I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Dust2 Only, Gallaxy

Příspěvekod Xarz » 24 lis 2015, 23:04

Server: Dust2 Only

Popis situácie/ prehrešky admina:

Po připojení na server jsem se zrodil ve stavu 13-1 pro CT's. Nakoupil jsem vestu, helmu, vzal jsem AKčko ze země od jiného hráče, a poté se vydal na long. Bohužel všechny Tčka z mého týmu zemřeli protože rushovali vše co mohly, a pak já přežil v situaci 6vs1. Přešel jsem na T-spawn protože rushovali Mid, Dolní tunely, a Long, prostě strategický ústup. Poté jsem zabil 2 hráče. Zbývali 4 CT'S, a byl čas 1:13. Clutch se mě mohl podařit, věděl jsem že na longu bude jen 1, a tak jsem se rozhodl rushovat Long na A-plant. Ale pak mě zabil admín Gallyxy skrz jeho práva. Tázal jsem se ho proč to udělal, on pak neodpověděl. Mezitím když jsem mu psal aby to odůvodnil, tak začalo další kolo, tak jsem se rozběhl na B, ale zapoměl jsem na nákup vesty, a zbraně... proto jsem se vrátil asi 70m zpět na T-spawn abych dokoupil, ale on mě poté Kickl. Napojil jsem se zpět, a on mě napsal "PatrikS, napiš mě proč tě admin zabil ?". Nevěděl jsem že je to admin, tak jsem mu napsal "Admin mě zabil za pokus o Clutch v situaci 6v1 a čase 1:13".. Poté jsem byl zabanován na 10 minut za důvod "Uvědom se."

Můj názor: Nechápu jeho arogantní chování, neupozornil mě, neřekl proč mě zabil.. a přitom jsem nekempil, ale snažil se rushovat. Můj rank: Global Elite , Hraji cs:go Rok a půl.. a s tímto chováním jsem se nikde nesetkal.

Dôkazy: Chtěl jsem udělat screen v konzoli, ale ten text zmizel, a měl jsem zaspamovanou konzoli tímto:

Failed to read the default inventory image file (materials/icons/inventory_icon_quest.vtf)
SF GetLootListItemIdByIndex called on an item with no loot list. Only crates and quests are supported
SF GetLootListItemIdByIndex called on an item with no loot list. Only crates and quests are supported
Xarz
Pokročilý
Pokročilý

Dust2 Only, Gallaxy

od Rumcajz » 24 lis 2015, 23:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust2 Only, Gallaxy

Příspěvekod Rainox » 25 lis 2015, 13:53 VIP

Admina kontaktuji ať se sem vyjádří a popíše situaci.
Rainox
Spamer
Spamer

Re: Dust2 Only, Gallaxy

Příspěvekod Egii » 25 lis 2015, 14:26 VIP

Po menší konverzaci s adminem, stížnost oprávněná.

Admin byl poučen co a jak pro příště!

Děkujeme za stížnost, Lock!
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor