• Stránka 1 z 1
[Zamietnutý] EM na Survival
1. Nick: AramixCZLP
2. Věk: 11 20.6.2003 (vím je to málo roků ale chci to zkusit )
3. Originální MC : Ano mám
4. Primárny Server kde chcete práva : Survival
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Ano mám na pořád EVIP
6. Denní aktivita : 2-3 hodiny věčinou i víc
7. Přestupky na Gamesites : Zatím žádné
8. Přestupky mimo Gamesites : Ano měl jsem 1 na Survival-games za spam
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Ahoj, jmneuji si Tomáš je mi 11 let chodím do 6 třídy, Chtěl bych bít kuchařem, číšníkem. Bydlím v Okresu Hradce Králově. Mezi mí koníčky patří : Florbal, Fotbal, a hraní Minecraftu.
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) :Chtěl bych pomáhat serveru . Dělal bych dost eventu a aktivně bych je i spouštěl o ceny. 1 sem měl server pomalu na 5 měsícu takže nějak to ovládat umím. Hraju minecraft už od verze 1.5.2 vim ta byla asi před rokem ale snažím se to dohánět. Snažím se pomáhat lidem . Gramatiku trošku ovládám a rozum taky nějaký mám . A budu rád když mě vezmete do party. Podle mě co hraju MC tak se mě zdá že komunita Gamesitesu je stále dobrá takže budu moc rád kdyby ste mě vzali díky.
11. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.):http://leteckaposta.cz/876852365 Event podle mě je docela dobrý stavěl jsem to dneska na rychlo
12. Ano TS3 mám
Díky S Pozdravem AramixCZLP
2. Věk: 11 20.6.2003 (vím je to málo roků ale chci to zkusit )
3. Originální MC : Ano mám
4. Primárny Server kde chcete práva : Survival
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Ano mám na pořád EVIP
6. Denní aktivita : 2-3 hodiny věčinou i víc
7. Přestupky na Gamesites : Zatím žádné
8. Přestupky mimo Gamesites : Ano měl jsem 1 na Survival-games za spam
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Ahoj, jmneuji si Tomáš je mi 11 let chodím do 6 třídy, Chtěl bych bít kuchařem, číšníkem. Bydlím v Okresu Hradce Králově. Mezi mí koníčky patří : Florbal, Fotbal, a hraní Minecraftu.
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) :Chtěl bych pomáhat serveru . Dělal bych dost eventu a aktivně bych je i spouštěl o ceny. 1 sem měl server pomalu na 5 měsícu takže nějak to ovládat umím. Hraju minecraft už od verze 1.5.2 vim ta byla asi před rokem ale snažím se to dohánět. Snažím se pomáhat lidem . Gramatiku trošku ovládám a rozum taky nějaký mám . A budu rád když mě vezmete do party. Podle mě co hraju MC tak se mě zdá že komunita Gamesitesu je stále dobrá takže budu moc rád kdyby ste mě vzali díky.
11. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.):http://leteckaposta.cz/876852365 Event podle mě je docela dobrý stavěl jsem to dneska na rychlo
12. Ano TS3 mám
Díky S Pozdravem AramixCZLP
- AramixCZLP
- Kolemjdoucí
[Zamietnutý] EM na Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EM na Survival
ZAMIETAM.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha