I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

EndyMarry / JB1 / Neskutečná demence admina

Příspěvekod bflmpsvz » 07 led 2016, 21:17

1)POPIS: EndyMarry řekl že máme skákat do boxu pak dal zákaz stát ( jak vidíte na demu většina skákala dál ve stoje), pak řekl NEHÝBEJTE SE(jelikož jsme měli jít a skákat v čupě tak ty co čupi a nehybaj se NEMAJ MÍT KILL), admin ovšem nezná pravidla a začne tam zabíjet ty co čupí, PAK NAJEDNOU :idea: BLIK CVKA ADMINE(poté co mu to CTčka vysvětlí), ty co stojí maj mít kill(+nechápu proč nechal žít jednoho kterej čupel uplně vpředu), tak začne zabíjet ty co stojí.Pak se choval jak neandrtálec, ještě se hádal že ti co čupeli nedostali fk.Škoda že v tom neni voice chat(ten by celou situaci osvětlil, to by jste mu hned ty prava deletenuli pač co tam kecal za nesmysly.Chívlí tam vysvětluje že jsme nedostali fk, pak zase říká že jsme dostali fk..

2)DŮKAZ http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites (07. 01. 18:49 jail_bailonX 20312-1601071849-jail_bailonX.dem.zip)
Začátek kola - 26:43

Tenhle admin vůbec neumí pravidla, kecá nesmysly.(vždycky jsem si myslel že admini na GS jsou na urovni, po dnešku to říct nemůžu)
TO CO TAM PŘEDVÁDĚL TO BYLO OPRAVDU DO NEBE VOLAJÍCÍ!
bflmpsvz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

EndyMarry / JB1 / Neskutečná demence admina

od Rumcajz » 07 led 2016, 21:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: EndyMarry / JB1 / Neskutečná demence admina

Příspěvekod Apacu98 » 07 led 2016, 21:34

Admina som kontaktoval počkaj kým sa vyjadri.
Apacu98
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod EndyMary » 07 led 2016, 21:39 VIP

Ano, vím v poslední době jsem ve stresu, omlouvám se myslel jsem, že říkám doskačte do boxu a přitom jsem řekl, skákejte v čupě do boxu samozřejmě máš veškeré právo si stěžovat po pár kolech jsem nahlásil vd.....
Stížnost oprávněná beru veškeré dnešní následky na vědomí, asi vim co mě čeká, děkuji za veškeré upozornění na mé nedostatky :?
Když jsem byl malý, ptal jsem se mamky, co je v životě nejdůležitější. Štěstí, když jsme pak ve škole psali, co chceme v životě být, já napsal: "Šťastný". Řekli mi, že jsem nepochopil zadání. Já jim odpověděl, že oni nepochopily život.“
EndyMary
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod bflmpsvz » 07 led 2016, 21:51

Žádnou omluvu jsem neviděl, a vd po několika kolech rly..
Kdyby si tam aspon nekecal ty svoje ho""""
bflmpsvz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod EndyMary » 07 led 2016, 21:59 VIP

v tu chvíli jsem to řešil s Maxipsem, byl jsem v tom, že jsem dal příkaz, který jsem popsal tu, vim, vim,
hněv oprávněný. Ty věci jsem mlel ohledně příkazů, který nebyl zadán..... vym omluvou nic nespravím, ale je to slušnost.
Počkej na Hlsa nebo vyšší jak to bude dál a vyhněme se spámování :cry: :cry: :cry:
Když jsem byl malý, ptal jsem se mamky, co je v životě nejdůležitější. Štěstí, když jsme pak ve škole psali, co chceme v životě být, já napsal: "Šťastný". Řekli mi, že jsem nepochopil zadání. Já jim odpověděl, že oni nepochopily život.“
EndyMary
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod bflmpsvz » 07 led 2016, 22:03

tak ty to vÝš :D však si řekl doskákejte do boxu a pak si hned dal zákaz stát tak proč dáváš takové vyfikundace?
sorry ale jako admin si uplně neschopnej a na ten post se nehodíš

e.EndyMary: v tuto chvíli máš zřejmě pravdu.... :cry: sám si vyčítám, že vůbec lezu na servery v tomhle období
bflmpsvz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Maxipes » 08 led 2016, 16:46

Stiznost je samozrejme opravnena. Nicmene:

:arrow: pro stezujiciho si: Radim ti, abys prestal s podobne agresivni retorikou na stranu adminu. Neni na tobe, abys rozhodoval, kdo se na post admina hodi a kdo nikoliv.

:arrow: Tobe Endy doporucuju, abys prestal vymyslet prikazy, kterym pak sam nerozumis a na serveru jsi pro srandu kraliku.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy