I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

ElesaRRRRRRR - zneužívání práv

Příspěvekod FrostakCZE » 16 led 2016, 11:27

Server: JB2
Popis: admin ze sebe dělá všechno jako by mohl všechno prostě hrozně zneužívá práv i včera mě třeba zabil za to: Kámoš mluvil moc rychle a on mu řekl ať mluví normálně a já se zeptal nebo co a on mě zabil, poté mě začal vyhrožovat že mě dá ban atd.. a dnes třeba zase v chatu můžete vidět hodně věcí ohledně toho (je to od začátku až po konec) pořád já třeba se ho zeptam jestli FK je jakože neoprávněný kill a on mě zabije a napíše mě ať ho nepoučuji že ze sebe dělám boha notak wtf ?! pak na konci doma zabil hráče za to že omylem na něj spadl a pak ho i hodil k Terákům prostě logika jen za to že si na něj omylem stoupl když na něj spadl notak wtf.
Lidi co si myslí, že jsou nic, jsou víc, než ti co si myslí, že jsou něco.
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. ;)
CS:GO Akademik - 29 pro 2015, 19:39
CS:GO P. Akademik - 30 led 2016, 21:57
FrostakCZE
Pokročilý
Pokročilý

ElesaRRRRRRR - zneužívání práv

od Rumcajz » 16 led 2016, 11:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ElesaRRRRRRR - zneužívání práv

Příspěvekod FrostakCZE » 16 led 2016, 11:29

to ohledně včerejška co udělal jsem psal do SZ AWPGAMEROVI a řešil to na TS s Chovim - demo jsem zapoměl dodat:
http://leteckaposta.cz/789239435
Lidi co si myslí, že jsou nic, jsou víc, než ti co si myslí, že jsou něco.
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. ;)
CS:GO Akademik - 29 pro 2015, 19:39
CS:GO P. Akademik - 30 led 2016, 21:57
FrostakCZE
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod JimCarry » 16 led 2016, 12:18 VIP

RainbowDash, v skutku som nečakal, že sa prídeš stažovať.

Od začiatku môjho pôsobenia na JB#2 som videl, ako rád so svojími "kumpánmi" provokujete hráčov, a hráte si svoju vlastnú hru s vlastnými pravidlami. Inak to nebolo ani dnes, keď si si nedokázal odpustiť podpichovanie/provokáciu voči mojej strane. Aby si sa ma pýtal v kole, kde ani niesi simon otázku (citujem) "Nieje náhodou FK neoprávnený kill a nie kill bez dôvodu?" a potom túto otázku opakoval 10x, mi nepríde normálne. Demo je podľa môjho názoru irelevantné, kedže tam niesi počuť.

Včerajšok neviem o čo sa jednalo, no pokiaľ to je tak ako píšeš, tak zasa len máš chuť provokovať a to ti ja nedovolím.

Na záver ti radím, nech sa trošku zamyslíš a prestaneš ma provokovať, pretože ako vidím, tiahneš to na CSGO admina a v tom prípade nieje dobré, aby si po každom mojom príchode začal do voicu hovoriť "ježiš elesair prišiel" ;)
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DarkMouse » 16 led 2016, 14:04 VIP

Na demu není slyšet voice z tvé strany, takže podle dema skutečně soudit nemohu. Ale jedno tam je vidět jasně a to je provokace admina a to bych ti zrovna v tomto případě nedoporučoval. Očividně se budu muset na JB#2 zaměřit více než kdy předtím, protože furt mám jen na tento server stížnosti. Pokud se zaměřím na server více a uvidím tě tam provokovat či dělat jiné hovadiny, odneseš to ty a to podle toho, co mi moje kompetence dovoluje.

Stížnost zamítám a tebe důrazně upozorňuji.. nějaké kraviny z tvé strany a dopadne to špatně jen pro tebe.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy