• Stránka 1 z 1
[V] Elesix
Opět, RPG surf a další admin, damozřejmě že mi dal Elesix mute, ale za co ? Za to že jsem řekl "žebráku" ? nadávka ? provokace ? dobře tohle už je trošičku moc... Zajímalo by mě za co je tam provokace...
proč tam je sakra už provokace, akorát mě už vytáčí tady tihle admini co si dojdou a daj ti mute za cokoliv co řekneš....!

- aNbu
- Amatér
[V] Elesix
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Elesix
1. Když podáváš stížnost, tak máš mít důkaz o mém pochybení.
2. Pokaždé když jsem tě zabil, tak jsi do voice chatu zahlásil něco ve stylu: "já to jebu" , "ty žebráku!". Chvíli jsem ti to toleroval, pak jsem ti dal upozornění, bohužel jsi se nepolepšil, takže přišel mute.
2. Pokaždé když jsem tě zabil, tak jsi do voice chatu zahlásil něco ve stylu: "já to jebu" , "ty žebráku!". Chvíli jsem ti to toleroval, pak jsem ti dal upozornění, bohužel jsi se nepolepšil, takže přišel mute.
-
Elesix - Pokročilý
Mimo vzor a bez důkazu
Máš 48 hodin na dodání důkazu jinak toto vůbec nebudu brát v potaz.
Máš 48 hodin na dodání důkazu jinak toto vůbec nebudu brát v potaz.
krásné O:) :3
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)
Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
-
Dinosaurusek - Amatér
A jak mám asi udělat dukazy když nenatáčím demo 21/7 ?!!!! jediný kdo tam byl je milan, to je muj dukaz
- aNbu
- Amatér
Další tvoje stížnost a opět vypadá, tak jak vypadá
Máš 11 mute-banů, jsi problémový hráč a i přesto, když si stěžuješ, tak nejsi schopný si pořídit důkaz nebo se alespoň trochu s tou stížností snažit. Představ si, jak důvěryhodně taková "stížnost" vypadá
Na situaci jsem se zeptal i admina Milana, jak si zde psal
Abych to napsal jednoduše, nikdo ti nedá mute za jednu blbou poznámku do voice chatu. Ale když i po slovním upozornění od admina máš pořád nějaké připomínky a ještě ke všemu si problémový hráč, tak se nemůžeš ničemu divit
Změň svůj přístup a své chování, pak se budeme moct o něčem bavit
Stížnost beru za vyřešenou
Máš 11 mute-banů, jsi problémový hráč a i přesto, když si stěžuješ, tak nejsi schopný si pořídit důkaz nebo se alespoň trochu s tou stížností snažit. Představ si, jak důvěryhodně taková "stížnost" vypadá
Na situaci jsem se zeptal i admina Milana, jak si zde psal
Abych to napsal jednoduše, nikdo ti nedá mute za jednu blbou poznámku do voice chatu. Ale když i po slovním upozornění od admina máš pořád nějaké připomínky a ještě ke všemu si problémový hráč, tak se nemůžeš ničemu divit
Změň svůj přístup a své chování, pak se budeme moct o něčem bavit
Stížnost beru za vyřešenou

-
TheKibaa - Profesionál
Re: [V] Elesix
Dobře vyřešeno, ale řekni mi jedno, jak mužu stihnout zapnout demo než prostě mi dá mute ? když mi ho dá takto bez duvodu kvuli nějakemu žebrákovi ? myslel jsi snad že jsem čekal že mi da mute tak že jsem ho 2 minuty před tím začal natačet ? člověk už na serveru kde je elesix nemuže ani projevit svuj nazor který BACHA nebyl vulgární. Tohle je jedinej problem ktery ja tu ted řeším.
- aNbu
- Amatér
A copak z toho plyne aNbu? 
ah už vím chovej se tak aby si nemusel dostávat mute bany, nebudeš muset natáčet dema a nebudeš si muset stěžovat

ah už vím chovej se tak aby si nemusel dostávat mute bany, nebudeš muset natáčet dema a nebudeš si muset stěžovat

krásné O:) :3
12.1.2016 - 20.5.2017
12.1.2016 - 20.5.2017
-
Dinosaurusek - Amatér
Ještě něco chytrýho knifere ? nebo víš co zrovna mi dej radši ban jen tak ze srandy aby jsi měl v životě aspon nějaký potěšení
. mucq :*

- aNbu
- Amatér
• Stránka 1 z 1