Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Elysium / 1v1

Příspěvekod ElysiumGS » 13 led 2019, 16:38

Nick na serveru: Elysium
SID: STEAM_0:1:43147837
Sekce: 1v1 servery
Věk: 19 let
Mé HlStats: ZDE
Bany, které jsem dostal: nedostal
Něco o mně: Jmenuji se Michael a na vašem portálu hraji již od roku 2009/10(not sure). Práva už jsem měl snad 3x, ale vždycky to bylo spíš z toho "karieristického" důvodu a ne proto, abych nějak zpříjemnil hru ostatním. De fakto akorát rád hraju na vašich aim serverech, ale zbytek mě nijak neláká. Studuji elektro v Plzni, kde tento rok budu maturovat(snad :cry: )
Proč právě já: jelikož trávím dost času na 1v1 serveru/serverech(i u konkurence, záleží na volných slotech) a pravidla za tu řadu let znám lépe, než většina A-Teamu. Pokud je člověk rozumný, tak s ním nemám problém vyjít, ale jsou zde i jedinci, kteří mají o kolečko méně a právě na tyhle případy tam je ten kick/ban/etc.
Zkušenosti s CS:GO: Celkově mám kolem 5k hodin, globala mám už +/- 3 roky a celkově csko už hraju těch 10-11 let určitě(+1.6).
Za ty léta mám samozřejmě bohatou zkušenost s programy třetí strany, díky bohu ne z první ruky, ale dokážu s přehledem poznat cheatera od clean hráče.

Dodatek:
Jsem si vědom, že jsem si nedal práci s nahlašováním, jelikož jsem v 90% případů zavolal admina, který ochotně došel a problém vyřešil, ale nemyslím si, že bych měl zrovna problém s rozpoznáním nadávek/cheatu, což jsou asi hlavní porušení pravidel na serverech tohoto typu.
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

[Zamítnuto] Elysium / 1v1

od Rumcajz » 13 led 2019, 16:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Elysium / 1v1

Příspěvekod polskasila » 13 led 2019, 20:39 VIP

Ahoj,
o nahlašování u tebe moc nejde, i přes těch pár posledních příspěvků bych ti šanci dal, ale na serveru nemáš nahráno ani 20 hodin, za poslední 2 týdny jsi nahrál něco málo přes 3 hodiny, což není zrovna moc.

Dohraj aktivitu a na začátku února se mi buď ozvi, nebo si založ nový topic.
Prozatím zamítnuto.

ElysiumGS píše:od ElysiumGS » 14 úno 2018, 20:55
A kde jsou nějaké podmínky? :lol: Ale tak jsme na Gamesites, tady aby se člověk něčemu nedivil.
;)
187
polskasila
CS:GO HLSA

Re: [Zamítnuto] Elysium / 1v1

Příspěvekod ElysiumGS » 13 led 2019, 20:49

20 hodin? :lol: chápu u nějakého randoma, ale sám moc dobře víš, že mám nahráno X-krát víc než ty :lol:
Každopádně já ti do toho kecat nebudu, ten server je plnej uřvanejch dětí s ezfrags, ale to bys tam musel
hrát, abys to věděl x)
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod polskasila » 13 led 2019, 21:24 VIP

ElysiumGS píše:20 hodin? :lol: chápu u nějakého randoma, ale sám moc dobře víš, že mám nahráno X-krát víc než ty :lol:
Každopádně já ti do toho kecat nebudu, ten server je plnej uřvanejch dětí s ezfrags, ale to bys tam musel
hrát, abys to věděl x)

Proč jsem přesně takovou reakci čekal? :D Ani bych tak neřešil, že nemáš 20 hodin (btw "kde jsou nějaké podmínky?"), ale chceš tu práva, máš na Steamu 40 hodin za dva týdny, z toho 4h na GS. Tomu říkám fakt zájem. :D Že máš X-krát víc nahráno mi může být jedno, mě zajímá aktuální aktivita, ne jak jsi hrál před několika lety na GS nebo kolik máš na CS celkově. To ani neřeším tvoje chování na GS za poslední dva roky.

Od řešení cheaterů na serverech jsou tam admini, kterým můžeš (a údajně to tedy i děláš) kdykoliv napsat na Steamu, navíc to dramatizuješ, cheaterů je určitě víc než dříve, ale když se podíváš do BL, většinu teď banuje AC. Jinak neříkám, že hraju na každým serveru pořád, ale na 1v1 mám víc než 4h za dva týdny :)
Bohužel se svým arogantním přístupem to moc daleko nedotáhneš. Normální hráč zamítnutí pochopí, i když si o tom může myslet co chce, nahraje pár hodin a požádá si znovu, ty však jdeš a po zamítnutí to hned řešíš.
Nevím, co teď jako čekáš, ode mě se verdikt rozhodně nějakou dobu nezmění, teď jsi mě jen přesvědčil o tom, že to tu jen tak zkoušíš.
187
polskasila

Příspěvekod ElysiumGS » 13 led 2019, 22:24

Já chápu, že tohle je pro tebe osobní, jelikož jsme spolu nikdy nijak nevycházeli, ale to je tvoje věc. Upřímně mě víc dostává ta tvoje představivost, jelikož podle toho co tu ty píšeš, tak nejspíš žiješ v tom roku 2016, kdy jste si ještě mohli jakž takž vybírat, ale to už je dávno pryč. Pokud teda na těch serverech hraješ, jak sám píšeš, tak vidíš, že úroveň A-Teamu za ty roky klesla snad nejvíc od doby co GS existuje. A zkus to brát trochu z mého pohledu, na serveru jsem daily, ale zkus tam být mezi těma uřvanýma děckama 20 hodin a to s potažmo nulovou snahou z vaší strany to nějak změnit. Admina jsem tam viděl snad 3x od za těch 10 nahraných hodin a vždycky to je otázka tak 5-10 minut než sám odejde. Víc už ti k tomu psát nebudu, ale pokud nejsi úplně hloupej, tak vidíš, že na tom serveru je vyloženě bordel a všichni to mají u prdele a pak jsi tu ty, kterej příjmá lidi, který ho před X lety nabíraly a bude jim dělat kázání o tom, jak moc tomu nerozumí a že za těch 10 hodin na HvH serveru se něco přiučí. Ale tak ono není se čemu divit, tady byl patetickej přístup vždycky podmínka k vyššímu postu.
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod polskasila » 13 led 2019, 22:47 VIP

Snažil jsem se to řešit objektivně, přece jenom kdybych si tě tu měl dobírat, tak zrovna aktivita je u tebe ta nejmenší věc. Že je AT nekvalitní? Podle čeho tak soudíš, to by mě celkem zajímalo, klidně mi to napiš do PM. Navíc nevím, co teď řešíš na AT, pokud někdo nebanuje, můžeš napsat stížnost.

Jasně, nahrát 20 hodin na 1v1 nemusí být easy, ale podívej se na sebe, píšeš mi tady, jak jsi na serveru každej den, přitom za poslední týden připojení jen včera a dnes, navíc nemusíš hrát jen 1v1, máš tu AWP, Retakes, Public... Jinak pokud jsou "děti na serveru tak uřvaný" a náhodou tam není admin, stačí si dát voice_enable 0... :) Se serverem si navíc nemůžu dělat co chci, to sám z HLSA postu víš.

Myslíš si, že já od tebe potřebuju, aby ses něco učil, nebo že si myslím, že něčemu nerozumíš? Já jen na serveru potřebuju někoho, kdo tam chodí, což ty evidentně neděláš. Kdybys byl bývalej admin, kterej se nechá zrušit sám, odejde v klidu a po pár letech se vrátí bez připomínek, nemám problém, ale ty jsi za tu dobu stihl jen psát hate na GS a nic víc. :)

Řekl bych, že teď už to je jen taková nesmyslná hádka, locknu to, kdyby něco napiš mi ještě PM.
Pokud myslíš, že jsem tě zamítnul subjektivně, poprosím ještě někoho, ať ti sem napíše názor. :)
187
polskasila

Příspěvekod Gustik » 14 led 2019, 04:18 VIP

ElysiumGS píše:jelikož trávím dost času na 1v1 serveru/serverech
na serveru jsem daily

5 a čtvrt hodiny za poslední měsíc asi hovoří za vše.

Namísto toho, abys řekl, že aktivitu nahraješ, protože jsi poslední dobou moc nehrál z důvodu XY a nahlášení tam taky nějaké hodíš (vzhledem k počtu cheaterů na serverech to nebude problém), tak tady začneš obviňovat HLSA a admin team z neprofesionality. Všechna tvá obvinění máš jistě podloženy důkazy.

Takových jako ty, co pořád říkají jak jde GS do sraček, jsou neschopní admini a servery na hovno, chovají se jak šulini a pak si myslí, že je s otevřenou náručí přijmeme zpět, je opravdu spousta. Bohužel pro tebe ti musím napsat, že si měsíc, dva, rok ani nežádej znovu, práva totiž nedostaneš. Ale však co, můžeš jít hrát a adminovat jinde, ne?

Jednou to asi nestačilo...
Zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů