• Stránka 1 z 1
Engineer / noblemar part 3 - stianosť
Toto už nieje UB žiadosť ale stiažnosť , kedže tu neni sekica na stiažnosti na TS tak toto je k tomu najbližšie
Už som 2 x písal čo sa stalo a nebudem sa tu furt opakovať , proste noblemar mi dal bezdôvodný ban a chcem aby bol potrestaný .
Keď som dostal UB na TS tak som si písal s Diazom ktorému som napísal nech dá noblemarovi ban zato že nahovára ludí aby mi spamovali a on mi napísal že mu mám dať dôkazi že to nedáva zmysel , napísal mi viackrát že nemá žiadne dôkazi , tak stále čakám že noblemar dodá nejaký screen alebo niečo podobné alebo nech je potrestaný .
Alebo niekto dostane bezdôvodný ban a zato že noblemar má ikonku je kápo frajeris a prejde mu to ?

Už som 2 x písal čo sa stalo a nebudem sa tu furt opakovať , proste noblemar mi dal bezdôvodný ban a chcem aby bol potrestaný .
Keď som dostal UB na TS tak som si písal s Diazom ktorému som napísal nech dá noblemarovi ban zato že nahovára ludí aby mi spamovali a on mi napísal že mu mám dať dôkazi že to nedáva zmysel , napísal mi viackrát že nemá žiadne dôkazi , tak stále čakám že noblemar dodá nejaký screen alebo niečo podobné alebo nech je potrestaný .
Alebo niekto dostane bezdôvodný ban a zato že noblemar má ikonku je kápo frajeris a prejde mu to ?

-
Inzinier - Amatér
Engineer / noblemar part 3 - stianosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Engineer / noblemar part 3 - stianosť
Vše bylo vyřešeno s Noblemarem....
Lockuju. Příští stížnost bude potrestána jiným způsobem....
Lockuju. Příští stížnost bude potrestána jiným způsobem....
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku