• Stránka 1 z 1
DustMaps / ROW / NaMe
1. DustMaps, ROW, NiCk NaMe
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: ROW
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheating [Aimbot]'
[AMXBans] Delka: 'permanent'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:4:1691638716'
[AMXBans] Tva IP: ''
[AMXBans] =======================================
3. hrál jsem, náhodou mi to šlo a jediný co sem naposled dělal že sem střílel po CT vystřílel zásobník v AK-47 a pak sem vzal glocka a tim sem ho zabil na najednou že mám ban za cheat... za AM.. PREJ! video bych rád viděl abych pochopil co se ADMINOVI nelíbilo... cheaty jsou pro děti a náhodou že se mi dařilo a hned se to někomu nelíbilo tak nechápu že sem hned dostal PERMA-BAN.... prosím o smazání...
4. nejsem VIP
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: ROW
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheating [Aimbot]'
[AMXBans] Delka: 'permanent'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:4:1691638716'
[AMXBans] Tva IP: ''
[AMXBans] =======================================
3. hrál jsem, náhodou mi to šlo a jediný co sem naposled dělal že sem střílel po CT vystřílel zásobník v AK-47 a pak sem vzal glocka a tim sem ho zabil na najednou že mám ban za cheat... za AM.. PREJ! video bych rád viděl abych pochopil co se ADMINOVI nelíbilo... cheaty jsou pro děti a náhodou že se mi dařilo a hned se to někomu nelíbilo tak nechápu že sem hned dostal PERMA-BAN.... prosím o smazání...
4. nejsem VIP
- rebrdo
- Kolemjdoucí
DustMaps / ROW / NaMe
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DustMaps / ROW / NaMe
Admin kontaktovaný. Na dodanie dema má 24 hodín. Následne si treba počkať na verdikt od CHH teamu.
-
Jessie - Zkušený
Zdar,
Máš AimBot a né že ne
. Akorát háček je v tom, že nebýt těch scriptů, co jsou na serveru k ochraně proti AB, tak ti funguje jinak 
Ale to je jedno, jestli ti funguje neúplně ten AimBot, prostě ho máš ať už ti nejde tak, jak jsme většinou zvyklí
Důkazy zde:
(-) http://leteckaposta.cz/580484400
Na demech je jasně vidět, jak ti to drží dobře nad hlavou, je to jasný náznak k AB - hlavně teda na začátku v prvním demu.
viz. ostatní dema a další náznaky.
Zatím.
Máš AimBot a né že ne

Ale to je jedno, jestli ti funguje neúplně ten AimBot, prostě ho máš ať už ti nejde tak, jak jsme většinou zvyklí

Důkazy zde:
(-) http://leteckaposta.cz/580484400
Na demech je jasně vidět, jak ti to drží dobře nad hlavou, je to jasný náznak k AB - hlavně teda na začátku v prvním demu.
viz. ostatní dema a další náznaky.
Zatím.
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
háček je v tom že AB nemám se podívejte na můj /rank ted sem v práci takže to nepošlu zkopírovaný. Hraju CS zhruba po 5-ti letech a moc dobře mi to nejde až na vyjímky kdy mi to de, že koukám i já sám
nejsem dítě abych si hned dával cheaty
sou tam borci u kterejch fakt nechápu jak přesně vědí kde kdo je (podle mě WH..) a nebo prostě vyskočí a hned dá frajer dvě nebo tři hlavy za sebou... a hraje si v klidu dál...
Jestli mi chcete nechat neoprávněný ban tak prosim dohadovat se nebudu mrzí mě to z pohledu hráče páč servr máte fakt dobrej a neriskoval bych to ani náhodou... mno nic tak dík.

Jestli mi chcete nechat neoprávněný ban tak prosim dohadovat se nebudu mrzí mě to z pohledu hráče páč servr máte fakt dobrej a neriskoval bych to ani náhodou... mno nic tak dík.
- rebrdo
- Kolemjdoucí
Mas docasny unban, dema jsou zalagovana, pokud admin dolozi demo z hltv, bude prezkoumano a pokud bude potvrzen cheating, ban bude obnoven. Pokud demo nedolozi/nebude dostatecne k banu, unban ti zustane.
-
Khertys - Hlavní Support
Demo z HLTV zde:
- http://leteckaposta.cz/606253924
Časy s náznaky AB:
1) 19:16
2) 19:54
3) 20:49
4) 25:35
5) 35:10
6) 35:34
- http://leteckaposta.cz/606253924
Časy s náznaky AB:
1) 19:16
2) 19:54
3) 20:49
4) 25:35
5) 35:10
6) 35:34
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
-
NaVry - Drbna
Unban zustava, lock.
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1