Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Ekko

Příspěvekod SponErko » 29 črc 2015, 07:35 VIP

Ekko
Obrázek
Mladičký pán střípků času


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Top, Jungle
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Rezonance Z-pohonu (Passivka)
Obrázek

Ekkův Z-pohon nabíjí jeho kouzla a útoky časovou energií. Třetí zásah způsobí cíli bonusové poškození a sníží mu rychlost pohybu. Pokud je cílem šampion, získá Ekko bonus k rychlosti pohybu.

Časostroj (Q)
Obrázek
Dosah: 1075

Ekko hodí časový granát, který po zasažení nepřátelského šampiona vytvoří pole narušující tok času, jež zpomaluje a poškozuje všechny jednotky lapené uvnitř. Po krátké prodlevě se granát vrátí zpět k Ekkovi a způsobí poškození všem jednotkám, kterých se během letu dotkne.

Ekko hodí zařízení, které způsobí magické poškození všem nepřátelům, kterými proletí. Po zásahu prvního šampiona se rozloží na zpomalující pole, které všem jednotkám lapeným uvnitř sníží rychlost pohybu. Poté se po krátké prodlevě vrátí zpět k Ekkovi, během letu způsobí magické poškození všem cílům, které zasáhne.

Pralalelní konvergence (W)
Obrázek
Dosah: 1600

Ekko přetrhne časovou linii a po několika sekundách vytvoří anomálii, jež zpomalí nepřátele, kteří se v ní nacházejí. Pokud Ekko do této anomálie vstoupí, získá štít a způsobí explozi, která protivníky omráčí a uvězní je v čase.

Pasivní efekt: Nepřátelům, kteří mají méně než 30 % zdraví, způsobují Ekkovy základní útoky bonusové magické poškození ve výši 5 % (+2% síly schopností %) jejich chybějícího zdraví (poskokům a příšerám max. 400 bodů poškození).
Aktivace: Po 3sekundové prodlevě vytvoří Ekko na chvíli na zvolené pozici chronosféru, jež zpomaluje o 40 % všechny nepřátele, kteří do ní vstoupí. Pokud do sféry vstoupí Ekko, odpálí ji a získá tak na 2 sekundy štít absorbující poškození. Nepřátelé, kteří se ve sféře v okamžiku exploze nacházejí, budou na 2.25 sek. omráčeni.

Fázový výpad (E)
Obrázek
Dosah: 325

Ekko se rychle překulí zvoleným směrem a nabije svůj Z-pohon. Dalším útokem způsobí bonusové poškození, pokřiví realitu a teleportuje se ke svému cíli.

Ekko se rychle přesune o kousek ve zvoleném směru. Svým dalším útokem způsobí bonusové magické poškození a teleportuje se ke svému cíli.

Chronopauza (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Ekko roztříští svou časovou linii, takže jej nelze zaměřit, a vrátí se zpět do vhodnějšího okamžiku. Objeví se na místě, kde se nacházel před několika sekundami, a vyléčí se za určité množství poškození, které během této doby utrpěl. Nepřátelé, kteří se nacházejí v okolí místa, kde se Ekko objeví, utrpí mohutné poškození.

Ekko se stane nezranitelným a nezaměřitelným a teleportuje se zpět na místo, kde se nacházel před 4 sekundami. Ekko se vyléčí o poškození, které utrpěl během posledních 4 sekund, a po přemístění způsobí všem nepřátelům kolem sebe bodů magické poškození.


MYTOLOGIE


Zázračný mladík Ekko, jenž vyrostl na drsných ulicích Zaunu, dokáže obratným manipulováním s časem vytěžit z každé situace maximum. Pomocí vlastního vynálezu, takzvaného Z-pohonu, prozkoumává rozvětvující se možnosti reality. Kromě experimentování s multidimenzionální pravděpodobností tráví Ekko celé dny řáděním s ostatními opuštěnými zaunskými dětmi. Ačkoliv si nade vše cení vlastní svobody, jakmile se jeho přátelé ocitnou v nebezpečí, neváhá udělat cokoliv, jen aby je ochránil. Nezasvěcenému pozorovateli by se mohlo zdát, že Ekko své krkolomné kousky provádí s neuvěřitelnou lehkostí a jistotou.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Ekko
Sandstorm Ekko (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Ekko

od Rumcajz » 29 črc 2015, 07:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků