• Stránka 1 z 1
Dust2 Only #3 admin "huh"
Zdravim, hram na gamesites uz niekolko rokov a musim pochvalit vase servery, co sa tyka hratelnosti, ale aj vedenia - adminov. Az do dnes. Dnes na serveri Dust2 Only #3 hral admin s nickom "huh" ktory mi dal kick iba preto, lebo som ostal ako posledny alive v teame a zjavne sa mu to nepozdavalo, alebo nechcelo sa mu cakat. Nasledujuce kolo ked som sa stazoval, tak mi dal kick.
Viem ze chcete mat na serveroch poriadok a verim ze taketo veci by sa nemali stavat, lebo to hracov od vasich serverov odradi.
Za pochopenie dakujem, prajem pekny den
PS: screenshot ani video nemam, lebo s tymito vecami nemam skusenosti, ale dal som si pre dobro veci tu namahu sa sem registrovat a reportnut to.
Viem ze chcete mat na serveroch poriadok a verim ze taketo veci by sa nemali stavat, lebo to hracov od vasich serverov odradi.
Za pochopenie dakujem, prajem pekny den
PS: screenshot ani video nemam, lebo s tymito vecami nemam skusenosti, ale dal som si pre dobro veci tu namahu sa sem registrovat a reportnut to.
- RioN
- Kolemjdoucí
Dust2 Only #3 admin "huh"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust2 Only #3 admin "huh"
byl jsi posledni? Vazne? Dostal jsi Slay az kolo skoncilo .. protoze za 90 sekund dojit od T spawnu pred Kata me prijde vazne moc zdlouhave.. dostal jsi slay a zacal jsi nadavat proto jsi dostal kick.. pokud budes dal tvrdit opak rad pridam video a ban 24 hodin za nadavky adminovi..
-
Bezejmenny - Pokročilý
Tu ide o pointu a tou je, ze si mi dal bezdovodne slay. Nebol som na spawne, isiel som vtedy do kat na B po bombu a zrazu
dostanem slay. Ano, bolo to uz pred koncom kola, ale mohol som este stihnut plant alebo killnut protihracov, co mi ale nebolo umoznene. Mas prava, ale nemozes si robit co chces.
dostanem slay. Ano, bolo to uz pred koncom kola, ale mohol som este stihnut plant alebo killnut protihracov, co mi ale nebolo umoznene. Mas prava, ale nemozes si robit co chces.
- RioN
- Kolemjdoucí
Máš plnit povinnosti mapy, nemáš tu důkazy apod.
Demo si nahráš tak že do console napíšeš record "nazevdema" a stop tím ho ukončíš.
Otevres si www.leteckaposta.cz a tam to nahraješ.
Stížnost beru jako neoprávněnou, lock.
Demo si nahráš tak že do console napíšeš record "nazevdema" a stop tím ho ukončíš.
Otevres si www.leteckaposta.cz a tam to nahraješ.
Stížnost beru jako neoprávněnou, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
RioN píše:Tu ide o pointu a tou je, ze si mi dal bezdovodne slay. Nebol som na spawne, isiel som vtedy do kat na B po bombu a zrazu
Jak myslis du pro demo pak ho sem hodim.... nebudes si tu donekonecna vymyslet!
-
Bezejmenny - Pokročilý
• Stránka 1 z 1