• Stránka 1 z 1
egoistický admin na JB 9
Zdravím, protože už v Čechách a v Maďarsku funguje svoboda slova, chtěl bych se podělit o svůj názor na admina s nickem "Life."
Byl to krásný zimní den, rozhodl jsem se, jít si zahrát na váš JailBreak server, protože jsou známý tím, že drží krásné druhé místo v žebříčku JB serverů na CZ/SK scéně.
Samozřejmě jsem mladý 18ti letý nevyspělý děcko, co má rádo zábavu. Tak jsem se napojil k CT, kde jsem se vyjadřoval slušně. Možná jsem lehce rušil simona, ale bez nějakého upozornění jsem byl zabit a přesunut. Tak mi ujely nervy a začal jsem psát možná nevhodné věty. Avšak za to ban nepřišel.
Ale dostat ban za to, že napíšu "#kkootteellarmyyyy" a ještě za nadávky, když žádný nádavky jsem nenapsal, mi přijde dost zajímavé a úbohé.
Možná by se měl admin zamyslet nad tím, co je smyslem online her, že to není se pomocí práv povyšovat nad ostatními, dělat z druhých kokoty a banovat píčoviny, ale jít si ve volném čase zahrát. Tak si dej facku a nebanuj blbosti, dík.
Byl to krásný zimní den, rozhodl jsem se, jít si zahrát na váš JailBreak server, protože jsou známý tím, že drží krásné druhé místo v žebříčku JB serverů na CZ/SK scéně.
Samozřejmě jsem mladý 18ti letý nevyspělý děcko, co má rádo zábavu. Tak jsem se napojil k CT, kde jsem se vyjadřoval slušně. Možná jsem lehce rušil simona, ale bez nějakého upozornění jsem byl zabit a přesunut. Tak mi ujely nervy a začal jsem psát možná nevhodné věty. Avšak za to ban nepřišel.
Ale dostat ban za to, že napíšu "#kkootteellarmyyyy" a ještě za nadávky, když žádný nádavky jsem nenapsal, mi přijde dost zajímavé a úbohé.
Možná by se měl admin zamyslet nad tím, co je smyslem online her, že to není se pomocí práv povyšovat nad ostatními, dělat z druhých kokoty a banovat píčoviny, ale jít si ve volném čase zahrát. Tak si dej facku a nebanuj blbosti, dík.
- piKOTELefon
- Kolemjdoucí
egoistický admin na JB 9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: egoistický admin na JB 9
Hej nevím jak editovat příspěvky, tak top hodím takhle.
Popiste mi, vážený pane ejvi, kde v této větě vidíte nadavku, že jsem za to dostal ban na deset minut? Léčíš si mindráky nebo co?:D Vysvetli mi, proc jsem za tuhle vetu dostal ban za nadavky
:D
*DEAD* Panda. : Ja to prostre nepochopim, je pekny ze tu mas elisko vybudovanou pozici, ale banujes nesmysly:D:D
Popiste mi, vážený pane ejvi, kde v této větě vidíte nadavku, že jsem za to dostal ban na deset minut? Léčíš si mindráky nebo co?:D Vysvetli mi, proc jsem za tuhle vetu dostal ban za nadavky

*DEAD* Panda. : Ja to prostre nepochopim, je pekny ze tu mas elisko vybudovanou pozici, ale banujes nesmysly:D:D
- piKOTELefon
- Kolemjdoucí
TT opustilo stěnu a CT ho za to právem zabilo a ty si začal křičet do voice nesmysli, jaký je ranker a podobné věci kolem. Dostal si tedy slay. Tvá reakce byla "
DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ", přišlo ti to jako strašná legrace a ještě si k tomu něco napsal potom, tak přišel přesun, po kterém si začal spamovat ještě chat jak říkáš nevhodné věty, za které přišel následně ban 10 minut na uklidnění.. Ano, ban je "nadávky [malé], ovšem takhle se to prostě banuje. Je to ban na uklidnění ať už se týká spamu, provokace atp..
Zabanoval jsem tě já. Awee vás začal banovat následně potom, co jste nadržovali a celkově jste kazili požitek ostatním hráčům s následnou cílenou provokací na admina Awee. To že neovládáte pravidla, nadržujete ostatním a následně se navážíte do adminů vám nikdo tolerovat nebude. Buď si přijdete v klidu zahrát, nebo to pokaždé dopadne stejně, až si nakonec vybudujete cestu k Perma banu, který vyměníte pouze za VIP

Zabanoval jsem tě já. Awee vás začal banovat následně potom, co jste nadržovali a celkově jste kazili požitek ostatním hráčům s následnou cílenou provokací na admina Awee. To že neovládáte pravidla, nadržujete ostatním a následně se navážíte do adminů vám nikdo tolerovat nebude. Buď si přijdete v klidu zahrát, nebo to pokaždé dopadne stejně, až si nakonec vybudujete cestu k Perma banu, který vyměníte pouze za VIP
-
byLife - CS:GO Admin
byLife píše:TT opustilo stěnu a CT ho za to právem zabilo a ty si začal křičet do voice nesmysli, jaký je ranker a podobné věci kolem. Dostal si tedy slay. Tvá reakce byla "DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ", přišlo ti to jako strašná legrace a ještě si k tomu něco napsal potom, tak přišel přesun, po kterém si začal spamovat ještě chat jak říkáš nevhodné věty, za které přišel následně ban 10 minut na uklidnění.. Ano, ban je "nadávky [malé], ovšem takhle se to prostě banuje. Je to ban na uklidnění ať už se týká spamu, provokace atp..
Pěkná pohádka, ale zajímalo by mě, proč přišel ban po větě "banuješ nesmysly"?
- piKOTELefon
- Kolemjdoucí
Ahoj, máš prostor pro omluvu. V případě že se za své hloupé chování neomluvíš, dostaneš permu. My tady chceme slušné hráče, ne tupce kteří budou kazit hru. To si dělej tam u vás.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Ahoj, máš prostor pro omluvu. V případě že se za své hloupé chování neomluvíš, dostaneš permu. My tady chceme slušné hráče, ne tupce kteří budou kazit hru. To si dělej tam u vás.
Mám se omluvit za větu "banuješ nesmysly"?
Jediný komu se můžu omluvit je Life, ten se pak aspoň projevil profesionálně a vysvětlil mi, za co mě banoval.
Ty mi to schopný říct nejsi, takže ty nejen, že si omluvu nezasloužíš, ale mě by ses omluvit ty mě.
+ když přijdeš "tam k nám" a napíšeš někomu, že banuje nesmysly, tak nedostaneš ban.
- piKOTELefon
- Kolemjdoucí
Děláme to tady pro hráče, kteří mají zájem v klidu hrát. Nemůžeme proto nechat tebe a tobě podobné aby nám tady věčně chodili dělat bordel. Necháme tě v klid napojit na server. Můžeš i v klidu hrát. Nemůžeš však kazit hru ani znevažovat portál.
Topic bude uzamčen z důvodu nepřizpůsobivosti zakladatele. Oprávněné osoby které by chtěly něco doplnit tak mohou učinit i přes lock
Topic bude uzamčen z důvodu nepřizpůsobivosti zakladatele. Oprávněné osoby které by chtěly něco doplnit tak mohou učinit i přes lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1