• Stránka 1 z 1
dust2/cunik
Názov topicu: Server/Nick
Skopírujte výpis z konzole:
===============================================
[SourceBans] You are banned from this server.
[SourceBans] You have 6 d, 23 hr, 59 min, 24 sec left on your ban.
[SourceBans] Name: Haribo
[SourceBans] Steam ID: STEAM_0:1:129404247
[SourceBans] Reason: Multihack
[SourceBans] You can protest your ban at http://www.gamesites.cz.
Popíšte čo sa stalo: dostal sem ban
chci jen demo díky <3<3
egoista
Skopírujte výpis z konzole:
[SourceBans] You are banned from this server.
[SourceBans] You have 6 d, 23 hr, 59 min, 24 sec left on your ban.
[SourceBans] Name: Haribo
[SourceBans] Steam ID: STEAM_0:1:129404247
[SourceBans] Reason: Multihack
[SourceBans] You can protest your ban at http://www.gamesites.cz.
Popíšte čo sa stalo: dostal sem ban
chci jen demo díky <3<3
egoista
asdasdas
-
cunik - Profesionál
dust2/cunik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dust2/cunik
Čus, počítal jsem s tím, že si půjdeš podat UB žádost
.
Tady by mělo být demo, doufám, že to je ono ... promiň, že jsem toho tvého "skillu" nenahrál tolik .. ale jak mile sis po prvé změnil jména ( takový to rychlé měnění v chatu ) jsem začal natáčet a šel se na tebe kouknout .. viděl jsem jak se točíš při použití AB a omylem jsem překlikl na jiného hráče když jsem ti šel dát ban před BL abych nezabanoval omylem 'rd0 který tam byl a byl čistý ... takže od začátku do 00:10 cca je vidět jak se točíš + si šel na Bčko porozdat pár hlav ( na serveru byli další dva adminé ) potom jsi v čase 00:14 automaticky poslal do chatu odkaz na tvé cheaty + 00:30 si začal pouštět songy, načež si dostal kick, hned si se napojil a v 00:56 je vidět, jak si opět měníš automaticky jméno ... potom si hrál bez cheatů a měl narážky, že teď ti můžu dát ban, že si půjdeš stěžovat ... jelikož mi dnes blbne net, tak trvalo dýl, než jsem ti dal ban .. a v čase 2:35 si pod nickem Haribo dostal kick ze serveru ( omylem s pravým haribem, který dostal omluvu )
Tu máš odkaz na tvé HLSTATS kde je nádherně vidět, za čí nick a jak dlouho si za něj hrál + tvůj chat s odkazy na cheaty atd
... po banu jsem ti v BL editnul ban tak by tam bylo tvé jméno ...
Ode mě vše + jsem pro prodloužení banu hráči ...

Tady by mělo být demo, doufám, že to je ono ... promiň, že jsem toho tvého "skillu" nenahrál tolik .. ale jak mile sis po prvé změnil jména ( takový to rychlé měnění v chatu ) jsem začal natáčet a šel se na tebe kouknout .. viděl jsem jak se točíš při použití AB a omylem jsem překlikl na jiného hráče když jsem ti šel dát ban před BL abych nezabanoval omylem 'rd0 který tam byl a byl čistý ... takže od začátku do 00:10 cca je vidět jak se točíš + si šel na Bčko porozdat pár hlav ( na serveru byli další dva adminé ) potom jsi v čase 00:14 automaticky poslal do chatu odkaz na tvé cheaty + 00:30 si začal pouštět songy, načež si dostal kick, hned si se napojil a v 00:56 je vidět, jak si opět měníš automaticky jméno ... potom si hrál bez cheatů a měl narážky, že teď ti můžu dát ban, že si půjdeš stěžovat ... jelikož mi dnes blbne net, tak trvalo dýl, než jsem ti dal ban .. a v čase 2:35 si pod nickem Haribo dostal kick ze serveru ( omylem s pravým haribem, který dostal omluvu )
Tu máš odkaz na tvé HLSTATS kde je nádherně vidět, za čí nick a jak dlouho si za něj hrál + tvůj chat s odkazy na cheaty atd

Ode mě vše + jsem pro prodloužení banu hráči ...
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. 
CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016
*Chaos<>Kamikaze*

CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016
*Chaos<>Kamikaze*
-
Camikk - Zkušený
Re: dust2/cunik
Na demu jsou patrné cheaty, takže není co řešit ... UB Žádost se zamítá.
Lock
Lock

-
ElysiumGS - Mistr
• Stránka 1 z 1