Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Emotions - Jailbreak

Příspěvekod Emotions » 03 dub 2020, 11:46 VIP

Zdravím,

Rád bych požádal o práva na Jailbreak

Nick ve hře: Emotions
Nick na fóru: Emotions
Odkaz na profil ---> https://www.gamesites.cz/forum/emotions-u35055.html
Věk: 21
Steam nick: Emoušn
Steam id: Steam_0:0:73507026
Odkaz na hlstats --> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11126

Nějaké bany nebo prohřešky?
Ne, žádný ban na GS jsem nedostal. Dostal jsem jediný ban a to na konkurenčním portálem, protože jsem tam trolil admina, jelikož mi přišli směšná jejich pravidla jailbreaku

Něco o sobě:
Jmenuju se David, studuju průmyslovou školu. Chodím na brigádu, kde pracuji s lidmi. Ve volném čase hraju hry, v první řadě csko, pak jsou to třeba starý Heroes of might and magic III. Nedávno jsem si taky pořídil psa, takže mu rád věnuji svůj čas. Také bych chtěl uvést, že mě moc baví slovíčkařit, v tom dobrém slova smyslu! Proto právě taky hraju Jailbreak a žádám o práva právě zde.

Proč bych chtěl na GS adminovat?
Protože mě už nebaví přehlížet hráče, kteří kazí hru. Rád je nahlásím na PP, což pravidelně poslední dobou dělám. Nicméně bych se tu chtěl trochu taky posunout, jelikož tady na GS hraju od roku 2014.

Děkuji za věnování čas této žádosti,
Emotions
Emotions
Emotions
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté]Emotions - Jailbreak

od Rumcajz » 03 dub 2020, 11:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Emotions - Jailbreak

Příspěvekod Knedlajs » 03 dub 2020, 15:35 VIP

Nemyslím si, že by si momentálne mohol disponovať Admin právami.
Určite nie, keď budeš pokračovať v tom urážaní hráčov, ktoré som v tvojom chate našiel.

+ si si nedávno podával prihlášku do Akadémie, tak počkaj, kým ti ju vyriešia a nepodávaj si žiadosť o práva. To vo mne len posilňuje pocit, že si nerozhodný a nevieš, čo vlastne chceš.

A, keď už píšeš na serveri veci ako:
2020-03-31 17:05:37 (Team) šak akademika dá i kokod. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_rush

a podal si si tam prihlášku, tak nám dokáž, že to zvládne naozaj každý a môžeš ňou prejsť. Predpokladám, že keď si si tam podával žiadosť, tak si tam naozaj aj chcel ísť.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Zamietnuté]Emotions - Jailbreak

Příspěvekod Emotions » 03 dub 2020, 23:45 VIP

Ahoj,

Rád bych se vyjádřil k tomu co jsi napsal. Nejdřív bych ti chtěl poděkovat za rychlou odpověď. Mrzí mě, že ze mě tady na fóru děláš nějvětšího drzouna, který píše nadávky na každý chat na GS. Jelikož jsem se v práci nudil, tak jsem si prošel celých svých 54 stran svého chatu. Rád se ti pochlubím dalšími citacemi sama sebe, abys to již nemusel hledat. Našel jsem 6 věcí, který jsem napsal na chat a jsou na hraně, rád ti je vyjmenuji: "jednou umřeš a už pičuješ, Snopy hlupák, vrať se na zadní stěnu tyvole, šak ti tu spamuju mik jako idiot, šak akademika dá i kokod, jj dej si vd kokode". Upřímně dost pochybuji, že kdybys byl třeba ty na serveru, tak bys za tyto věci banoval. Pochybuji, že bys na tyto věci vůbec i upozorňoval. Za vším co někde napíšu si stojím, budu si stát i za tím co jsem napsal v chatu. Samozřejmě za tím, že je třeba Snopy hlupák za tím si nestojím, to samozřejmě byl vtip, ale myslel jsem to s tou akademí. Rád jí samozřejmě projdu.

Ještě k tý akademii. Podal jsem si zároveň i práva do akademie a sem. Z jediného důvodu, protože jsem nevěděl co a jak. Vzhledem k tomu, že jsem dal přihlášku do akademie a ještě se mi tam nikdo asi 10 dní nevyjádřil, tak jsem napsal SZ Lucince, že bych chtěl žádost u ní pozastavit, před tím, než jsem podal sem přihlášku.

Děkuji za pochopení,
Emotions
Emotions
Zkušený
Zkušený

Re: [Zamietnuté]Emotions - Jailbreak

Příspěvekod Knedlajs » 04 dub 2020, 00:56 VIP

Nejde o to, či by som to banoval. Aj upozornenie a kick je trest. A to by som ti veru dal. V prípade opakovania kľudne aj BAN.

Ide ale hlavne o to, že toto Admini písať nemôžu a nesmú a ty si predsa žiadaš o Admin práva, takže to tiež písať nemôžeš a nesmieš. A pokiaľ si to neuvedomíš, budeš si za tým stáť a nezmeníš to, tak tie práva nedostaneš. Uvidíme, či po ukončení Akadémie nastane zmena. Ja dúfam, že áno.

e. Dandee: myslím si, že v pořádku bys měl mít i chat na TTT a sáhni si do svědomí, tam to taky není 100%. ;)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů