoval ho aimom aj keď ho vtedy nachvíľu videl na shorte (aj spomalene)
24:14 - táto situácia mi príde divná aj keď približne poznať kde je nepriateľ ale on strelí presne na miesto kde zomrel hráč aj keď ho tam nemohol vidieť cez animáciu výbuchu granátu
26:08 - akoby presne vedel že je tam (kroky, ale neustálé velmi přesné míření přes zeď.)
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MooNecka » 03 led 2017, 17:14

to si jako děláš srandu, že tohle je tvoje profi odpověď? vypsání časů, co napsal no brain admin, kterej ma K:D 1,2 a na dustu 2 má za život nahraný co ja za poslední 2 měsíce??
To jsem teda čekal trošku profesionálnější přístup a aspoň nové časy, kde alespoň něco opravdu vidět jde.. :D

e. Maxwell : To nech posoudit zkušenějšími jestli na časech něco je nebo ne a my jsme již rozhodli. Časy od banujícího administrátora dostačují.
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MooNecka » 07 led 2017, 16:15

Tak sem si psal s pár lidma, jak uvádím ve stížnosti zde.
maxwel-megaplayer-diaz-dust-2-only-6-t148322.html

Zvláštní, že admini co jen sedí na foru a nebo si jdou občas zahrát vidí WH, ale jeden z nejlepších hráčů gamesites piri, byl tak ochotnej a na demo se podíval a uznal, že tam rozhodně žádne WH není, stejně jako admin kosso a admin seewe, s kterýma sem to řešil, opět lidi co se na pubech běžně pohybují a mají něco nahraného...
Vamos má zkouškové, tak nemá čas, ostatním zmiňovaným z žádosti, od kterých se dá brát názor objektivně, se mi ještě nepodařilo ozvat.

Není divné, že hráči skilově nadaní říkají jak to je čisté a admini z fóra tam vidí wh? zkuste pochopit jak cs dlouho hraju, co mám za sebou atd.. :D
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 07 led 2017, 16:52

To mas tak, su kritici a tvorcovia, tvorcovia vedia tvorit obsah ale nemusia byt dobri kritici, kritici vedia spravit dobru kritiku ale nemusia vediet tvorit obsah. To ze niekto vie hrat neznamena ze pozna cheaty a to ze nekto pozna cheaty neznamena ze vie hrat.

Mi sme sa zhodli ze mas WH, takze na nasom portale si nezahras kym to nevypnes a nepockas na reset BL alebo si nekupis Unban. Pri urcovani cheatov to je tak, ze ak vyslovene hrac nestriela hlavy cez steny, tak ak das demo pozriet 100 ludom 50 si mysli ze tam neco je a 50 ze nieje. U nas ludia co o tom rozhoduju si myslia ze tam WH je takze je mi luto

Pekny den prajem
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod MooNecka » 08 led 2017, 01:02

"To mas tak, su kritici a tvorcovia, tvorcovia vedia tvorit obsah ale nemusia byt dobri kritici, kritici vedia spravit dobru kritiku ale nemusia vediet tvorit obsah. To ze niekto vie hrat neznamena ze pozna cheaty a to ze nekto pozna cheaty neznamena ze vie hrat.
"

krásně pscychologicky napsáno... jen škoda, že to u toho cs až takhle nefunguje.... hráč co prostě umí, tak umí i poznat hráče s wh nebo ab.. hráč co neumí, tak mu skilověji nadanej hráč přijde jako s wh... viz moje situace podle mě.....

vím, že proti diazovi, jakožto hlavnímu cheathunterovi a tobě, se bude chtít málo komu protiřečit..... ale co vy 2 jste vlastně za hráče? nejsme u pořadu o vaření, ale jsme u cs, kde jak píšu víš... skill hráč pozná skill nebo cheaty.. teoretik, jakožto jsou ti 2 co hodnotily moje demo prostě nepoznají nadprůměr od wh.... budu se opakovat, ale jak píšu výše, v demu jsou naprosto normálni fragy a situace... ale dejme tomu... shodli jste se na wh... fajn... žádnej ub si fakt kupovat nebudu a nebudu čekat ani na žádnej reset... jen se mi potvrdilo, to co píšu opět výše a to, že tu určují neschopní lidi o tom, kdo má, či nemá cheaty... farewel....
ns
Obrázek
steam
Obrázek
MooNecka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 08 led 2017, 16:58

Co som ja za hrace ? Tak napriklad mam vyskusane veeela cheatov a viem ako funguju, na steame mam 4300 hodin na NS ani nepocitam, csko hrajem prakticky odkedy vzniklo. Adminujem neco cez 12 rokov plus minus. Posudzoval som dema na portaloch na ktorych hravali klanovi hraci este pred vznikom GS. Je pravda ze nikdy som sa moc neangazoval v profi gamingu pretoze aj napriek tomu ze taktiky viem robit slusne moj aim nikdy moc nevynikal.

Osobne naviac spravujem 1.6 sekciu takmer od zacatku GS, pisu pluginy dokonca som tu spravil anticheat plugin na Speedhack a pohraval som sa s anticheatom na AB a WH este sa k tomu dostanem jednou ked bude cas.

AK ti toto nestaci na posudenie dema tak pak nevim co by si chcel.

Ako pisem ked si 1 demo ktore neje uplne jednoznacne pozrie 100 ludi tak 50 povie ze tam cheat je a 50 ze nieje. Je to proste sposobene tym ze ked sa nekto ide pozerat na demo s tym ze tam nic neje a hlada tak najde ze tam nic nieje a nic tam neuvidi. Ked niekto pozera na demo ze tam neco je tak tam proste neco najde aj ked tam nic nieje.

Ja som sa pozeral na to demo z pohladu ze tam nic nieje lebo si pisal relativne opakujem relativne rozumne a dal si si namahu tam neco zdovodnovat a ako si spravne napisal diaz ma svoje muchy.

Kazdopadne podla tvojho spravania v hre, pohyby, zbytocne pozeranie sa na miesta kde urcite nikto nieje a pak nepozeranie sa na miesta kde sa proste pozera aby si sa zahral ze nic nemas, absencia prirodzenych reflexov na nahle zobrazenia enemy ak to neboli nejake fejkovane reflexy ma utvrdili v tom ze mas WH.

Myslim si ze sme vycerpali vsetky moznosti, a tvojou jedinou cestou je pockat na ten reset alebo si kupit Unban.

Prosim zachovaj si trosku dostojnosti a sprav to co ti vravim. :roll:
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Další

Zpět na Unban Žádost