I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Eríček

Příspěvekod Lotr778 » 21 srp 2018, 00:15

Nickname admina: Erik
Prohřešek admina: žádal jsem si o mik ohledně fk a řekl sem ctčku at mi dá proste vd za to co se stalo moc dobře vědel na čemž jsem uprostřed věty dodal Ošklivé slovo (Jednou se odnaučim všechny sprosta slova a bude ze mě andílek) a Ct mě za to zabilo tak píšu že jsem dostal fk admin vše viděl byl v boxu a na vše koukal jako jediný tam a žádná odezva další kolo po chvilce spamovaní že sem dostal fk admin zareagoval že mam dostat vd , Simon aktivně zareagoval a to vd mi dal hned když sme byly poslední dva živý( já a admin) samožřejmě mi simon to vd hned ukončil a bylo po mim vd. já si myslím že toto je umyslné kažení hry a to že na to vše koukal admin a nic s tim neudělal absolutně si toho nevšímal mě fakt zarazilo :/

Důkaz demo :http://leteckaposta.cz/870286760 Demo natačel hrač co afkoval ale měl zaplý team equpiment tak je vše vidět.
Vyčasování Fk jsem dostal 13:50 Admin zareagoval až 15:24 A vd ktere mi bylo na hned ukončeno 15:55
:twisted:
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Eríček

od Rumcajz » 21 srp 2018, 00:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Eríček

Příspěvekod Errik » 21 srp 2018, 13:36 VIP

Ospravedlňujem sa že som nezakročil kedy som mal, myšlienky som mal úplne niekde inde. Bol som dosť unavený, mal som isť spať a je mi to ľúto že som ťa ukrátil o to VD.
Errik
Turnajový admin
Turnajový admin

Re: Eríček

Příspěvekod Gustik » 22 srp 2018, 00:09 VIP

Admin se ti omluvil a již byl potrestán a poučen.

Stížnost oprávněná.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy