Diskuse o všech herních postavách.

Earthshaker

Příspěvekod RIOT09 » 25 srp 2019, 13:10

Earthshaker
Obrázek
Raigor Stonehoof

Role: Support, Iniciátor, Disabler, Nuker

SCHOPNOSTI



Fissure
Obrázek
SPOTŘEBA MANY: 110/130/150/170
TYP SCHOPNOSTI: CÍLOVÝ BOD

Bouchne o zem mocným totemem takovou silou, až se země rozštípne a vytvoří nepřekonatelnou kamennou překážku, která omráčí a udělí poškození všem nepřátelům stojícím jí v cestě.

Enchant Totem
Obrázek
SPOTŘEBA MANY: 35/40/45/50
TYP SCHOPNOSTI: NEVYŽADUJE CÍL

Earthshaker očaruje svůj totem, aby při dalším zásahu udělil větší poškození. Lze vylepšit pomocí předmětu Aghanim's Scepter.

Aftershock
Obrázek
SPOTŘEBA MANY: 0/0/0/0
TYP SCHOPNOSTI: PASIVNÍ

Zem pod Earthshakerem se zachvěje a jeho následující schopnosti udělí bonusové poškození a omráčí okolní nepřátelské jednotky.

Echo Slam
Obrázek
SPOTŘEBA MANY: 145/205/265
TYP SCHOPNOSTI: NEVYŽADUJE CÍL

Skrze zemi se začnou šířit nárazové vlny udělující poškození nepřátelům. Každý zásah nepřátelské jednotky vyvolá v jejím okolí ozvěnu, která rozšíří poškození na další jednotky. Skuteční hrdinové vyvolají dvě ozvěny.

MYTOLOGIE

Earthshaker byl, podobně jako golem či gargoyle, také kdysi součástí země, po níž nyní svobodně kráčí. Avšak na rozdíl od zmíněných bytostí byl stvořen z vlastní vůle a není ničím sluhou. Dávno tomu, co neklidně dřímal hluboko pod povrchem, zabalen vrstvou kamene, dokud si nevšiml života volně plynoucího nad ním. Vyklíčila v něm zvědavost. A poté, po skončení období zemětřesení, při nichž se v pohoří Nishai působením lavin změnily proudy říčních toků a z mělkých údolí vznikly hluboké propasti, vystoupil z oblaku usedajícího prachu Earthshaker, odhazujíc kolem sebe překážející balvany, jako by to byly pouhé kamínky. Vzal na sebe podobu smrtelného zvířete a pojmenoval se Raigor Stonehoof. Jelikož nyní dýchá a proudí v něm krev, může zemřít. Nicméně jeho duše je stále zajedno se zemí, jejíž sílu nosí spoutanou ve svém obrovském totemu, a tak, až se jednou obrátí v prach, země jej přivítá jako svého ztraceného syna.

STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
Uživatelský avatar
RIOT09
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 23 dub 2019, 06:22

Earthshaker

od Rumcajz » 25 srp 2019, 13:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků