• Stránka 1 z 1
Dust2only-1 / Bluetooth / Bluetooth je pre deti
Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Bluetooth.
Zbyva jeste 23 hours , 53 minutes and 33 seconds z tveho banu.
Zabanovan nick : Bluetooth je pre deti
Duvod : ' Nadavky [Na Admina] '
Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 2086356926 '
Tva IP : ' 147.32.12
Vopred sa ospravedlnujem za dlhe citanie.
Mal som nick "admini GS su kidi", Bluetoothovi sa to nepacilo, lebo som ho "provokoval" (neviem o tom ze slovo kid je urazka, a dve pismena nemusia mat nic spolocne s tymto serverom, proste si to admin moze vylozit ako lubovolne inicialy). Nasledne kedze ho to "provokovalo", tak som si nick zmenil na "admini su kidi". Provokovanie tam vsak admin citil stale, pisal mi ze to uraza vsetkych adminov, tak som sa ho spytal ci by nick "ludia su kidi" urazil celu populaciu ?? Admin odmietol odpovedat na moju otazku. Zmenil som si este nick naposledy na "Bluetooth je pre deti" (opat v tom nevidim ziadne urazky, bluetooth je bezne spisovne slovo a ze je to pre deti je moj osobny nazor).
Nasledne som sa admina pytal ci by ho pohorsoval nick "Ich Liebe Hitler" (tento nick som mal pred par dnami a zase pohorsoval toho isteho admina(pod menom crits), ked som si ale dal nick Ich Liebe Stalin, to uz bolo vporiadku...
). Zistil som ze tento admin Bluetooth je admin pod menom crits co mi dal ban pred par dnami, tak som mu napisal "To si ty mojko ? crits" ... zase strasna urazka na admina, dufam ze neplakal. zakladna skola, prvy stupen, dostal som poznamku ze provokujem spoluiaka - asi tak sa citim.
Pekny den.
4. Ano mam VIP na danom servery
Zbyva jeste 23 hours , 53 minutes and 33 seconds z tveho banu.
Zabanovan nick : Bluetooth je pre deti
Duvod : ' Nadavky [Na Admina] '
Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 2086356926 '
Tva IP : ' 147.32.12
Vopred sa ospravedlnujem za dlhe citanie.
Mal som nick "admini GS su kidi", Bluetoothovi sa to nepacilo, lebo som ho "provokoval" (neviem o tom ze slovo kid je urazka, a dve pismena nemusia mat nic spolocne s tymto serverom, proste si to admin moze vylozit ako lubovolne inicialy). Nasledne kedze ho to "provokovalo", tak som si nick zmenil na "admini su kidi". Provokovanie tam vsak admin citil stale, pisal mi ze to uraza vsetkych adminov, tak som sa ho spytal ci by nick "ludia su kidi" urazil celu populaciu ?? Admin odmietol odpovedat na moju otazku. Zmenil som si este nick naposledy na "Bluetooth je pre deti" (opat v tom nevidim ziadne urazky, bluetooth je bezne spisovne slovo a ze je to pre deti je moj osobny nazor).
Nasledne som sa admina pytal ci by ho pohorsoval nick "Ich Liebe Hitler" (tento nick som mal pred par dnami a zase pohorsoval toho isteho admina(pod menom crits), ked som si ale dal nick Ich Liebe Stalin, to uz bolo vporiadku...

Pekny den.

4. Ano mam VIP na danom servery
- copic
- Kolemjdoucí
Dust2only-1 / Bluetooth / Bluetooth je pre deti
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust2only-1 / Bluetooth / Bluetooth je pre deti
Vopred sa ospravedlnujem ze som to necital.
Nicky:
Měl si nick urážejcí adminy na GS. Po upozornění ses začal vymlouvat jak venku na pískovišti.
V urážkách si pokračoval i tady, když sis založil nick urážející admina.
5x jsem ti ho smazal a tebe pořád nenapadlo, že děláš něco špatně a pokaždé ses znova a znova registroval..
Ban oprávněný
lock
Nicky:
admini GS su kidi
admini su kidi
Bluetooth je pre deti
2016-04-05 18:34:19 preco si mam menit nick ?.
2016-04-05 18:34:35 kid nie je urazka,a GS nie je tento server...
Měl si nick urážejcí adminy na GS. Po upozornění ses začal vymlouvat jak venku na pískovišti.
V urážkách si pokračoval i tady, když sis založil nick urážející admina.
5x jsem ti ho smazal a tebe pořád nenapadlo, že děláš něco špatně a pokaždé ses znova a znova registroval..

Ban oprávněný
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1