Zde žádejte o Unbany na TeamSpeaku

Dva mesice pozdeji

Příspěvekod Ekbladismus » 01 srp 2016, 15:07

(Zpráva byla mírena na Whoika)

Ahoj,

proteklo již hodně vody, více než rok od doby, kdy se udály ty věci, které jsem spáchal. Za tu dobu jsem se už několikrát pokoušel žádat o unban, ale ani jeden z těch pokusů nebyl úspěšný. Při mém prvním jsi mi napsal, že ten unban nedostanu nikdy a o pár měsíců později něco ve smyslu, že všichni jsme jen lidé a šance by tam byla. O myslím si, že další 4 měsíce Tě o mou poslední šanci žádám znovu a naposledy.

Vím, že to není nic převratného, ​​ale dalo by se to nazvat zlomem. Dnes mám své 14te narozeniny, když jsem tu působil už jako support, měl jsem jen 12, hned na to 13 a teď jsem zase o rok starší.

Nebudu ti tady vyprávět, jak jsem si spoustu věcí uvědomil, je to pravda ale hlavně jsem o dost zestárl a jsem daleko zkušenější a teď už vím, že věkem přichází i jistá moudrost a odpovědnost, kterou jsem také nabyl.

Chtěl bych Tě tedy naposledy požádat o mou poslední šanci, o unban na účet "Ekblad" na webu, kde se budu patřičně snažit všechny své chyby napravit svým přínosem pro portál v sekci GTA. Rozhodnutí je už jen a jen na tobě, avšak já pevně věřím (věřit třeba vždy), že se mi ta šance už nyní naskytne. Pokud ne, tak bohužel to už asi nemá cenu zkoušet, nakolik to bude zřejmě definitivní rozhodnutí.

Michal...

Výše uvedený text je moje předchozí žádost z před dvou měsíců.

V té minulé mi Whoik napsal, že bych měl ještě nějaký ten pátek počkat, za co jsem ho vzal za slovo a počkal jsem další dva měsíce. Je to uz téměř skoro přesně rok od doby, kdy jsem dostal ban a od té doby se toho hodně změnilo a hrozně to lituji, avšak bohužel čas se jiz naspet vrátit nedá a proto prosim přijměte mou omluvu. Jsem odhodlán pokud bych dostal unban vám vykompenzovat mnou zpusobene skody aktivitou v PC poradně jaka verim, že zde od mých dob ještě nebyla. Pod timto si nepředstavuji žádný post supportu ani nic podobného jelikož vím, že na to bych musel aspon rok pevně dřít. Ti, co si mě možná pamatují z dubna loňského roku vědí, jaký jsem byl spolu s FatalWirusem aktivni a jak jsme sekci tahali, jsem tedy připraven v sekci denně stravit hodiny mého casu, avsak moc rád bych to dělal z mého původního účtu Ekblad na ktery vas tedy ještě jednou prosim o unban.

Za jakýkoliv verdikt předem velmi pekne dekuji.
Ekbladismus
Amatér
Amatér

Dva mesice pozdeji

od Rumcajz » 01 srp 2016, 15:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dva mesice pozdeji

Příspěvekod Diaz » 01 srp 2016, 16:20 VIP

Ahoj, nemusíš nám nic vykompenzovávat ani nic jiného slibovat, věříme, že jsi se polepšil, ale unban nedostaneš ! A na GS si už o nic nežádej, protože budeš permanentně všude zamítnut.

Chybama se člověk učí. Bohužel ale my tuhle možnost ti nedáme.
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Ekbladismus » 02 srp 2016, 18:26

A smim vedet na zaklade ceho? Na cem stavis tuto teorii, ze nemuzu dostat unban? Ja tomu proste nechapu, jednou Whoik napise, ze kazdy delame a UB casem dostanu a na druhou stranu mi tady napises, ze ub nikdy nedostanu, nerozumim. Ku prikladu spamer Deluxina unban ma. Kazdopadne ale mne nejde zde o zadny post, mne jde o to proste nezistne pomahani... jak bych vam i mohl uskodit z uctu, na ktery by jste mozna dali ub ale nemel by zadna prava a delal by presne to, co by se vam libilo a co GS potrebuje? Videl vubec nekdy nekdo z vas, kdo me tady posuzujete jak jsem ja schopen pomahat? A proc vam nemuzu nic vykompenzovat? Proc? Kdyz vidite, jak mi zalezi na tom, abych svou reputaci napravil, proc mi nedate tu moznost? Resenim zadosti o pomoc v poradne vam zde nijak uskodit nemuzu, ani bych to nikdy neudelal... vidite jak mi na tom zalezi, jak tim ziju, tak proc se mi nemuze dostat te druhe sance....
Ekbladismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod Diaz » 02 srp 2016, 19:43 VIP

Ahoj...své jsem ti napsal....
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku