Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] ENGINEER / aim

Příspěvekod Inzinier » 31 říj 2020, 19:05

Nick na serveru: ENGINEER
SID: STEAM_0:1:1038971
Sekce, na které chci práva: aim
Věk: 24
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=53523
Bany, které jsem dostal: S výnimkou banu na CS 1.6, server JB asi tak 8 rokov dozadu si nespomínam, že by som niečo mal :-D
Něco o mně: Volám sa Richard, pochádzam zo Slovenska, ako je uvedené vyššie mám 24 rokov, nejaký ten rôčik už pracujem, myslím že nejaké bližšie osobné informácie nie je potrebné verejne písať :-D
Proč právě já: Zvyknem pomerne často prísť na nejaký aim server, hlavne 1v1 si prísť zahrať, rozostrielať sa a pod., pričom sa dosť často stáva, že tam je človek, ktorý začne nezmyselne vrieskať do mikrofónu, púšťať hudbu, poprípade preafektovaný 14 ročný chlapec, ktorý s radosťou pošle všetkých prítomných ..... niekam :) Tak k veci, ja kvôli tomu, že mi urobí dobre na srdiečku vyriešiť takýchto ľudí, ostatní na serveri to myslím taktiež ocenia :-D
Zkušenosti s CS:GO: 1800 hod., nejaké tie prestávky...čo sa týka hry myslím si že poznám všetko čo treba.
Případné poznámky: Čo sa týka 5-tich nahlásení hráčov, robiť demo ako tam niekto robí bordel, uploadovať to a pod., príde mi to moc "zbytočnej" roboty tak snáď to nie je povinnosť :) Čo sa týka mojich skúseností, na GS som bol admin cca 5 rokov dozadu a to na JB a Knife.
Inzinier
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] ENGINEER / aim

od Rumcajz » 31 říj 2020, 19:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ENGINEER / aim

Příspěvekod robiNN » 04 lis 2020, 18:13 VIP

Ahoj,
nahlas 5 hříšníku do PP aim-servery-f976.html, trochu vylepši svoji aktivitu na serveru, až tohle splníš ozvi se mi do PM.

V řešení.
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Re: [V řešení] ENGINEER / aim

Příspěvekod robiNN » 05 lis 2020, 18:49 VIP

Na vlastní žádost zamítnuto.
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Zpět na Nábory Adminů