I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

dvakrát bezdůvodný kick

Příspěvekod ZakusCZ » 11 dub 2015, 12:47

Dobrý den :) Administrátor (Apacu) ! ze Zombie Chronic 3 mě kicknul za to, že jsem mu napsal že je teplý :) k tomu dodávám že jsem mu řekl, že jsem to myslel tak, že je jakoby zapálený do hry že dobře hraje a tak :) no kicknul mně potom znovu :) prosím udělejte něco s tímto adminem nikdo ho tam nechce :) Mám i takový pocit, že vždy, když má pocit, že jsem lepší než on, tak mě kickne :) To samé v minulém (ZLATÉM STARÉM) módu: maxumum bodů bylo tehdy 200, a on ještě aby nevyužil admina si dával VŽDY více, např. 201,204 a tak :) Strašný egoista prosím vykažte tohoto administrátora z admin teamu :) jestli se vám zdá, že můj hlas jako jeden nestačí, můžeme udělat anketu :D

S pozdravem ZakusCZ
ZakusCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

dvakrát bezdůvodný kick

od Rumcajz » 11 dub 2015, 12:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dvakrát bezdůvodný kick

Příspěvekod Apacu98 » 11 dub 2015, 12:56

Zas a znova zbytočne provokuješ už na minulej mape boli tie tvoje slávne provokácie, ty mi ideš písať že som teply ? a odôvodnil si to až po kicku, a potom zas a znova, každé kolo mi píšeš že si sám dám First zombika (seba), aby som mal lešie skóre ako ty :D skús si to povedať nahlas ako to asi vyznie :D, že ti dávam kicki lebo neviem priznať že si lepší, tak si buď lepší, nikoho to nezaujima :D Ani jeden kick som ti nedal bezdvôvodne to že mi píšeš že si lepší to neriešim nemam 5 rokov aby ma toto zaujímalo :D vstúp si do svedomia. Počkaj si na vyjadrenie vyšších. Odomňa všetko.
Apacu98
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ZakusCZ » 11 dub 2015, 13:17

Miluju to, když se ozve admin, kterého jsem nahlásil,a který neumí ani pravopis:) (kicki/kicky) :D možná aby se obhájil co já vím ? :) určitě si počkám na verdikt vyšších tomu věř :) a když říkáš, že nikoho nezajímá že jsem lepší ? :) nikoho nezajímáš ty :D nikdo tě nemá rád, a ten, kdo ano, tak jenom pro to, že jsi admin :D kdyby jsi nebyl admin tak chronic ani nehraješ nebo by tě vyhnali jak nikoho :)

čekám na verdikt vyšších :)
ZakusCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hon » 11 dub 2015, 14:01

Zde předkládáš důkaz o provinění admina ty. Nic takového zde nevidím, takže příště důkaz o provinění a můžeme řešit dál.

Stížnost bez důkazů, zamítám.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy