• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Dust2 Only 1 / 1111111111111 (SPV) / Autorita
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: 1111111111111111111 (SPV)
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Autorita
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1330443878
[=] Zabanovana IP: 78.141.117.170
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
Zdravím.V prvomrade som zaskočený,čo sa stalo,zrejme po pár killoch dotyčného admina a po tradičných dierkach na dust2 to zrejme nezniesol.Cs 1.6 hrám vkuse už 10 rokov a u vás na dust2only1 stabilne 3 roky a prvýkrát som tam dostal ban samozrejme neopraávnený,keďže som nemal nikdy potrebu cheatovať ..Skontrolujte si prosím ludí,koho vlastne verbujete za adminov.Dotyčného admina vídam často na serveri a nemal som s nim nikdy problém,ale fajn každému občas zaskratuje v hlave
Týmto žiadam aby sa čím skôr vyriešil tento zbytočný problém 
Vlastním EVIP na serveri.
[=] Dostal jsi trest od admina: 1111111111111111111 (SPV)
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Autorita
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1330443878
[=] Zabanovana IP: 78.141.117.170
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
Zdravím.V prvomrade som zaskočený,čo sa stalo,zrejme po pár killoch dotyčného admina a po tradičných dierkach na dust2 to zrejme nezniesol.Cs 1.6 hrám vkuse už 10 rokov a u vás na dust2only1 stabilne 3 roky a prvýkrát som tam dostal ban samozrejme neopraávnený,keďže som nemal nikdy potrebu cheatovať ..Skontrolujte si prosím ludí,koho vlastne verbujete za adminov.Dotyčného admina vídam často na serveri a nemal som s nim nikdy problém,ale fajn každému občas zaskratuje v hlave

Vlastním EVIP na serveri.
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
[vyřešeno] Dust2 Only 1 / 1111111111111 (SPV) / Autorita
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust2 Only 1 / 1111111111111111111 (SPV) / Autorita
Cau.
Ty mozno zaskoceny si.. To, ze tu hravas dlho neznamena, ze nic nemas, resp nezapinas... Takych ako ty uz bolo dost a ze sa to wh snazis nedavat s prefirom? Prosim ta, naco sa tu hras
...
Dlhsie si sa mi nezdal, akurat si si daval vzdy pozor
Si priklad on/offera 
Demo: http://leteckaposta.cz/875416079
Casy: 56:16 ... trosku si sa uponahlal
57:45 ... toho cez smog si este poriadne ani nevidel a uz si strielal...nehovoriac o tom druhom.., pri spomaleni sice je vidno, ze si strielal az potom ako si ich videl, ale v tej rychlosti by si to bwz wh nedal
58:14... znova si vedel o nom, cely cas si isiel na istotu, nepozreal si rohy.. len jeden, na spawne ci nie je niekto afk
58:38 ... zaujimave ako si hned zacal po nom strielat a to ho ani pri spomaleni nebolo pomaly vidno
58:56 ... vedel si o nom? ,
62:20 ... pekny rush, preco si nepozrel ani jeden roh a isiel hned na istotu po tych dvoch na mide? nahoda?
64:45 ... minule kolo nebolo na mide awp, vedel si to.. tak si si hned rushol bez krytia... toto kolo naopak si vedel e tam je tak si sa kryl... ci sa snad mylim?
64:50 ... ako si mi uniklo ze ti tam presiel a ty si ho zacal hned dierovat, predtym co si chodil mid ti tam nikto nesiel ani si to nekontroloval a ani raz nedieroval.. co tak odrazu teraz?
65:44 .. znova cez smog... bolo ho slabo vidno ale aj tak
66:03 ... vybehol si na istotu
66:35 ... tu je jasny dokaz o tom,ze nehras sound (vyhovorky typu, nedrzal som mysku, pisal som, jedol som... to ani radsej nepis
)
67:06 ... zrazu si si nedal prefire na hraca, ktory tam nebol? skoro vzdy tam je awp, preco si teraz nestrielal? ani za dvere si sa nepozrel
67:21 ... cez smog hned predmierene
67:45 ... beh na istotu
Ak ti daju CHH za pravdu, ze nic nemas, potom sa ti ospravedlnim... ale ja mam na to nazor taky ako mam
odo mna vsetko, vyckaj na verdikt... Cauko
Ty mozno zaskoceny si.. To, ze tu hravas dlho neznamena, ze nic nemas, resp nezapinas... Takych ako ty uz bolo dost a ze sa to wh snazis nedavat s prefirom? Prosim ta, naco sa tu hras

Dlhsie si sa mi nezdal, akurat si si daval vzdy pozor

Demo: http://leteckaposta.cz/875416079
Casy: 56:16 ... trosku si sa uponahlal
57:45 ... toho cez smog si este poriadne ani nevidel a uz si strielal...nehovoriac o tom druhom.., pri spomaleni sice je vidno, ze si strielal az potom ako si ich videl, ale v tej rychlosti by si to bwz wh nedal
58:14... znova si vedel o nom, cely cas si isiel na istotu, nepozreal si rohy.. len jeden, na spawne ci nie je niekto afk
58:38 ... zaujimave ako si hned zacal po nom strielat a to ho ani pri spomaleni nebolo pomaly vidno
58:56 ... vedel si o nom? ,
62:20 ... pekny rush, preco si nepozrel ani jeden roh a isiel hned na istotu po tych dvoch na mide? nahoda?
64:45 ... minule kolo nebolo na mide awp, vedel si to.. tak si si hned rushol bez krytia... toto kolo naopak si vedel e tam je tak si sa kryl... ci sa snad mylim?
64:50 ... ako si mi uniklo ze ti tam presiel a ty si ho zacal hned dierovat, predtym co si chodil mid ti tam nikto nesiel ani si to nekontroloval a ani raz nedieroval.. co tak odrazu teraz?
65:44 .. znova cez smog... bolo ho slabo vidno ale aj tak
66:03 ... vybehol si na istotu
66:35 ... tu je jasny dokaz o tom,ze nehras sound (vyhovorky typu, nedrzal som mysku, pisal som, jedol som... to ani radsej nepis

67:06 ... zrazu si si nedal prefire na hraca, ktory tam nebol? skoro vzdy tam je awp, preco si teraz nestrielal? ani za dvere si sa nepozrel
67:21 ... cez smog hned predmierene
67:45 ... beh na istotu
Ak ti daju CHH za pravdu, ze nic nemas, potom sa ti ospravedlnim... ale ja mam na to nazor taky ako mam

odo mna vsetko, vyckaj na verdikt... Cauko

-
Danco23 - CS 1.6 Admin
Fakt logické argumenty
Ešte raz hrám tam stabilne 3 roky vip a evip hráči sa tam opakujú,okukávam každého hranie myslenie aj taktiku a podla toho určujem svoj spôsobo hry
Za ďalšie smoke si ako typická 90 percentná komunita hráčov na duste,sťažujú sa na killovanie cez smog ..áno strielam aj do smoku prečo nie keď mám nekonečno nábojov,hrám vždy zo soundom,takže pokial mám potrebu pozrem roh pokladám za vhodné,že sa tam dotyčný mohol ukempiť
A áno som rýchly pri rushoch,mám predsa EVIP ..čo si si ešte všimol ?
Kolko to hráš,rok ? 

Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
CHH team je momentálne časovo vyťažený. Máš teda dočasný unban, kým nebude demo preskúmané 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [čaká na CHH] Dust2 Only 1 / 1111111111111 (SPV) / Autor
Unban zostáva, ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.
:)
-
DavidSc - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1