Ukažte ostatním svá zajímavá herní videa!

Re: ELKO FRAGSHOW

Příspěvekod ELKONEYO » 24 pro 2013, 14:09

Ztrapňuješ se akorát ty svými arogantními uplakanými výrazy, no jak říkám stále platí rčení: Co voda, to potok, co slovák to kokot.
ELKONEYO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 24 pro 2013, 14:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod l0wShine » 24 pro 2013, 19:04

Ja sa tu strapňujem ale Ty tu dávaš na slovákov vulgárne výraz spametaj sa chlapče, ver tomu že by som ti frizúru napravil najradšej keby som Ťa stretol, nie som problémový človek, ale toľko bordelu čo si porobil a opakovane a opakovane, teraz neviem či si na tom horšie Ty, alebo m0se. Čo sa nevyjadríš k tomu CHM chytrolín. Nemáš k tomu čo povedať, ani sa nedivím ja tiež neviem čo by som na to povedal. :)

Btw Šťastné a veselé, dúfam že si si na PZ vycheatoval ďalší offline cup. :) Nula.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod ELKONEYO » 24 pro 2013, 20:54

Tak já se ti vyjádřím ty bezmozku. Pokud chceš přijeď do Brna, není žádný problém. Alespoň se budu moct osobně vysmát tvé omezenosti. K tomu cheatmovie asi jen tolik, že každej si jednou zapl. Navíc mi to dělal kámoš tomasoff, ale nevadí. Jestli chceš přidej si mě na steamu, zahrajeme ESL kalíčku :*
ELKONEYO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Ghost05 » 25 pro 2013, 18:07

Mega dobre :) Ty killy.n1
Ghost05
Amatér
Amatér

Příspěvekod ELKONEYO » 26 pro 2013, 07:43

díky moc :)
ELKONEYO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod l0wShine » 26 pro 2013, 16:42

ELKONEYO píše:Tak já se ti vyjádřím ty bezmozku. Pokud chceš přijeď do Brna, není žádný problém. Alespoň se budu moct osobně vysmát tvé omezenosti. K tomu cheatmovie asi jen tolik, že každej si jednou zapl. Navíc mi to dělal kámoš tomasoff, ale nevadí. Jestli chceš přidej si mě na steamu, zahrajeme ESL kalíčku :*

Spamätaj sa, jedna-šesť je dead, na Esl si nula, Esl je dead. Esl nič neznamená. Čo match-to banned player. Neviem čo chceš hrať na Esl chytrolín, ESL VS?! :DD Chalanko choď sa spamätať. :) To móožeš ísť hrať so svojimi Shifta kamarátmi. :)
Tomasoff je tvoj kamarát, ja som počul niečo iné. Ale to je jedno, aj celá Shifta liga kde ťa vybanuje a potom ti da ub lebo si si zaplatil VIP na niekolko dni, to si naserte. ;D Každý si jednou zapne je vymluva jo? To určite. :-)) Raz cheater, navždy cheater, taký ludia si najdu spôsob ako obchadzať ACH. Googli moje SID a daj si facana Elko, lebo tu robíš iba bordel a hanbu na CS scéne. Viac sa sem už vyjadrovať nebudem, frajer chrdý spoza počítača tu bude na mňa krićať. naahahaha :lol:
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod ELKONEYO » 26 pro 2013, 18:30

l0wShine píše:
ELKONEYO píše:Tak já se ti vyjádřím ty bezmozku. Pokud chceš přijeď do Brna, není žádný problém. Alespoň se budu moct osobně vysmát tvé omezenosti. K tomu cheatmovie asi jen tolik, že každej si jednou zapl. Navíc mi to dělal kámoš tomasoff, ale nevadí. Jestli chceš přidej si mě na steamu, zahrajeme ESL kalíčku :*

Spamätaj sa, jedna-šesť je dead, na Esl si nula, Esl je dead. Esl nič neznamená. Čo match-to banned player. Neviem čo chceš hrať na Esl chytrolín, ESL VS?! :DD Chalanko choď sa spamätať. :) To móožeš ísť hrať so svojimi Shifta kamarátmi. :)
Tomasoff je tvoj kamarát, ja som počul niečo iné. Ale to je jedno, aj celá Shifta liga kde ťa vybanuje a potom ti da ub lebo si si zaplatil VIP na niekolko dni, to si naserte. ;D Každý si jednou zapne je vymluva jo? To určite. :-)) Raz cheater, navždy cheater, taký ludia si najdu spôsob ako obchadzať ACH. Googli moje SID a daj si facana Elko, lebo tu robíš iba bordel a hanbu na CS scéne. Viac sa sem už vyjadrovať nebudem, frajer chrdý spoza počítača tu bude na mňa krićať. naahahaha :lol:

Ty budeš asi vážně zakomplexovanej člověk, kterej sedí doma zaseklej v židli a dokazuje si něco přes kabel. Unban jsem dostal, protože to bylo clear ty nulo. Jednašvestku hraju jen rekreačně a to na ESL ve formě versusů, teď se věnuju hlavně GO. Takže bych ti chtěl akorát popřát, aby ses dostal z této nelehké sociální situace, v níž se nacházíš. Je to smutný, když ti musí matka za sociální dávky platit internet :( Ale já to beru, i takoví jedinci se na tomto světě vyskytují a nemají to vůbec jednoduchý, šikana, urážení, to nejsou vážně pěkné věci. Nezávidím ti to. Držím ti palce, dostaň se z toho a dokaž, že i romové mají na tomto světě místo! :)
ELKONEYO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Widlak » 26 pro 2013, 18:56

Nic moc
Widlak
Amatér
Amatér

Příspěvekod Roxtedy » 26 pro 2013, 19:14 VIP

l0wShine píše:Zaplí Elkon sa nám prezentuje. Fragy z Esl, really? :) NE. Ani frag z esl. :) Neviem či ma viac dojal ten nickname v mene čím sa akurát strapňuješ, že vôbec dávaš o sebe vedieť ako sa voláš, pretože za to všetko vieš dobre že by som ti jednu asi najradšej puscil. Ale však moja demencia, hrať sa na kamaráta Montyho od Gunrunners a ja som Ti to pekne spapkal. :)) Však jasne, načo by som premýšlal že zrazu má nový Steam na ktorom ho nemám a rozpráva po česky... :roll: :cry:

Ale budíš, no choď si radšej na svoj gayzone kde si si vyplakal CHH lebo jedna šesť už nie je dosť dead a potom si tam písaný rok 2013 vyčituje tri medajličky.

http://www.youtube.com/watch?v=8pMn9wLQNjI

Elko CHM. Ale to je určite clear.. ;)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD GG bro and congra xD A ty mas tu drzost si spravit frag moovie ? SMIECH, PLAC, KRCE na ZEMI xDDDDD PROSIM PROSIM VEZMI MA DO TVOJHO CLANU xDDDDDDDDD
A ze kazdy si raz zapne ? Skor si myslim ze len uboziaci xD Mozno som low v hrani ale aspon som clear. Ty cheat skilla :D
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod zxnq » 26 pro 2013, 20:09

nič moc
zxnq
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod QuerR » 28 pro 2013, 15:36

Velmi hezké FragMovie, patří mezi nejlepší co jsem viděl. A myslím,že to možná někam dotáhneš. :)
QuerR
Amatér
Amatér

Příspěvekod predattore » 29 pro 2013, 12:34

chyba mi tam trocha hlasnejsi in-game zvuk, fragy su pekne no enemy slabe, kazdopadne take fragy si mohol dat do ruk skusenejsiemu moviemakerovi :)
AIM

Obrázek
CTF

Obrázek
predattore
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Gam3rk0 » 29 pro 2013, 21:05

MnaM píše::D Nej bylo to jak si byl s tím "Uspéčkem" vyjdou tři a HS , HS , Kill :D

Yop :DD Fajnové :D
Gam3rk0
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod rreader » 30 pro 2013, 21:00

nic moc
rreader
Amatér
Amatér

Příspěvekod ELKONEYO » 30 led 2014, 18:30

díky no, tohle byly novější fragy, starší a lepší fragy si hodlám zpracovat někdy v budoucnu až bude čas :)
ELKONEYO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

PředchozíDalší

Zpět na Videa od hráčů