• Stránka 1 z 1
[V]Dust2 Only #1 / JaBkoO lubi Kiku / Marsky Bozkov
2.=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: JaBkoO lubi Kiku
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: Marsky Bozkov
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:15998730
[=] Zabanovana IP: 95.103.42.185
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Nemyslím si, že tie nadávky boli takého kalibru aby som dostal 24 hodinový ban, nakoľko obe tie nadávky boli úmyselne vyprovokované, nezačal som od seba. Najprv som dostal od admina Narcotic právom kick, potom hneď vzápeti ma kickol admin jabko, keď som sa ho opýtal prečo tak odvetil že chyba v komunikácii , čo sa mi nezdalo a považoval som to za klamstvo a zaujatosť admina. Potom som vyjadril svoj pocit z admina jabko a dostal som 12 hodinový ban, v konzole mi teraz ukazuje že je 24 hodínový. Ďakujem.
4. Som EVIP.
[=] Dostal jsi trest od admina: JaBkoO lubi Kiku
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: Marsky Bozkov
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:15998730
[=] Zabanovana IP: 95.103.42.185
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Nemyslím si, že tie nadávky boli takého kalibru aby som dostal 24 hodinový ban, nakoľko obe tie nadávky boli úmyselne vyprovokované, nezačal som od seba. Najprv som dostal od admina Narcotic právom kick, potom hneď vzápeti ma kickol admin jabko, keď som sa ho opýtal prečo tak odvetil že chyba v komunikácii , čo sa mi nezdalo a považoval som to za klamstvo a zaujatosť admina. Potom som vyjadril svoj pocit z admina jabko a dostal som 12 hodinový ban, v konzole mi teraz ukazuje že je 24 hodínový. Ďakujem.
4. Som EVIP.
-
Zaujimavy - Amatér
[V]Dust2 Only #1 / JaBkoO lubi Kiku / Marsky Bozkov
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust2 Only #1 / JaBkoO lubi Kiku / Marsky Bozkov
Hele, na tvém místě budu jedině rád za tento ještě krátký ban, já bych ti za toto chování dal mnohem delší ban, bez ohledu na to, kdo si začal. Na serveru se máš chovat slusně, ne jako hovado.
Unban zamítnut.
Unban zamítnut.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]Dust2 Only #1 / JaBkoO lubi Kiku / Marsky Bozkov
Je to sice už vyřešeno, ale rád bych k tomu dodal jediné.
Na server chodíš hrát a ne se dohadovat s hráči. Ano chápu, že emoce jsou i u počítačových her a proto s ostatními máme uzdu popuštěnou a jsme chápaví, avšak do doby, kdy to nepřekročí únosnou míru.
Byl si několikrát napomenut, 2x kicknut a s adminy jsme se v admin chatu domluvili, že ti ban neuškodí. Dostal si ban na 10 minut. Není to ban do hry tak místo té hloupé poznámky sis mohl dále hrát. Nezapomeň, že mi není 15 abys se mnou na serveru třel podlahu.
Ban máš na chat a můžeš hrát, nezapomeň ale, že pokud budeš chtít takto pokračovat tak bany budou už jen delší a delší.
Děkuji Groosi za vyřešení, pokud bude chtít někdo screeny a důkazy na základě kterých jsem banoval není problém.
Jabko
Na server chodíš hrát a ne se dohadovat s hráči. Ano chápu, že emoce jsou i u počítačových her a proto s ostatními máme uzdu popuštěnou a jsme chápaví, avšak do doby, kdy to nepřekročí únosnou míru.
Byl si několikrát napomenut, 2x kicknut a s adminy jsme se v admin chatu domluvili, že ti ban neuškodí. Dostal si ban na 10 minut. Není to ban do hry tak místo té hloupé poznámky sis mohl dále hrát. Nezapomeň, že mi není 15 abys se mnou na serveru třel podlahu.
Ban máš na chat a můžeš hrát, nezapomeň ale, že pokud budeš chtít takto pokračovat tak bany budou už jen delší a delší.
Děkuji Groosi za vyřešení, pokud bude chtít někdo screeny a důkazy na základě kterých jsem banoval není problém.
Jabko
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
Tak ako som čakal, že sa tu niekto ohradí s tým, že možem byť rád že nemám dlhší ban. Prečo som dostal potom 2x kick? To ma tiltlo. Ten druhý kick bol úmyslený a neobjektívny.
-
Zaujimavy - Amatér
Po druhé, prečo mi ho ešte predĺžil? Prečo ho to až takto trápilo aby sa musel ešte ku mne vracať a predlžovať mi ho?
-
Zaujimavy - Amatér
Ešteže na serveri neboli traja admini, lebo by som bol dostal trojitý kick a tri krát dlhší ban.
-
Zaujimavy - Amatér
Ahoj, ban jsem Ti prodloužil já, jelikož se neumíš na serveru chovat. Osobně jsem Tě banoval za nadávky do rodiny na 12 h. přímo na serveru. Očividně se ban minul účinkem a nic sis z něj nevzal - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=171991
Proto vzhledem k Tvému slovníku a záznamům v BL, jsem Ti ban prodloužil ještě o 12 hodin.
Proto vzhledem k Tvému slovníku a záznamům v BL, jsem Ti ban prodloužil ještě o 12 hodin.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Aha, takže tak to je, vy beriete ešte do úvahy nadávky čo admin nevidel? nevedel som. Tak možete rovno každému dávať permu, odkedy tam hrávam, tak som asi zanadával 5000x a tiež som si nič z toho nevzal a ani nevezmem. Tomuto nechápem "Očividně se ban minul účinkem a nic sis z něj nevzal" ? To je štandartný postup niekoho 2x kicknúť pri nadávke a potom po 12 hodinovom bane pozerať ešte jeho chat záznam na fakaheda a potom predlžiť ban? Zaujímalo by ma to.
2018-12-07 17:19:52 len moj nazor. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-12-07 17:19:47 prídeš mi ako 40 ročný tučko s plešinou a nanič životom, len tak. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-12-07 17:19:24 prečo sste ma 2x kickli?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-12-07 17:19:20 koľko máš rokov?.
strašne urážlivé slová, hodné 24 hodinového banu, veru.
k žiadosti o admina by sa mali robiť psychotesty.
2018-12-07 17:19:52 len moj nazor. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-12-07 17:19:47 prídeš mi ako 40 ročný tučko s plešinou a nanič životom, len tak. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-12-07 17:19:24 prečo sste ma 2x kickli?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-12-07 17:19:20 koľko máš rokov?.
strašne urážlivé slová, hodné 24 hodinového banu, veru.
k žiadosti o admina by sa mali robiť psychotesty.
-
Zaujimavy - Amatér
Zdravím,
podal jsi stížnost, zde ti bylo odpovězeno kompetentní osobou.
My máme postupy takové jaké máme a pokud se ti nelíbí, staň se adminem, probojuj se do vyšších řad a pak můžeš změnit jak uznáš za vhodné ty postupy.. Do té doby to nech na nás.
Všichni zúčastnění postupovali správně, jelikož nadáváš, tak vůbec nemáš právo tu hučet že ti někdo dal kick navíc.
podal jsi stížnost, zde ti bylo odpovězeno kompetentní osobou.
My máme postupy takové jaké máme a pokud se ti nelíbí, staň se adminem, probojuj se do vyšších řad a pak můžeš změnit jak uznáš za vhodné ty postupy.. Do té doby to nech na nás.
Všichni zúčastnění postupovali správně, jelikož nadáváš, tak vůbec nemáš právo tu hučet že ti někdo dal kick navíc.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Tie postupy sú subjektívne a preafektované, ako možem ovplyvniť niekoho správanie?
-
Zaujimavy - Amatér
Hlavně se chovej ty správně, nenadávej ani nijak neporušuj pravidla a nebudeš mít žádný problém, hezkou hru přeji.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Nech sa správajú aj admini férovo a budeme žiť v utópii.
-
Zaujimavy - Amatér
• Stránka 1 z 1