I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] erwin/JB#6

Příspěvekod FurtiveCz » 02 pro 2020, 00:00

Název tématu [Server / Nick admina]: erwin, JailBreak #6
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ErwinBeast/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Simon dá atrakci švihadlo, a zdůrazní aby hráči nepodváděli, erwin začne podvádět a CT mu dá kill, CT následně dostane ban. Admin říkal že neoznačil atrakci která se bude hrát, dle mého bylo jasné jaká atrakce se má hrát a na které se nemá podvádět, hráč dostal FreeBan. (řeším FreeBan, move co jsem dostal já, tak byl oprávněný, jen pro pořádek :D)
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://uloz.to/tamhle/zgf2j7KMASDp/nam ... v-23-56-18
38:30 dokud hráč nedostane ban (začátek následujícího kola)
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] erwin/JB#6

od Rumcajz » 02 pro 2020, 00:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: erwin/JB#6

Příspěvekod erwin » 02 pro 2020, 00:56 VIP

0:22 - S : "Choďte na švihadlo."
0:24 - S : "Všetci choďte na švihadlo."
0:26 - S : "Kdo bude podvadzať, dostane kill a ten, kdo sa dotkne švihadla dostane kill."
0:29 - S : "Štart." *zapnul švihadlo*

0:45 - E : Erwin ide za otáčajúcu část švihadla a tím "podvádza"

0:49 - K : CT Koubiččččččč APE zabíjí erwina s tím, že podvádza..
0:52 - E : Tu si pýtam vysvetlenie killu.

Ako som na servery povedal neurčil že budeme hrať švihadlo. Atrakcia sa určuje troma spôsobmi a to je
1. Dáte si švihadlo
2. Zahráte si švihadlo
3. Dáte si túto atrakciu

Máš to tam vyčasované do sekundy ako to bolo a následne moju reakciu kde si dostal aj move zato že si nonstop skákal do reči a spamoval ten mikrofon (čo nebol prvý prípad na danej mape) hráč trpel na svojom rozhodnutí a povedal mi ďalšie kolo jak som sa opýtal do mikrofónu že sa mi ospravedlňuje ale VD mi nedá. Tak následne som mu dal ban za FK na 4 Hodiny a v chate následne po bane sme sa jasne pochopili, ešte keď som dostal kill tak som to s vami riešil ako to je a ako to má byť. Keby daný hráč si opýta vysvetlenie prečo som mi dal FK odpoviem mu a budem to s ním riešiť ale jak povedal že sa mi ospravedlňuje ale VD mi nedá tým ukončil konverzáciu a vôbec záujem to nejak riešiť. Nie som úprimne blbec a nebanoval by som vás za každú príležitosť ktorá sa mi naskytne ban aj kick nechávam až fakt na poslednú možnosť, pretože ja som skorej za to aby sa to vyriešilo a vydiskutovalo na servery. To že ty si sa ujal toho čo vlastne sa ťa ani netýka trochu nechápem podľa mňa by mali vytvoriť novú skupinu na webe a to "admin hunters" aby taký ako ty mohli machrovať. Viz. ďalšiu mapu keď si žiadal vysvetlenie prečo som toho hráča zabanoval a či to bol free ban, odpovedal som ti že ja ti nijak svoje postupy nemusím vysvetlovať nato je web že keby zbadáš alebo si všimneš že robím chybu aby si to nahlásil. Následne si mi vynadal dostal si kick. Keby máš tak veľký záujem to somnou riešiť tak si ma najdeš na TS na steame mi napíšeš kedže s tvojím kamarátom som vtedy tu sitáciu riešil na steame pričom aj jemu som vysvetlil že o free ban sa nejednalo. A to tvoje správanie si ešte preberiem z HLSA pretože mi nepríde normálne aby si sa takto vyjadroval.

https://www.youtube.com/watch?v=FYkB2fDyQvw
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod FurtiveCz » 02 pro 2020, 11:43

erwin píše:Ako som na servery povedal neurčil že budeme hrať švihadlo. Atrakcia sa určuje troma spôsobmi a to je
1. Dáte si švihadlo
2. Zahráte si švihadlo
3. Dáte si túto atrakciu

Takže na GS, když chceš simonovat, tak se musíš naučit příkazy jak básníčku a né je dávat podle toho aby to hráči pochopili, myslím si že jsi jediný kdo nepochopil jaká atrakce se hraje, proto jsem ti napsal že jsi opice.

erwin píše:Máš to tam vyčasované do sekundy ako to bolo a následne moju reakciu kde si dostal aj move zato že si nonstop skákal do reči a spamoval ten mikrofon (čo nebol prvý prípad na danej mape)

O move tu nejde, tak nechápu proč to sem taháš, já s tím movem souhlasím.

erwin píše:hráč trpel na svojom rozhodnutí a povedal mi ďalšie kolo jak som sa opýtal do mikrofónu že sa mi ospravedlňuje ale VD mi nedá. Tak následne som mu dal ban za FK na 4 Hodiny a v chate následne po bane sme sa jasne pochopili, ešte keď som dostal kill tak som to s vami riešil ako to je a ako to má byť.

Samozřejmě, že hráč si bude stát za svým tvrzením, když má pravdu a pokud jsi mu pak nějakým způsobem vnutil tu svou "pravdu", tak se nedivím, že hráči řikají, že má každý admin svá pravidla. :D

erwin píše: Keby daný hráč si opýta vysvetlenie prečo som mi dal FK odpoviem mu a budem to s ním riešiť ale jak povedal že sa mi ospravedlňuje ale VD mi nedá tým ukončil konverzáciu a vôbec záujem to nejak riešiť. Nie som úprimne blbec a nebanoval by som vás za každú príležitosť ktorá sa mi naskytne ban aj kick nechávam až fakt na poslednú možnosť, pretože ja som skorej za to aby sa to vyriešilo a vydiskutovalo na servery.

Tenhle přístup cením, ale u dané situace mi to nějak nevychází.

erwin píše:To že ty si sa ujal toho čo vlastne sa ťa ani netýka trochu nechápem podľa mňa by mali vytvoriť novú skupinu na webe a to "admin hunters" aby taký ako ty mohli machrovať. Viz. ďalšiu mapu keď si žiadal vysvetlenie prečo som toho hráča zabanoval a či to bol free ban, odpovedal som ti že ja ti nijak svoje postupy nemusím vysvetlovať nato je web že keby zbadáš alebo si všimneš že robím chybu aby si to nahlásil.

Ten kill jsem ti chtěl dát taky, ale netrefil jsem tě a následně tě zabil hráč co dostal ban, pokud bych se trefil, ban bych dostal já, protože bych ti VD taky nedal. Pokud budou vytvářet nové sekce tak prosím i server pro neschopné adminy. Další mapu jsem tě slušně požádal či bysme to mohli prodiskutovat no ty jsi nechtěl, kdyby jsi na to přistoupil, tak nemusí být tato stížnost, stejně jako by hráč nemusel dostat ban, případně mohl dostat UnBan.

erwin píše: Následne si mi vynadal dostal si kick. Keby máš tak veľký záujem to somnou riešiť tak si ma najdeš na TS na steame mi napíšeš kedže s tvojím kamarátom som vtedy tu sitáciu riešil na steame pričom aj jemu som vysvetlil že o free ban sa nejednalo.

Kick tu neřešíme a ano, neměl jsem zájem to s tebou řešit, jen jsem chtěl vědět jestli se zachováš normálně, nebo jak opice.

erwin píše: A to tvoje správanie si ešte preberiem z HLSA pretože mi nepríde normálne aby si sa takto vyjadroval.

To je mi celkem jedno.

https://www.youtube.com/watch?v=FYkB2fDyQvw
Video shodné se situací v demu.
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod erwin » 02 pro 2020, 12:39 VIP

Takže na GS, když chceš simonovat, tak se musíš naučit příkazy jak básníčku a né je dávat podle toho aby to hráči pochopili, myslím si že jsi jediný kdo nepochopil jaká atrakce se hraje, proto jsem ti napsal že jsi opice.

Áno bohužiaľ pri móde Jailbreak tak to je.

Samozřejmě, že hráč si bude stát za svým tvrzením, když má pravdu a pokud jsi mu pak nějakým způsobem vnutil tu svou "pravdu", tak se nedivím, že hráči řikají, že má každý admin svá pravidla. :D

Na servery sme pre vás od toho aby sme vás prípade vašej nevedomosti vám vysvetlili a naučili. Keďže hráč hráč odmietal to nejak riešiť tak som zakročil podľa mňa správne. Keby hráč ma štipku chuti to riešiť určite ban nedávam.

Tenhle přístup cením, ale u dané situace mi to nějak nevychází.

Na demu aj na yt videu je vidno že vraví aby som ho prehodil a iba sa ospravedlní a nijak to nerieši so mnou.

d budou vytvářet nové sekce tak prosím i server pro neschopné adminy. Další mapu jsem tě slušně požádal či bysme to mohli prodiskutovat no ty jsi nechtěl, kdyby jsi na to přistoupil, tak nemusí být tato stížnost, stejně jako by hráč nemusel dostat ban, případně mohl dostat UnBan.

Keby ty si ten schopný admin ktorým sa tak veľmi popisuješ práva máš dodnes a nerobíš totálne blbosti na servery, to že sa vyťahuješ pred partou že teraz toho admina dám dole ti bohužiaľ nevychádza pretože ja už za tú dobu čo som na GS už mám imunitu proti takým hráčom ako ty. Nie som ti povinný nijak ti môj ban vysvetľovať a ani nebudem. Keď jednu mapu sa hráš na bossa situácie a za ktorú som ťa aj prehodil od CT tak sa láskavo nečuduj že s tebou nemám chuť vôbec niečo riešiť keďže mi schválne zhadzuješ autoritu na servery a potom sa len na tom smeješ so svojou partičkou.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Wurst1 » 15 pro 2020, 01:04

Erwin situaci řešil naprosto správně.
CTčko dostalo spoustu šancí dát Erwinovi VD a předejít tak banu. Bohužel se rozhodlo trucovat a "klidně mi dej ban, VD ti nedám."
Přece pokud nesouhlasím s adminem (který se samozřejmě může mýlit), tak ho nepřestanu na serveru respektovat.

Doufám, že není potřeba víc rozepisovat, proč to tak je. Zde ve stížnostech to bylo napsáno mnohokrát.
Tolik tedy k postupu admina.

Teď se můžeme přesunout k samotnému pravidlu, které se na serveru řešilo.

Jako první je potřeba říct, že podle pravidel, která byla zavedena by simon opravdu měl říct, jaká atrakce se bude hrát. Dokonce o tom bylo psáno oznámení v čase, kdy to bylo aktuální. Erwin proto nepochybil ani v tomto bodě.

Nicméně s ostatními kolegy jsme se shodli, že jailbreak nechceme vést tímto stylem a podporovat tak spekulanty, kteří se snaží slovíčkařit. Proto u podobných situací budeme apelovat na zdravý rozum hráčů a jejich uvážení.

V této situaci bylo nad mraky zřejmé, že se bude hrát švihadlo a proto není nutné vyžadovat nějaké stanovené fráze.
Bohužel je tu tenká hranice mezi multifreekillem a atrakcí, na kterou je potřeba dávat pozor.
Například by nebylo v pořádku, kdyby simon řekl: ,,Běžte na výstřely." (shodou náhod se výstřely nacházejí ve švihadlu). A poté bez dalšího slova švihadlo zapnul.

Hrajme tedy s rozumem a věřme, že nebudou vznikat na serverech podobné zmatky a nedorozumění.

Vyřešeno.

PS Také mějte v paměti, že i když hráčům necháváme více volnosti, konečné slovo na serveru má stále admin.
PS2 V případě nejasností mě můžete kontaktovat v PM/ts/server
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: [Vyřešeno] erwin/JB#6

Příspěvekod erwin » 17 pro 2020, 05:53 VIP

Obrázek
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy