• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] enkop furien
cau dostal som ban od enkopa za kempenie .
dostal som slay na ct od admina a opytal som sa za co napisal mi ze sa nemozem zdrziavat na jednej pozici 20s tak nabuduce kolo som bol na ct 19s a po 19s som vyšiel vonku a vratil sa naspät . Tak som to robil kazde kolo dostal som slay . Admin si potom zacak kakat do ust a povedal ze sa nemozem zdrziavat na ct neviem preco , nasledne kolo sa hrač zdrziaval na ct tak som napisal enkopovi ako "dostojnik serzant milan kobra 112" ze sa typek zdziava na ct a jeho odpoved bola ze je afk noa ? tak som nabuduce kolo isiel na B ( mapa de_dust2_2006) a som vošiel do krabic a napisal adminovi ze som afk a dal mi slay a nasledne ban .
bohužial zaznam z hry nemam nekameroval som to .
cus pusinky :*
dostal som slay na ct od admina a opytal som sa za co napisal mi ze sa nemozem zdrziavat na jednej pozici 20s tak nabuduce kolo som bol na ct 19s a po 19s som vyšiel vonku a vratil sa naspät . Tak som to robil kazde kolo dostal som slay . Admin si potom zacak kakat do ust a povedal ze sa nemozem zdrziavat na ct neviem preco , nasledne kolo sa hrač zdrziaval na ct tak som napisal enkopovi ako "dostojnik serzant milan kobra 112" ze sa typek zdziava na ct a jeho odpoved bola ze je afk noa ? tak som nabuduce kolo isiel na B ( mapa de_dust2_2006) a som vošiel do krabic a napisal adminovi ze som afk a dal mi slay a nasledne ban .
bohužial zaznam z hry nemam nekameroval som to .
cus pusinky :*

-
Fetak69 - Pokročilý
[Zamítnuto] enkop furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: enkop furien
Menší Pravidla Furienu
1) Zákaz liesť do textúr
2) Zákaz kempiť ( Na neprístupných miestach, v rohu a na spawne!)
3) Je zakázané sa pohybovať po nebi pomocou wallhangu. V tomto prípade sa jedná o texturú!
4) Zákaz hádzania zbraní svojím spoluhráčom počas defus. Bere sa to ako neplnenie povinnosti mapy. (30 min ban)
5) Zákaz prehadzovať sa z jedného teamu do druhého.
Ahoj, bod číslo 2. Nemůžeš se zdržovat na spawnu, ať už to je 5 vteřin, 20, nebo 19. Takže pokud jsi čekal na spawnu a nebyl tam drop, tak adminova reakce byla správná. Zde jsi ve stžínostech na adminy, takže pokud si myslíš, že admin nekonal správně, tak dodej demo, nebo nějaký jiný důkaz.
1) Zákaz liesť do textúr
3) Je zakázané sa pohybovať po nebi pomocou wallhangu. V tomto prípade sa jedná o texturú!
4) Zákaz hádzania zbraní svojím spoluhráčom počas defus. Bere sa to ako neplnenie povinnosti mapy. (30 min ban)
5) Zákaz prehadzovať sa z jedného teamu do druhého.
Ahoj, bod číslo 2. Nemůžeš se zdržovat na spawnu, ať už to je 5 vteřin, 20, nebo 19. Takže pokud jsi čekal na spawnu a nebyl tam drop, tak adminova reakce byla správná. Zde jsi ve stžínostech na adminy, takže pokud si myslíš, že admin nekonal správně, tak dodej demo, nebo nějaký jiný důkaz.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Ahoj, rád sa vyjadrím ku tomuto čo si napísal.
Nikde v chate som nenapísal že camp sa počíta na sekundy, len som ti objasnil dôvod za čo si dostal grab. Napísal som ti že si sa tam zdržiaval +-20 sekúnd
Vzhľadom ku tomu že si mi písal cez @chat tak naša komunikácia v hlstats neni.
Ďalej, ku tomu AFK hráčovi. Hráč bol Afk na CT spawne. My ako admini máme svoje postupy ako máme postupovať, ak niekto afkuje. Hráč bol afk +-30 sekúnd. Hráč sa vrátil s5 ku PC a išiel hrať. Ty si tam campil čo je celkom rozdiel, Následne si mi napísal že ideš afk na B. Šiel si na B, kde si so zbraňou campil pod balkónom na D2_2006, čiže si campil na neprístupnom mieste.
Tu ti hodím pravidlo ktoré si porušil.
Kľudne dodaj demo a ja ti pekne všetko vyčasujem.
S pozdravom Enkop
dostal som slay na ct od admina a opytal som sa za co napisal mi ze sa nemozem zdrziavat na jednej pozici 20s tak nabuduce kolo som bol na ct 19s a po 19s som vyšiel vonku a vratil sa naspät .
Nikde v chate som nenapísal že camp sa počíta na sekundy, len som ti objasnil dôvod za čo si dostal grab. Napísal som ti že si sa tam zdržiaval +-20 sekúnd
- Kód: Vybrat vše
2021-01-15 18:19:43 Fetak enkop je frčina,cháska: enkop
2021-01-15 18:19:45 Z; Enkop: ?
2021-01-15 18:19:49 Fetak enkop je frčina,cháska: za čo si ma slayol
2021-01-15 18:19:59 Z; Enkop Za camp na CT spawne ?
Vzhľadom ku tomu že si mi písal cez @chat tak naša komunikácia v hlstats neni.
Ďalej, ku tomu AFK hráčovi. Hráč bol Afk na CT spawne. My ako admini máme svoje postupy ako máme postupovať, ak niekto afkuje. Hráč bol afk +-30 sekúnd. Hráč sa vrátil s5 ku PC a išiel hrať. Ty si tam campil čo je celkom rozdiel, Následne si mi napísal že ideš afk na B. Šiel si na B, kde si so zbraňou campil pod balkónom na D2_2006, čiže si campil na neprístupnom mieste.
Tu ti hodím pravidlo ktoré si porušil.
2) Zákaz kempiť (Na neprístupných miestach, v rohu a na spawne!)
Kľudne dodaj demo a ja ti pekne všetko vyčasujem.
S pozdravom Enkop

https://soundcloud.com/signatetechno/tech-essence-episode-26-live-at-enjoyclub-1102021
IG--> @feesdominik
Evip : JB1,JB2, F1
IG--> @feesdominik
Evip : JB1,JB2, F1
-
Enkop - Pokročilý
cau oblubene hlsa a hrac dominikkriz
demo mi bohuzial nejde otvorit skusal som nonesteam tiez nic
http://leteckaposta.cz/433415951
cize bude nevycasovane sri dominikkriz (dajme tomu ze sa to stalo nejak 20min pred koncom lebo bol voting a predlzila sa mapa)
cs enkop pusinka :* ja som bol afk v bednach cize som nekempil bol som afk o 30+- som sa chcel vratit s5 k pc a dalej hrat no dal si mi slay ban
pravdepodobne som ani nebol v rohu na Ct kedze som ich obiehaval cize som nekempil dikdik
este som adminovi radil ze dalsi kamarat kolega kempi no enkop povedal ze tam bola bomba ( bomba bola hore na plante a hrac sa nachadzal dost dalej od bomby ) cize nabuduce ked spadne bomba na longu sa pojdem zakempit na short a poviem ze som bol pri bombe
caute cicusky :*
demo mi bohuzial nejde otvorit skusal som nonesteam tiez nic
http://leteckaposta.cz/433415951
cize bude nevycasovane sri dominikkriz (dajme tomu ze sa to stalo nejak 20min pred koncom lebo bol voting a predlzila sa mapa)
cs enkop pusinka :* ja som bol afk v bednach cize som nekempil bol som afk o 30+- som sa chcel vratit s5 k pc a dalej hrat no dal si mi slay ban

pravdepodobne som ani nebol v rohu na Ct kedze som ich obiehaval cize som nekempil dikdik

este som adminovi radil ze dalsi kamarat kolega kempi no enkop povedal ze tam bola bomba ( bomba bola hore na plante a hrac sa nachadzal dost dalej od bomby ) cize nabuduce ked spadne bomba na longu sa pojdem zakempit na short a poviem ze som bol pri bombe
caute cicusky :*

-
Fetak69 - Pokročilý
cau cau kacicky
este som zabudol dodat ze hlsa napisalo
ct je pristupne miesto a v strede miestnosti roh neni LOL nakreslim ti to https://ctrlv.link/xB2p (v ruke mam zbran nie pohlavny organ)
cize som ziaden zakaz neporusil cize grab bol zbytocni
este som zabudol dodat ze hlsa napisalo
ct je pristupne miesto a v strede miestnosti roh neni LOL nakreslim ti to https://ctrlv.link/xB2p (v ruke mam zbran nie pohlavny organ)
cize som ziaden zakaz neporusil cize grab bol zbytocni

-
Fetak69 - Pokročilý
Na demu jsem viděl, že jsi se šel úmyslně zakempit na B, aby jsi tím provokoval admina. Afk jsi ani nebyl, protože jsi se tam hýbal a ještě jsi psal do chatu. A jestli chceš dále provokovat adminy, tím nemyslím jenom enkopa, ale i mě, tak ty bany budou čím dál tím delší.
Stížnost zamítnuta.
Stížnost zamítnuta.
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
-
Re: [Zamítnuto] enkop furien
cau lol
dominikkriz a ohladom tej situacie na ct ???
jop a jeste ako vieš ze som nebol afk ? co mas stacionarnu kameru u mna coma LOL som ti zakyval akurat ked nahodou pozeras
mam macku a ona akurat mi presla po myske a klavesnici zatial co som bol afk .
caute kotatka
dominikkriz a ohladom tej situacie na ct ???
jop a jeste ako vieš ze som nebol afk ? co mas stacionarnu kameru u mna coma LOL som ti zakyval akurat ked nahodou pozeras
mam macku a ona akurat mi presla po myske a klavesnici zatial co som bol afk .
caute kotatka

-
Fetak69 - Pokročilý
jop cize ohladom toho ct nekempu sa enkop dopustil chyby ze ?

-
Fetak69 - Pokročilý
Jak jsem napsal nahoře, stížnost zamítnuta. Možná si to musíš víckrát přečíst, abys to pochopil.
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
-
• Stránka 1 z 1