I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Erbi / ban za nic ....

Příspěvekod Stringer726 » 05 bře 2017, 15:56

Server: JB 7
Popis situácie/ prehrešky admina: Hráč Offline otvíral cely , pak mě na začátku nového kola grabnul a popovídaly sme si... / Admin mi dal ban za "neznalost pravidel" nejdřív se mě vyptával proč otevírám cely přitom sem nic nedělal a pak se mě vyptával proč 3 sec ? já mu odpověděl že to všichni používájí. Pak řekl ok zabil mě a dal ban na 120 min. Rád bych aby mi Erbi na toto odpověděl :/
Dôkazy: boužel nemám snad bannujcí admin vše vysvětlý :/

Nick : Stringer726 <3 :3
One Shot. One Kill.
Stringer726
Amatér
Amatér

[V] Erbi / ban za nic ....

od Rumcajz » 05 bře 2017, 15:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Erbi / ban za nic ....

Příspěvekod ErbiCZ » 05 bře 2017, 16:18 VIP

Tak kde začneme?

Přišel jsem na server na smurfu ještě s druhým adminem (Brooklym), jelikož jsme dohráli kompet.

Začalo nové kolo a šel jsem k CT, ty sis vzal simona a začal si dávat nesmyslné příkazy. Dále si říkal, že hráči mají na splnění příkazu 3 sec. na to ti několik CT i T napsali, že příkazy plní ihned ale ty sis stál pořád za svým.

Tvoje slova: "Kdo chce mikrofon, půjde na moje výstřely." Některé TT šli na ty výstřely a asi po 20 sec tam šlo další TT, já jsem ho zabil a ty si říkal: "Proč si ho zabil? Nezakázal jsem, aby to mohli měnit."

Říkal si, že zabíjí jen simon. Nevím o tom, že by to bylo někde napsané a že by CT nemohli zabíjet hráče, když neplní příkazy/porušují zákazy. Několik lidí ti řeklo, že nezabíjí jen simon. Ty si mi pořád říkal, že jsem dal MFK. :o

Motal do svých příkazů i když ti CT řekni, že to nemáš používat stál sis za svým a stále to používal. + dalších mnoho příkazů a pravidel, které si opravdu neovládal.

Další mapu, jsem byl znovu u CT a ty si tam stále dělal blbosti, hráči byli na barvičkách a ty si je úmyslně zapnul a všechno tím zabil + si dělal jakoby nic. Dále si skákal simonovi do řeči a když jsem si vzal simona, tak si úmyslně otevíral cely a strašně si to tomu smál.

Přišel jsem na main (kde mám práva) a chvíli hrál na serveru. Ty si zase dával nesmyslný příkazy a stál si za svým i po tom, co ti to řeklo několik CT, TT a Brookly. Tak jsem ti dal ban, za neznalost pravidel.

Máš pravdu, udělal jsem chybu, že jsem ti ten ban nedal na 12 hodin za úmyslné kažení hry.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod BrooKlyGS » 05 bře 2017, 16:24 VIP

Erbi většinu toho už zmínil, ale stejně musím něco dodat. Příště až budeš dávat příkaz, že si ho můžeme jít vymastit do šachty, tak mě za to laskavě nezabíjej. Nebo aspoň dávej ty mikrofony, když si o to TT žádají. Byla na tebe docela pěkná podívaná, za ty 2 hodiny můžeš být ještě rád.

Pravidel sis tam za tu hodinu stihl vymyslet nespočet. Smutné bylo, že ti to tam 80% serveru žralo :D. Pak se není čemu divit, když si tam pravidla tvoříte vy sami.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod byLife » 05 bře 2017, 18:36 VIP

Z toho co tady čtu si na serveru dělal pěkný nepořádek a opravdu můžeš být rád jen za ty 2 hodiny.
Pokud nemáš demo, tak bohužel pro tebe je stížnost neoprávněná.
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy