• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] eliska/jb1/freegrabozem/freeprehoz
eliska STEAM_0:1:24404774
situácia, Marcus tušim bol simon, ukončil vd hrač eliška, šiel nepriamo k svojim spoluhráčom, lenzže mi na tom svetle tak divne svietil a nebol som si istý či nemá nahodou kúpene, tak som ho nezabíjal a zabil som ho až keď som si bol istý že nemá kúpené kedže nakoniec šiel ku hráčom, ešte som sa ho pre istotu spýtal že nemal kúpené vd, ale nemal, zabil som ho, grabol ma vysvetlil som mu prečo som ho zabil, on niečo zamrmlal hodil ma o zem a prehodil ma
http://leteckaposta.cz/545599293
cas od 13:50 cca
situácia, Marcus tušim bol simon, ukončil vd hrač eliška, šiel nepriamo k svojim spoluhráčom, lenzže mi na tom svetle tak divne svietil a nebol som si istý či nemá nahodou kúpene, tak som ho nezabíjal a zabil som ho až keď som si bol istý že nemá kúpené kedže nakoniec šiel ku hráčom, ešte som sa ho pre istotu spýtal že nemal kúpené vd, ale nemal, zabil som ho, grabol ma vysvetlil som mu prečo som ho zabil, on niečo zamrmlal hodil ma o zem a prehodil ma
http://leteckaposta.cz/545599293
cas od 13:50 cca
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
[Vyriešené] eliska/jb1/freegrabozem/freeprehoz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eliska/jb1/freegrabozem/freeprehoz
Byl jsem na bazénu, kde opravdu nemůžu přesně určit i přes radar, na který jsem se díval jestli stojí simon s hráči v kleci a nebo u zdi hned vedle klece (kde byli ke všemu schování za krabici)
Vidal jsem se ke kleci jelikož jsem uznal, za pravděpodobnější, že tam všeci budou, nebyli, tak jsem běžel dál k nim.
Samo CT co mě hlídalo ti ještě psalo, že jsem šel celou cestu.
Nechtěl jsem Tě banovat za FK, ačkoliv jsem se Tě ptal, jestli to míníš na serveru nějak vyřešit, jen jsi mě ignoroval po tomto dotazu, tak jsem tě přehodil a ještě si tu jdeš stěžovat?
Já ti to jasně vysvětlil, že nebylo přesné určit kde stojí, tak hlavně hráče zabít, než mu říct
Vidal jsem se ke kleci jelikož jsem uznal, za pravděpodobnější, že tam všeci budou, nebyli, tak jsem běžel dál k nim.
Samo CT co mě hlídalo ti ještě psalo, že jsem šel celou cestu.
Nechtěl jsem Tě banovat za FK, ačkoliv jsem se Tě ptal, jestli to míníš na serveru nějak vyřešit, jen jsi mě ignoroval po tomto dotazu, tak jsem tě přehodil a ještě si tu jdeš stěžovat?
Já ti to jasně vysvětlil, že nebylo přesné určit kde stojí, tak hlavně hráče zabít, než mu říct

-
PoldasQweek - Mistr
jen jsi mě ignoroval.... povedal som ti do voicu nieco v zmysle ze mas ist s tym grabom somnou tam za ten surf a ze ti ukazem ako si siel, siel si nepriamou cestou za hračmi, máš radar, máš oči a vidiš dozorcov ako stoja u drahy tak aj tak ides naokolo?... je to blbá zhoda náhod že si si zle vydedukoval kam máš ísť, avšak príkaz znel jasne. Možno by som to mohol prirovnať k situácii keď ma oflashuje vlastný spoluhráč a ja sa snažim niekam dostať, ale zakopnem o nejaku stenu a dostanem kill.
Máme teda každý svoj pohľad na vec, tak počkáme na niekoho z vyšších, kto sa sem vyjadrí, či to teda bol oprávnený kill alebo nie
Máme teda každý svoj pohľad na vec, tak počkáme na niekoho z vyšších, kto sa sem vyjadrí, či to teda bol oprávnený kill alebo nie
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
-
Fajkoman - Mistr
Podívej se na demo z mojí pozice, od dveří hned za východem bazénu jsem uviděl 2 CT u klece, proto jsem určil ,že jsou všeci tam.
Nehraješ to dva dny, abys mě říkal, že já mám radar, podle něho neurčíš na metr přesně kde kdo stojí, ale přibližně kde se kdo nachází.Mě ještě zmátli ty CT co byli za boxem jak je kanon.
Stačilo říct, když jsi mě viděl, že jdu blbě.
Pokud ti někdo hodí flash ty se zastavíš napíšeš FLASH, každý normální člověk tě nechá, avšak pokud tě zabije o FK se nejedná a nárok na VD nemáš.
Nehraješ to dva dny, abys mě říkal, že já mám radar, podle něho neurčíš na metr přesně kde kdo stojí, ale přibližně kde se kdo nachází.Mě ještě zmátli ty CT co byli za boxem jak je kanon.
Stačilo říct, když jsi mě viděl, že jdu blbě.
Pokud ti někdo hodí flash ty se zastavíš napíšeš FLASH, každý normální člověk tě nechá, avšak pokud tě zabije o FK se nejedná a nárok na VD nemáš.
-
PoldasQweek - Mistr
Jasné, že VD nemohlo stopercentne vedieť, kde sa spoluhráči nachádzajú.
No nebolo by na škodu, keby Simon, ktorý si ukončuje VD, povedal, kde sa nachádza, aby sme predišli takýmto killom.
No už aj keď sa admin vybral zlou stranou (nepriama cesta), tak potom tam na chvíľu zastal a dostal oprávnený kill.
Kľudne ako CT, ste mu mohli povedať, že pri boxe sa Simon nenachádza.
Admin mal právo s tebou situáciu riešiť a keď si ho ignoroval, tak sa slayu nemôžeš čudovať.
No určite si za toto VD nemal pýtať
Sťažnosť oprávnená.
No nebolo by na škodu, keby Simon, ktorý si ukončuje VD, povedal, kde sa nachádza, aby sme predišli takýmto killom.
No už aj keď sa admin vybral zlou stranou (nepriama cesta), tak potom tam na chvíľu zastal a dostal oprávnený kill.
Kľudne ako CT, ste mu mohli povedať, že pri boxe sa Simon nenachádza.
Admin mal právo s tebou situáciu riešiť a keď si ho ignoroval, tak sa slayu nemôžeš čudovať.
No určite si za toto VD nemal pýtať

Sťažnosť oprávnená.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1