• Stránka 1 z 1
[Přijat] El Diablo /SNIPERWAR
Nick na serveru: El Diablo
SID: STEAM_0:1:120438168
Sekce, na které chci práva: Sniperwar
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... layer=4749[/url]
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): bany jsem žádné nedostal
Něco o mně:dodělal jsem učňovský obor nástrojař, a ted jsem v posledním ročníku strojírenství maturitní obor v Turnově, jinak u toho pracuji , a ve volném čase hraju awp či jiné odpočinkové hry, mé oblíbené sporty jsou Biliard, snooker, šipky , a mám želvu
Proč právě já: na gamesites AWP serverech hraju už hodně dlouho , myslím si že jsem docela rozumnej , + dost často narážím na cheatry a byl bych rád kdybych s tím něco mohl dělat, taky dokážu relativně s klidnou hlavou snášet urážky , chovám se slušně( nenadávám ), a rád bych měl tu moc uklidnit některé vulgární hráče na serveru,,
Zkušenosti s CS:GO: mám cca 3300 hodin, nějaké ty turnaje GS, a tak všeobecně už se v csgo pohybuji kolem 3.4 let
SID: STEAM_0:1:120438168
Sekce, na které chci práva: Sniperwar
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... layer=4749[/url]
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): bany jsem žádné nedostal

Něco o mně:dodělal jsem učňovský obor nástrojař, a ted jsem v posledním ročníku strojírenství maturitní obor v Turnově, jinak u toho pracuji , a ve volném čase hraju awp či jiné odpočinkové hry, mé oblíbené sporty jsou Biliard, snooker, šipky , a mám želvu

Proč právě já: na gamesites AWP serverech hraju už hodně dlouho , myslím si že jsem docela rozumnej , + dost často narážím na cheatry a byl bych rád kdybych s tím něco mohl dělat, taky dokážu relativně s klidnou hlavou snášet urážky , chovám se slušně( nenadávám ), a rád bych měl tu moc uklidnit některé vulgární hráče na serveru,,
Zkušenosti s CS:GO: mám cca 3300 hodin, nějaké ty turnaje GS, a tak všeobecně už se v csgo pohybuji kolem 3.4 let
-
ElDiablo337 - Kolemjdoucí
[Přijat] El Diablo /SNIPERWAR
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: El Diablo /SNIPERWAR
Zdarec, přidej si mě na Steamu a domluvíme se.
- fgdfgd544
- Amatér
Re: El Diablo /SNIPERWAR
ok, a jak se jmenuješ na steamu, nemužu tě najít
-
ElDiablo337 - Kolemjdoucí
Re: [Přijat] El Diablo /SNIPERWAR
Po pohovoru přijat. Vítej
- fgdfgd544
- Amatér
• Stránka 1 z 1