I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

dust 2 only server 1 / Admin CARMiNA BURANA

Příspěvekod carovnysom » 19 srp 2015, 16:53

Dobry den, chcel by som sa trocha postazovat na admina pod nickom Carmina Burana,,,video som nevedel odsledovat mam mac a nechce mi to prehrat..
Hraval som ako kazdy den a nedalo mi nezareagovat na komunikaciu v chate medzi hracom jarino2 a adminom.
Jarinovi posielal nekorektne urazky a ja som sa ho len zastal ze nech si nadava sebe ked ma problem, nakoniec da sa to aj pozriet na videu.. trafil som admina s awp nasledne som dostal kick.. druhy kick nasledoval o par minut neskor ked som mu napisal ze sa postazujem na forum . Dal som si tu namahu sem napisat , nakolko to nerobi dobru reklamu pre gamesites ked takyto kvazi admin reaguje ako reaguje a neznesie to ze ho zabiju , kludne poprosim o vyjadrenie daneho admina m prajem pekny vecer ,

s pozdravom,
som carovny
carovnysom
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

dust 2 only server 1 / Admin CARMiNA BURANA

od Rumcajz » 19 srp 2015, 16:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dust 2 only server 1 / Admin CARMiNA BURANA

Příspěvekod Jadberg » 19 srp 2015, 17:27

Stížnost je mimo vzor a bez důkazů.
jak-nahlasit-admina-t61814.html
Stížnost se zamítá, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Re: dust 2 only server 1 / Admin CARMiNA BURANA

Příspěvekod sDrCARMiNA » 19 srp 2015, 17:38

Aby si nemusel zakladat novej topic tak ti odepisu tady. Ano je fakt ze jsem nadaval ale ja si myslim ze nadavaka typu "idiot" neni zas tak hrozna padaj tam horsi veci. Vytocilo me to ze sedel ve vane a nechaval me zabit z longu, ty jakozto obycejny hrac se nemas srat do konverzace mezi mnou a jim pak kick jsem ti dal kdyz sedis do 0:45 pred katama a cekas az ti nekdo vytahne Becko...pak si uz jen byl hustej s tim jak se postaras o to abych nebyl admin. Moc ti to nevyslo na to jak si byl na serveru hustej :cry: ;)
sDrCARMiNA
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy