• Stránka 1 z 1
[P] EM / Survival / Erbi_CZE
Ahoj, rád bych se vrátil zpět do EM teamu.
1) Nick na serveru: Erbi_CZE
2) Věk: 15
3) Aktivované EVIP (ANO/NE): ANO
4) Denní aktivita: 2-4 hodiny, podle nálady. Občas i víc.
5) Přestupky na Gamesites: Na minecraftu jen kick od ErbiCZ za údajnou provokaci.
6) Přestupky mimo Gamesites: V posledních letech určitě ne.
7) Něco o sobě: Čau, jmenuji se Lukáš. Je mi 15 let a jdu na střední školu hotelového provozu. Mezi mé koníčky patří hraní na PC (GTA V FiveM Roleplay ,MC) a hokej.
8) Proč právě ty: Už jsem jednou v EM teamu byl a vím, jak co funguje. Na serveru jsou i eventy, na kterých jsem spolupracoval nebo jsem je sám dělal. Jsem skoro bezproblémový hráč, který rád pomůže a zabaví. Rád stavím nové eventy a dělám hráčům radost a chci, aby měli lepší požitek ze hry a více se zabavily.
Hodně jsem spolupracoval s Chantikem: https://imgur.com/a/lUnZBu8
Eventy které jsem dělal sám bohužel nemám vyfocené, ale jsou/byli v event světě.
Děkuji za přečtení.

1) Nick na serveru: Erbi_CZE
2) Věk: 15
3) Aktivované EVIP (ANO/NE): ANO
4) Denní aktivita: 2-4 hodiny, podle nálady. Občas i víc.
5) Přestupky na Gamesites: Na minecraftu jen kick od ErbiCZ za údajnou provokaci.
6) Přestupky mimo Gamesites: V posledních letech určitě ne.

7) Něco o sobě: Čau, jmenuji se Lukáš. Je mi 15 let a jdu na střední školu hotelového provozu. Mezi mé koníčky patří hraní na PC (GTA V FiveM Roleplay ,MC) a hokej.
8) Proč právě ty: Už jsem jednou v EM teamu byl a vím, jak co funguje. Na serveru jsou i eventy, na kterých jsem spolupracoval nebo jsem je sám dělal. Jsem skoro bezproblémový hráč, který rád pomůže a zabaví. Rád stavím nové eventy a dělám hráčům radost a chci, aby měli lepší požitek ze hry a více se zabavily.
Hodně jsem spolupracoval s Chantikem: https://imgur.com/a/lUnZBu8
Eventy které jsem dělal sám bohužel nemám vyfocené, ale jsou/byli v event světě.
Děkuji za přečtení.

-
Erbi - Amatér
[P] EM / Survival / Erbi_CZE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EM / Survival / Erbi_CZE
Nebudu psát, kam nemám. Slibuji
-
fufak - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1