I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Ejik / Jailbreak #1

Příspěvekod TESLAJEPAN » 05 říj 2020, 00:05 VIP

Dobrý deň,

hrá sa mapa jb_temple_lf simon berie 3 posledných Tčka na granáty. Dáva reakciu o výhodu, potom výhodu hráčovi a potom vyvolá hráča a povie mu "zober si granát a schovej ho" nič viac. Hráč zoberie granát, schová ho a ide smerom od granátov. Simon potom určí miesto kám ma hráč ísť. Hráč sa otočí a ide tam. Po chvíľke zabije ejik toho hráča. (podľa mňa FK) a odvôvodní to tak že

Kód: Vybrat vše
2020-10-04 18:02:10   uz si bola v inej miestnosti jak keby.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_temple_lf

hráč mu na to napíše len že je pako ( čo si myslím že neni nič zle kedže to aj sedí že ejik 4 písmena pako 4 písmena ) a on nazve hráča koza.

2020-10-04 18:02:28   koza.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_temple_lf
2020-10-04 18:02:26   nepis.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_temple_lf

DEMO JE HLTV

začiatok situácie: 50:45:00

ďalej

začalá nová mapa jail_rats ja som sa hodil k CT. Hneď na začiatku jak je to krátke kolo pred HVD zoberiem zbraň a idem na dvere nad zbrojkou. Tam ma neaký hráč blokoval alebo sa mi naopak snažil uhnúť len sme do seba narážali tak som stlačil voice a povedal "buzerant" nič viac. Len za toto jedno slovo ma ejik hneď prehodil. Len chcem k tomu dodať že mapu pred som nebol u ct ani som poriadne nič nepísal napojil som sa na poslené kolo. Tu len mi odpovedal na ten prehoz že "nemám nadávať do voicu povie to raz všeobecne a bude to platit". Viem že sa nadávať nemá ale za jedno slovko buzerant prehoz?

na toto nemám žiaden dôkaz lebo sa to stalo asi behom prvých maximálne 10 sekúnd od začatiu kola ale chcel by som vyjadrenie aj na toto od ejika.

ďalej

hneď na začiatku po skončení HVD zoberie ejik simona a pošle nás na stoly do boxu. Potom povie " na slovíčko štart budete preskakovať zo stola na stôl a kto spadne toho to zabije" povie štart my všetci preskočíme a čakáme čo ďalej potom povie zase štart znova preskočíme v tom niečo neaké ct zamrmle potom aj ejik a dá dole stôl na ktorom sme mi a dáva MFK. Ja som to podľa toho čo povedal pochopil tak že máme preskočiť a čakať na ďalši príkaz.

DEMO JE HLTV

čas: 02:50:00

potom hneď na ďalšie kolo simon dá možnosť Tčkam aby povedali do voice o Fk, demencie ct alebo ohladne hry. Ja som chcel rozprávať o demencii minulého kola ( ten box a skakanie na šart čo dal ejik ) išiel som to vysvetliť no dostal som ban za nadávky lebo som sa preriekol a na miesto dementne som povedal len dement.

čas: 05:45:00

ďalej

príde zaujímavá situácia. Na konci kola grabne niekto hráča siky podľa dema neviem určiť kto ale má ho v grabe celý čas a jak začne nové kolo tak to sikyho zabije (alebo dostal slay). Siky mal nahlásiť neaké VD čo spravil cez chat na začiatku. Potom napíše že ide na minútu afk. Začne nové kolo je afk 2 minúty potom pribehne ejik a dá mu prehoz. Potom sa hráč prehodí naspať a napíše že už je tu na čo mu ejik napíše

2020-10-04 18:27:43   oddychnes si.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jail_rats
2020-10-04 18:27:29   siky prehodil som ta z dlhodobej neaktivity.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jail_rats

a dáva mu ban na hodinu. Podľa sikyho hlstats bol niečo málo po 3 minutách preč no podľa ejika to je dlhodoba neaktivita.

začiatok grabu: 15:50:00
potom píše že ide afk cca: 18:45:00
prehoz: 21:25:00

do dnešného dňa nechápem ako ste mohli nabrať ejika ktorý robil zle mal niekoľko xy banov ne tak dávno pred nabratím do A-temu. :?
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

[Vyriešené] Ejik / Jailbreak #1

od Rumcajz » 05 říj 2020, 00:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ejik / Jailbreak #1

Příspěvekod OMV » 05 říj 2020, 10:10 VIP

1. podľa mna vyniesla granát, uvidíme.

2, vieš, senorita má už problém so mnou veru dlhšiu dobu, ešte ako som nebol admin a nemá problém ma hocikedy urážať, tak prečo ju nenazvať koza, keď sa tak správa aj voči ostatným adminom.

3. ty nemáš čo do voicu urážať slušných hráčov, že sú buzeranti, za to že ťa blokne? no to som nevidel, že ťa niekto blokol, ale na tom nič nemení, že ideš do voicu nadávať a toto nie je prvý krát čo ťa upozorňujem xxxx krát za tvoje nadávky vo voice. Vobec ten presun neľutujem, ba naopak mi to urobilo dobre na srdci, keďže potom si si vyžiadal mikrofon a začal si robiť pred svojou drahou mafiána, že som dement, tak si skončil s banom

4. na slovo štart BUDETE TESLA BUDETE preskakovať zo stolu na stôl, ja som sa na vás díval reku, že prečo stojíte, ked máte preskakovat zo stolu na stol áno CT mi povedalo, ze by ste mali skákať a nie stáť na mieste ja som si v tom uvedomil tiež, tak ste dostali kill.

5. počuj, žartiky žartiky, nemaš ma urážať. viac ti k tomu nepoviem :)

6. jo, promin, že som si nevšimol ako hráč napisal, že ide dačo doma porobiť a príde k pc, hrači mi tam písali, že je dlhodobo afk, tak som ho šiel skontrolovať a nasledne som ho zbadal aj ja afk, tak som ho prehodil, nasledne sa dal znova k CT, aká náhoda, že ? hneď ako dostal presun sa ocitol znova u CT, tak som mu nahodil ban, lebo keby mu ho nedám tak sa tam polovica hráčov vzbúri, že prečo nedostal ban, za to, že siel znova k CT a my dostávame bany....:)

Na sťažnosti si si dal veru, že záležať so Senoritou, dúfam, že podobný interjvijum, bude čoskoro. Veru u teba sa fakt snaha cení, že vytiahneš z HLTV aj to posledné, len preto aby si sem prišiel robiť humbuk, :lol:

- ja do dnešného dna nepochopím, ako ty stále mozeš hrať na serveroch, ked si tak nevychovany, ze musis kazdeho len urazat a provokovat, rob dalej co robíš, určite časom dostaneš za to odmenu potom budes mať dalsiu prilezitost sa sem vyjadrit :)
Vieš no, dostával som xy banov a vidíš dostal som sa kde som chcel, pretoze jak sa hovorí, zmena je život.
Počkaj, čo to počujem/vidím ? Žeby slepá závisť?
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod TESLAJEPAN » 05 říj 2020, 11:39 VIP

OMV píše:2, vieš, senorita má už problém so mnou veru dlhšiu dobu, ešte ako som nebol admin a nemá problém ma hocikedy urážať, tak prečo ju nenazvať koza, keď sa tak správa aj voči ostatným adminom.

ty si admin ejik tak by si sa mal tak chovať a neurážať hráčov. Čo ja viem tak nie len Senorita ma s tebou problém. Ja osobne tiež lebo sa chováš tak ja k chováš a poznám ťa ejik. Si arogantný človek a faker. Stále si budem stáť za tým že by si nemal mať práva.

OMV píše:3. ty nemáš čo do voicu urážať slušných hráčov, že sú buzeranti, za to že ťa blokne? no to som nevidel, že ťa niekto blokol, ale na tom nič nemení, že ideš do voicu nadávať a toto nie je prvý krát čo ťa upozorňujem xxxx krát za tvoje nadávky vo voice.

presne to isté robíš ty. Kážeš vodu víno piješ.

OMV píše:Vobec ten presun neľutujem, ba naopak mi to urobilo dobre na srdci

toto mi príde dosť osobné

OMV píše:4. na slovo štart BUDETE TESLA BUDETE preskakovať zo stolu na stôl, ja som sa na vás díval reku, že prečo stojíte, ked máte preskakovat zo stolu na stol áno CT mi povedalo, ze by ste mali skákať a nie stáť na mieste ja som si v tom uvedomil tiež, tak ste dostali kill.

stále stojím za tým že sme mali čakať na ďalši príkaz.

OMV píše:6. jo, promin, že som si nevšimol ako hráč napisal, že ide dačo doma porobiť a príde k pc, hrači mi tam písali, že je dlhodobo afk, tak som ho šiel skontrolovať a nasledne som ho zbadal aj ja afk, tak som ho prehodil,

hráč mi napísal že Ferko ma cheaty tak som sa išiel pozrieť a mieril do steny tak som mu dal ban. Hráč napísal že Jožko dal MFK pozrel som tab mal 5 killov tak som mu dal ban. Hráč napísal že Mirko je afk tak som sa isišl pozrieť stal na mieste tak som mu dal presun. Pekne ejik.

OMV píše:Veru u teba sa fakt snaha cení, že vytiahneš z HLTV aj to posledné, len preto aby si sem prišiel robiť humbuk

vyťahujem veci iba pri ktorých som bol a myslím si že si postupoval zle.

OMV píše:Vieš no, dostával som xy banov a vidíš dostal som sa kde som chcel

dostával si xy banov dostal si sa do A-teamu potom si robil pičoviny bol si zrušený a zase si v A-teamu.
ObrázekObrázek

TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod OMV » 05 říj 2020, 13:15 VIP

k tomu čo si napísal sa ti ani nebudem vyjadrovať, lebo len inteligentný človek z toho vyčíta ako bojuješ len o jednu vec a to o to aby som nebol adminom a že si hľadaš aj tu naj naj naj menšiu smäť len preto aby si uspel. Je to úbohé fakt o čo ti ide, rýpeš provokuješ nadavaš robiš bordel po serveroch nadržiavaš hráčom a prídeš sa sem vyplakávať? Preber sa prosím ťa lebo je to fakt trapne a smutné :)

http://leteckaposta.cz/676590428 demo netreba ani časovať, je to hneď na začiatku kola.

čo mi povieš na toto ? prídeš na server napojíš to k CT dáš otázku o vd samozrejme senorita to hned uhádne aka náhoda waau a zrazu ťa to kickne? :o dobre si to uhral podarilo sa ti to. no veru nemam priami dokaz k tomu ako si radíte ale čo človek narobí však ? Vedel si, že som na serveri tak si prišiel vyskusať moju reakciu aby si mohol doplniť do tejto tvojej ubohej sťažnosti ďalši tvoj podareny verdikt.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Senorita » 05 říj 2020, 13:28

Ahoj,

Za svoje invektívne reči som sa ti ospravedlnila už na serveri. Ešte raz, prepáč, budem ich držať na uzde.

Na Paťovu obranu, otázky o VD dáva prevažne len dve: 1. "Aké je hlavné mesto Ruska?", 2. "Kto je autorom piesne Kamalásky?". Stačí si pozrieť hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=chat&game=cstrike&server_id=0&filter=Pavol+Hammel

Na server prišiel lebo som ho volala hrať, nie preto, aby ti robil zle.
Senorita
Mistr
Mistr

Příspěvekod OMV » 06 říj 2020, 12:30 VIP

Áno Senorita, to beriem som rád za to, že si sa dokázala ospravedlniť, a dufam, že to bolo úprimné hehe, len tiež by ste sa mohli niekedy obidvaja uvedomiť, že ako sa správate voči adminom, hlavne voči mne, len keď urobí admin nejakú chybu už ho naháňate a to si myslím, že nie je dobre riešenie, vždy sa dá všetko v kľude vyriešiť podebatovať o tom a nie takýmto spôsobom, že čakám na chyby admina a hneď ho idem huntiť.

Vieš čo sa týka tesly, ono mi to prišlo až moc podozrivé, že sa napojí k CT hneď dá otázku o VD ty ju hneď na to napíšeš ani ju skoro nedopovedal a on sa hneď na to ako ti dá VD od CT odpojí a len čakal na moju reakciu, lenže po tom som si uvedomil ako mi moji nadriadený hovorili dávnejšie, že na toto si treba dávať pozor, že to nemusi byť radenie atd, tak som to predsa len neriešil. Darmo, že napísal fintu do chatu, hneď na to ako dal VD, že ho to kicklo ja toto poznám, ale ak je toto všetko pravda čo sa týka tej otázky o vd, tak sa ospravedlňujem za obvinenie, len bolo to také okaté, čo ti poviem.

To mne môže byť jedno, že si ho volala na server, na tom nezáleží, ale ja viem aký je a bohužiaľ neviem, čo proti mne furt má, ale nežiadam ho aby to zmenil, keď sa chce správať ku mne, tak ako sa správa, tak nech je po jeho.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod TESLAJEPAN » 06 říj 2020, 13:13 VIP

Ejik ospravedlňujem sa ti za toho dementa čo som povedal na tvoju osobu keď mi zapol simon mikrofon. Bol som naštvaný za ten prehoz za jedine slovo ktoré možno ani polka servera nepočula keď sa tam len ešte napájali.

Čo sa týka otázky o VD je to tak ako píše Senorita a popravde myslel som si že práve ty si mi dal kick za to že to uhádla práve Senorita ako prvá ale vážne ma to kicklo. Ak sa dajú pozrieť loggy alebo ak by to vedel niekto zistiť kľudne nech sa na to pozrie že som nedal disconnect. Podozrieval som teba ale keď mi vybehla tabuľka a tam písalo niečo ohľadne steam connection tak som si aj myslel že či náhodou niekto nezhodil server no po pripojení sa hrálo normalné. Je to okaté ale je to tak.
ObrázekObrázek

TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod OMV » 06 říj 2020, 13:57 VIP

To slovo buzerant bolo počuť dosť, teda aspoń ja som to počul dosť na hlas a nadávaš do voicu furt, takže som nemal problém s uvažovaním toho presunu. Vieš chováš sa voči mne dosť blbo, tak sa nečuduj potom aké mame voči sebe výhrady. Do voicu sa nemá čo nadávať ani ho zbytočne spamovať blbosťami atd. A asi posledné čo dodám je, že kick som ti nedal.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod ThePeace » 07 říj 2020, 18:29 VIP

Ak sa na nahlásenie nepozrie náhodou niekto iný, tak ho vyriešim v priebehu zajtrajška. Teda, budem sa snažiť.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V riešení...] Ejik / Jailbreak #1

Příspěvekod ThePeace » 09 říj 2020, 16:14 VIP

K situácii, k trom väzňom, kde jeden z nich zobral granát.
  • Hráčka granát vyniesla a teda FK nedostala.
  • Admin mal upozorniť hráčku a nemal jej to miesto upozornenia opätovať urážkou.
K situácii, kde bola vysvetlená atrakcia takto: ,,Na slovíčko štart budete preskakovať zo stola na stôl."
  • Hráči po takto vysvetlenom príkaze mali jednoducho preskakovať zo stola na stôl.
  • Ak by Simon chcel, aby preskočili iba raz, tak mal napríklad povedať - IBA na slovíčko štart budete skákať (preskakovať) zo stola na stôl alebo Na slovíčko štart preskočíte zo stola na stôl.
K situácii, kde si sa údajne preriekol, za čo nasledoval ban.
  • To, či si sa preriekol, neviem posúdiť, či to bol úmysel, tiež neviem. Jedine, čo je na tom trošku divné, je to, že po tvojom prerieknutí je v tvojom pozadí počuť smiech, ako sa ti niekto smeje, pravdepodobne na TS, detektív nie som, detektor lži nemám a vieš len ty sám, kde je pravda. No admin sa k banu schyľovať nemal a mal ťa vyhodiť kickom zo servera.
K situácii, kde bolo CT dlhodobo neaktívne.
  • Už si nepamätám z dema, či sa stihli odohrať dve, či tri kolá. :D Ale, ak admin usúdil, že CT bolo neaktívne, lebo to naozaj minúta nebola (nechcem chytať za slovíčka, dúfam, že sa chápeme), tak si myslím, že prehodenie v tomto prípade bolo oprávnené.
  • Po opakovanom prehodení, keď hráč prišiel na server a videl, že je u T, sa mal opýtať, že vlastne prečo je u T, prípadne sa nejakého admina spýtať, či by mohol ísť k CT.
  • Bolo to len o komunikácii a ban za nerešpektovanie prehodenia v tomto prípade adminovi nemôžem vyčítať.
K situácii, čo dodal Ejik, kde si údajne radíte.
  • Aj mne sa stala situácia, kde si dávam jednu otázku dookola. Dobre, aj toto je jedna z vecí, ktorú ťažko posúdim, zase je to len o tebe a vieš, kde je pravda. A Tesla, admin ťa určite nekickol, musela byť chyba niekde inde. :)

Sťažnosť zamietnutá (to, čo má admin robiť (upozorniť hráča na urážku) a že mal miesto banu voliť kick bol upozornený)
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy