• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté][K]e[K]s/ Hns :)
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jump serveroch.
Nick v hre : [K]e[K]s ( Možno si ma aj niektorý ešte pamätáte z rokov dozadu
Nick na fóre : patko960
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 17 (za mesiac 18)
Steam nick : [P]ff
Steam ID : STEAM_0:0:180677879
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=31123
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano mal som tu asi cca 1-2 bany za freejump uz som si uvedomil ze hra z pravidlami je omnoho lepšia ako z ich porušovaním. tie bany som mal neviem ked bolo to davnejsie dlhie som tu nehraval ale vratil som sa k tomu
Niečo o sebe : Tak ahojte. Volám sa Patrik Marhefka, pochadzam z maleho mestečka Poprad ktorý sa nachadza na východe Slovenska.Veľmi sa mi páči česky jazyk. Tak nieco o mne: Celkom rád športujem je jedno či v lete či v zime
Vobec nemam rad konflikty snažim sa všetko vyriešit z chladnou hlavou. Či ide o hadku na csku či o hadku v realnom živote
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som sa podielať na tom ako servery funguju bez porušovania pravidiel aby si mohol každy jeden hrač uživat pohodlne hranie, pomáhať ostatnym hračom.Taktiež chcem byt dobrym prinosom pre tento portal
Ďakujem za čas ktorý ste venovali čitaniu tejto žiadosti a Ďakujem za kládne odpovede
<3
Nick v hre : [K]e[K]s ( Možno si ma aj niektorý ešte pamätáte z rokov dozadu

Nick na fóre : patko960
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 17 (za mesiac 18)
Steam nick : [P]ff
Steam ID : STEAM_0:0:180677879
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=31123
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano mal som tu asi cca 1-2 bany za freejump uz som si uvedomil ze hra z pravidlami je omnoho lepšia ako z ich porušovaním. tie bany som mal neviem ked bolo to davnejsie dlhie som tu nehraval ale vratil som sa k tomu

Niečo o sebe : Tak ahojte. Volám sa Patrik Marhefka, pochadzam z maleho mestečka Poprad ktorý sa nachadza na východe Slovenska.Veľmi sa mi páči česky jazyk. Tak nieco o mne: Celkom rád športujem je jedno či v lete či v zime

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som sa podielať na tom ako servery funguju bez porušovania pravidiel aby si mohol každy jeden hrač uživat pohodlne hranie, pomáhať ostatnym hračom.Taktiež chcem byt dobrym prinosom pre tento portal

Ďakujem za čas ktorý ste venovali čitaniu tejto žiadosti a Ďakujem za kládne odpovede

[b]Hefka[/b]
-
patko960 - Amatér
[Zamietnuté][K]e[K]s/ Hns :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [K]e[K]s/ Hns :)
Poprosím kolegov aby sa vyjadrili k tejto žiadosti.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Hráče znám už z dřívějška a co si pamatuju tak byl dost problémový, ale v aktuální době ho na serveru vůbec nevídám, což vypovídá i z jeho aktivity za poslední měsíc -> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=31123 , tudíž nemůžu posoudit jak je na tom ted.
-
Nocky - Profesionál
Nocky píše:Hráče znám už z dřívějška a co si pamatuju tak byl dost problémový, ale v aktuální době ho na serveru vůbec nevídám, což vypovídá i z jeho aktivity za poslední měsíc -> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=31123 , tudíž nemůžu posoudit jak je na tom ted.
Nehraje, tudíž nenadává...
Co více dodat
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
V prvom rade sa musím ospravedlniť, tvoja žiadosť sa nejak stratila medzi ostatnými 
Všetko vyzerá celkom dobre a pretože sa na túto žiadosť zabudlo, vedel by som sa ihneď dohodnúť na pohovore. Napriek tomu ako už ukázali admini predo mnou, aktivita za posledné obdobie je veľmi nízko pod hranicou minima
Ak v priebehu budúceho mesiaca zvýšiš svoju aktivitu, tak sa už nejak na tom pohovore dohodneme
Zatiaľ zamietnuté

Všetko vyzerá celkom dobre a pretože sa na túto žiadosť zabudlo, vedel by som sa ihneď dohodnúť na pohovore. Napriek tomu ako už ukázali admini predo mnou, aktivita za posledné obdobie je veľmi nízko pod hranicou minima

Ak v priebehu budúceho mesiaca zvýšiš svoju aktivitu, tak sa už nejak na tom pohovore dohodneme

Zatiaľ zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1