Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Dust2only1/ SmykONE^

Příspěvekod Habibo » 26 lis 2018, 21:54

Zdravím, rád bych se ucházel o práva na již zmíněném serveru v předmětu.

Nick ve hře: SmykONE^
Nick na fóru: Habibo
Profil na fóru: habibo-u41730.html
Věk: 22
Steam nick: exicko420
SteamID: STEAM_0:1:181534679
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=200559#

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne nikdy. Mám dost rozumu na to, abych nekazil hru ostatním tím mám na mysli nějaký ten ban za cheat. Za nadávky jsem nikdy taky ban nedostal, v chatu se chovám slušně, nejen v chatu, ale i na serveru samozřejmě.

Niečo o sebe: Tak abych se představil, mé jméno je Adam. Jsem zaměstnaný jako profesionální hasič a tato práce mě naplňuje, rád pomáhám ostatním. Svůj volný čas trávím hraním na pc, ale čemu jsem oddaný, tak je to MMA to je můj koníček už pár let co se mě asi nejvíc drží.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : No hned z několika důvodů.. Občas se stane, že na serveru je nějaký "kazihráč" a nelze sehnat admina. Když už teda takový člověk na serveru je, snažím se to dát hned vědět adminům, kteří né vždy mají čas. Chci se podílet na tom aby se na tom serveru hlavně lidi bavili, k tomu je to vlastně udělané. Chci zabránit tomu, že se na serveru objeví nějaký "zlosyn" co jde na server jen pod jednou záminkou a to kazit hru ostatním, konec konců i mě to vadí když se takovýhle člověk na serveru najde.

Děkuji za přečtení mé žádosti, děkuji za váš čas. Doufám, že tohle vše není zbytečný a že snad dostanu i kladný verdikt.
Příjemný zbytek dne, Adam.
Habibo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]Dust2only1/ SmykONE^

od Rumcajz » 26 lis 2018, 21:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust2only1/ SmykONE^

Příspěvekod Seweee » 26 lis 2018, 22:26

Ahoj, dle hlstats z Pubu se na serveru neumíš chovat. Jakmile se začneš chovat úměrně svému věku, požádej si znovu, nejdříve však za měsíc.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů