• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]dust2 only/ libowwey / ddddddd
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: libowwey
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [mh]
[=] Zabanovany nickname: ddddddd
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:135177732
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
ahojte hral som na dust2, mal som uncappnute fps, co mi dovolilo dosiahnut vyssie rychlosti pri pohybe(ddrun)... rozumiem, ze to mohlo vyzerat divne pre niekoho, kto nehral moc kz a podobne, ale nejde o nic zazracne
mam vip
[=] Dostal jsi trest od admina: libowwey
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [mh]
[=] Zabanovany nickname: ddddddd
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:135177732
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
ahojte hral som na dust2, mal som uncappnute fps, co mi dovolilo dosiahnut vyssie rychlosti pri pohybe(ddrun)... rozumiem, ze to mohlo vyzerat divne pre niekoho, kto nehral moc kz a podobne, ale nejde o nic zazracne
mam vip
- saskafraska
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]dust2 only/ libowwey / ddddddd
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dust2 only/ libowwey / ddddddd
https://www.sendspace.com/filegroup/Yty ... eTXoJJtz50
na všech demách sledujte sgs
+ čas 82:26 demo dd, cuk na teammate.
na všech demách sledujte sgs
+ čas 82:26 demo dd, cuk na teammate.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
v tych 4 demach som robil ddrun/gs, ty si tam napisal "sledujte sgs", co je uplne mimo, lebo som nerobil ziadne sgs, mechanika ktoru som pouzival sa vola gs a rozdiel medzi gs a sgs pozna kazdy kto aspon trosku v tej hre pozna movement... mozno si sa len pomylil, co by sa dalo pochopit, ale ak ten rozdiel skutocne nepoznas o to viac komicky je moj ban
co sa tyka 82:26 v dd.dem - normalne som flickol na hraca, lebo som si myslel ze je to T - dokonca som vystrelil.. ak by to mal byt aimbot, tak fakt nechapem preco by som takto cielene flickoval na svojho spoluhraca a este aj strielal, to jednoducho nedava ziadny zmysel
cely ban je vlastne zalozeny na tom, ze admin nepozna skutocne limity movementu v hre, nerobil som nic, co by bolo proti pravidlam... je mnozstvo ludi, desiatky mozno az stovky ktori tieto veci zvladaju o mnoho konzistentnejsie ako ja a dosahuju pri nich este vacsie rychlosti. keby na server prisiel niekto, kto je fakt high level co sa tyka kz, tak by tam doslova lietal po mape
co sa tyka 82:26 v dd.dem - normalne som flickol na hraca, lebo som si myslel ze je to T - dokonca som vystrelil.. ak by to mal byt aimbot, tak fakt nechapem preco by som takto cielene flickoval na svojho spoluhraca a este aj strielal, to jednoducho nedava ziadny zmysel
cely ban je vlastne zalozeny na tom, ze admin nepozna skutocne limity movementu v hre, nerobil som nic, co by bolo proti pravidlam... je mnozstvo ludi, desiatky mozno az stovky ktori tieto veci zvladaju o mnoho konzistentnejsie ako ja a dosahuju pri nich este vacsie rychlosti. keby na server prisiel niekto, kto je fakt high level co sa tyka kz, tak by tam doslova lietal po mape
- saskafraska
- Kolemjdoucí
aj sa k tomu este niekto vyjadri ci ako 

- saskafraska
- Kolemjdoucí
Omlouváme se, momentálně jsme většina z nás časově mírně indisponováni. Poslal jsem dema do CHH, kde se na ně mrkneme... mezitím jsem ti udělil dočasný unban, než vyneseme verdikt. 

► Srdcem pravý KNIFER◄ since 2008
-
VesmirCZ - CS 1.6 CheatHunter
-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: [CHH] dust2 only/ libowwey / ddddddd
Ahoj, po kontrole dem v chh sekcii týmto záverečne konštatujem, že na demách sa potvrdili scripty.
Ban oprávnený.
Tvoje možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
e. nie je nutné obnovovať ban s reasonom "mh", pretože hráč dostal na serveri ban od admina Nahkriin za reason "gs script", čo sedí a teda, ban je aktívny.
Ban oprávnený.
Tvoje možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
e. nie je nutné obnovovať ban s reasonom "mh", pretože hráč dostal na serveri ban od admina Nahkriin za reason "gs script", čo sedí a teda, ban je aktívny.
knife
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
kz
-
UniZm - CS 1.6 CheatHunter
Re: [Vyriešené]dust2 only/ libowwey / ddddddd
je uplna blbost davat ban za scripty na zaklade dema zo spectu, samozrejme s vynimkou, ked ide o naozaj evidentne cheaty co su zjavne aj bez nejakeho hlbsieho ponarania, lenze to rozhodne nebol moj pripad, to co som robil, mozno niekomu prislo ako "obvious", ale to je len neznalost adminov, s tym ja nic nemam... tieto veci sa riesia cez demo checking a z dema, ktore si natocil ty ako hrac na lanke, nie demo od niekoho zo spectatu, take demo nema realne inputy, engine ich ani neuklada, nie su tam prikazy, proste nic.. ako spectator si len klient, nie server, takze demo je len vizualny zaznam a nemas pristup k skutocnym prikazom hraca... samozrejme ked uz aj mas demo z lanky tak na posudenie tychto veci ci su legitimne a nie scripty albo podobne musi mat niekto aj potrebne znalosti, co by som od niekoho, kto robi admina na gamesites ani necakal
ak niekomu pride podozrive, ze ma niekto vyssi speed pri gs s vysokymi fps, tak to uplne zakazte alebo aspon locknite fps na 100 a hotovo, banovat ludi len preto, ze nie su uplne handless ako priemerny clovek na serveri co ma blizsie k 50 ako k 18 je jednoducho blbost
takze kto tie dema vlastne posudzoval? na zaklade coho padlo rozhodnutie? na zaklade realnych dat a vstupov? cele to je len o tom ako to niekomu vizualne prislo, cisto subjektivny dojem bez technickeho zakladu - a presne tak aj ten ban vyzera, cisty cirkus
ak niekomu pride podozrive, ze ma niekto vyssi speed pri gs s vysokymi fps, tak to uplne zakazte alebo aspon locknite fps na 100 a hotovo, banovat ludi len preto, ze nie su uplne handless ako priemerny clovek na serveri co ma blizsie k 50 ako k 18 je jednoducho blbost
takze kto tie dema vlastne posudzoval? na zaklade coho padlo rozhodnutie? na zaklade realnych dat a vstupov? cele to je len o tom ako to niekomu vizualne prislo, cisto subjektivny dojem bez technickeho zakladu - a presne tak aj ten ban vyzera, cisty cirkus
- saskafraska
- Kolemjdoucí
Milý saškafraška,
áno, presne si to uhádol. Všetci, ktorí sme demá posudzovali, sa v cheatoch neorientujeme a netušíme ani o čo ide. Je skutočne škoda, že si dostal ban. Pretože s tak "čistým" groundstrafingom by si mohol napríklad kľudne prekonať aj WR na mape fastrun. Držím palce.
To, že si unlockol fpska neznamená, že automaticky bez ďalšieho bude tvoj gs dokonalý hneď 10x po sebe. Si na omyle.
UNI
áno, presne si to uhádol. Všetci, ktorí sme demá posudzovali, sa v cheatoch neorientujeme a netušíme ani o čo ide. Je skutočne škoda, že si dostal ban. Pretože s tak "čistým" groundstrafingom by si mohol napríklad kľudne prekonať aj WR na mape fastrun. Držím palce.
To, že si unlockol fpska neznamená, že automaticky bez ďalšieho bude tvoj gs dokonalý hneď 10x po sebe. Si na omyle.
UNI
knife
kz
kz
-
dobry strawman brasko, nikdy som netvrdil, ze nikto z vas vobec nepozna cheaty, hlavne co som pisal je, ze na zistenie scriptov a podobne potrebujes demo z lanky, ktore si natacal ty ako hrac, co znovu nikto z vas nema... presne toto som spravil - isiel som na lanku, natocil demo a poslal ho niekomu, kto je znamy v xj, ma world rekordy, pozna fyziku hry a ma skusenosti s democheckingom(screenshot). ak si myslis, ze je to zaujate z jeho strany, tak ak by sa nasli este nejaki ochotni a kompetentni ludia, narozdiel od adminov na gamesites, rad to poslem aj im
- saskafraska
- Kolemjdoucí
saskafraska píše:ze na zistenie scriptov a podobne potrebujes demo z lanky, ktore si natacal ty ako hrac, co znovu nikto z vas nema...
Aha, rozumiem. Čiže na to, aby sme niekomu mohli dať ban, potrebujeme jeho demo. Takže, keď niekomu budeme chcieť dať ban, tak ho poprosíme, aby nám poslal svoje demo z toho-daného časového úseku, kedy hral na serveri, resp. ešte lepšie, z LAN-ky. Aj čítaš po sebe, čo napíšeš?
saskafraska píše:presne toto som spravil - isiel som na lanku, natocil demo a poslal ho niekomu, kto je znamy v xj, ma world rekordy, pozna fyziku hry a ma skusenosti s democheckingom(screenshot).
Vcelku múdro si to vyriešil. Natočil si úplne iné demo, ktoré sa tu posudzovalo, a na základe ktorého si dostal ban a ešte k tomu si to poslal niekomu, koho pseudonym si tu nenapísal, a v neposlednom rade z toho chatu nevyplýva, ktoré demo ten-ktorý hráč posudzoval z XJ. Si múdry chlapec. Ale asi logicky si na deme, ktoré si sám natočil, necheatoval. Klobúk dole.
Bezvýznamné. Lock.
knife
kz
kz
-
jasne ze som natocil ine demo.. ako som uz viackrat pisal, demo zo spectatu nezachytava inputy hraca, takze sa z toho realne neda nic posudit a ako som spominal, kludne natocim dalsie dema na lanke, kde budem mat rovnake gainy a moze sa na to pozret niekto, kto aj vie na co sa pozera, nemam s tym najmensi problem
https://kreedz.com/profile/98069 on sa na to pozeral
https://kreedz.com/profile/98069 on sa na to pozeral
- saskafraska
- Kolemjdoucí
Hráč vymenil VIP za unban 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1