• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Důvod banu
nY prosimte muzes mi vysvetlit za co jsem dostal na mape mincecraft kdyz sem řekl vašku skoč prosimte do lavy a žadny hrac se vašek nejmenoval a do lavy skočil hrač 0 za co si mně přesunul k T ? a ten ban na 4h co sem dostal tky moc nechápem kdyz sem ti jen vysvetloval že to byl bezdůvodný přesun můžes mi to prosimte vysvetlit?
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Vyřešeno] Důvod banu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Důvod banu
Na mape nrx si opakovane nadržoval, bol si o tom viac krat upozornený no nereagoval si. Nasledne si dal nezmyselnú vyhodu. Bolo ti odpustené s upozornením. Následne na novej mape si dal ďalší nezmyselný príkaz, za ktorý si bol presunutý /nie mnou/ do T. To že si problémový hráč s množstva banov to vieme, keďže svoje správanie si zavŕšil opakovanou provokáciou.
Už by si mohol začať sa správať normálne, lebo ten 2 týždňový ban ti asi nepomohol.
Už by si mohol začať sa správať normálne, lebo ten 2 týždňový ban ti asi nepomohol.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Na serveri ti za nadrzovanie bolo odpustene neraz za par minut. Move od CT si dostal odomna za dementne a nezmyselne prikazy, dalej ako pisal nY...
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
Dodej důkazy o pochybení ze strany admina nebo si to řeš přes PM, na dodání důkazů máš 24h. V případě že důkazy nedodáš, bude stížnost bezpodmínečně brána jako zamítnuta.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1