• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] ^Dust2 Only #5/Rebook^ Allahu Akbar
Dobrý den, rád bych požádal o práva na Dust2 Only 5 serveru.
Nick ve hře: Rebook^ Allahu Akbar
Nick na fóru: Rebook
Profil na fóru: rebook-u56277.html
Věk: 20
Steam nick: Rebook
Steam ID: STEAM_0:1:42525110
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=214180
Žádný aktivní ban nemám kdysi dávno jsem dostal perma ban (War3Ultimate) ale při kontrole v CHH sekci jsem byl schledán nevinný a tak jsem dostal unban.
Něco málo o mě: Jmenuji se Michal a pocházím z Prahy. Dokončil jsem střední s maturitou jako kuchař. Mojí zálibou je práce, sport (převážně nohejbal) a hraní na PC a sledováni filmů.
Proč by jsem chtěl být adminem? : Tak na GS hraji už nějakou dobu, Cs ještě déle, a chtěl bych přispět k chodu serveru kde nikdo nebude cheatovat a porušovat pravidla, Na Dust2Only5 málo kdy zavítá admin, co by to tam zkrotil a proto bych se rád toho ujal. Kdysi jsem měl už práva na War3Ultimate serveru a chtěl bych se do toho zase vrátit.
Děkuji za přečtení a za strávený čas.
Nick ve hře: Rebook^ Allahu Akbar
Nick na fóru: Rebook
Profil na fóru: rebook-u56277.html
Věk: 20
Steam nick: Rebook
Steam ID: STEAM_0:1:42525110
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=214180
Žádný aktivní ban nemám kdysi dávno jsem dostal perma ban (War3Ultimate) ale při kontrole v CHH sekci jsem byl schledán nevinný a tak jsem dostal unban.
Něco málo o mě: Jmenuji se Michal a pocházím z Prahy. Dokončil jsem střední s maturitou jako kuchař. Mojí zálibou je práce, sport (převážně nohejbal) a hraní na PC a sledováni filmů.
Proč by jsem chtěl být adminem? : Tak na GS hraji už nějakou dobu, Cs ještě déle, a chtěl bych přispět k chodu serveru kde nikdo nebude cheatovat a porušovat pravidla, Na Dust2Only5 málo kdy zavítá admin, co by to tam zkrotil a proto bych se rád toho ujal. Kdysi jsem měl už práva na War3Ultimate serveru a chtěl bych se do toho zase vrátit.
Děkuji za přečtení a za strávený čas.
-
Rebook - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] ^Dust2 Only #5/Rebook^ Allahu Akbar
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ^Dust2 Only #5/Rebook^ Allahu Akbar
Zdravím,
sem tam si u tebe všímám nějakých nadávek na serveru, i když poslední dobou je to značně lepší, takže tak stále pokračuj + projev snahu nahlašováním hráčů do PP (alespoň 6 hříšníků) a za měsíc to zkusíš znovu.
Momentálně zamítnuto.
sem tam si u tebe všímám nějakých nadávek na serveru, i když poslední dobou je to značně lepší, takže tak stále pokračuj + projev snahu nahlašováním hráčů do PP (alespoň 6 hříšníků) a za měsíc to zkusíš znovu.
Momentálně zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1