• Stránka 1 z 1
ESKY/fedorov a další
Obsah topicu:
Vaše Unique ID na TS: neviem kde to zistím
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <13:49:46> You are banned temporarily. Reason: "Dodaj demo"
Try again in 23:57:18
Popis situace: tak hrali sme gather a išlo mi, enemy to nevedli predýchať a po gatheru pýtali demo, ako je tu nepísaným pravidlo, ss s pýtanim a thetimom a hned na to sa dodava demo. Slušne som požiadal o to ss a dostal som ban. Demo mi problem dodať nerobi kedže som tu známi svojimi čarami márami. Chalani v teamu kecali že to bude po gatheru zaujimavé ale nečakal som že až takto
Vdaka za prečítanie dúfam že sa to vyrieší
demo : http://leteckaposta.cz/292247042 ps. si moc agresivny
Vaše Unique ID na TS: neviem kde to zistím
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <13:49:46> You are banned temporarily. Reason: "Dodaj demo"
Try again in 23:57:18
Popis situace: tak hrali sme gather a išlo mi, enemy to nevedli predýchať a po gatheru pýtali demo, ako je tu nepísaným pravidlo, ss s pýtanim a thetimom a hned na to sa dodava demo. Slušne som požiadal o to ss a dostal som ban. Demo mi problem dodať nerobi kedže som tu známi svojimi čarami márami. Chalani v teamu kecali že to bude po gatheru zaujimavé ale nečakal som že až takto

demo : http://leteckaposta.cz/292247042 ps. si moc agresivny

-
Esky - Kolemjdoucí
ESKY/fedorov a další
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ESKY/fedorov a další
Kdybys nebyl arogantní děcko, dodals bys to demo hned, proto se nedivím f3d0rovově reakci. V roomce valíš, že nám to demo prostě nedodáš a až je teď klid po bouři, tak pravíš, že si ho chtěl dodat hned.
Na demo se mrknem, až dohrajeme gather. Unaban již nejspíš f3d0rov zařídil.
Na demo se mrknem, až dohrajeme gather. Unaban již nejspíš f3d0rov zařídil.
Již pouze spamerův sluha....

-
inner - Zkušený
do room ako som došiel ste mi povedali demo, povedal som že ho v pohode dodam len chcem vidieť ten screen. Ako som dopovedal tuto vetu mal som ban on fedorova
kto ma pozna vie že mi problem točiť nerobí
a mam an teba prosbu. Potom mi časy prepošli čo najdeš
GLHF a happy new year 

-
Esky - Kolemjdoucí
Takze takto. Spraval si sa arogantne ci uz na servery alebo na TS. Niesme tu pre srandu kralikou. SPravame sa vsetci slusne. A prides ty do admin gatheru a este sa spravas arogantne? Troska smutne nemyslis ? Skus sa nad sebou zamyslet a zobrat si z dnesneho gatheru a vsetkeho co sa stalo ponaucenie. Ak nie budes sa mat len horsie ci uz na ts alebo aj v tvojom socialnom zivote.
mas unban. f3d0rov
mas unban. f3d0rov
-
f3d0rov - Amatér
nebudem sa tu stebou naťahovať
ak je arogancia : prosim dodaj mi ten screen tka potom neviem čo je slušnosť
vdaka za ub a dúfam že Vám niečo to demo dá 

-
Esky - Kolemjdoucí
Arogantne si povedal ze nedodas. Tak isto ako na servery si povedal ze nebudes tocit. Prestan klamat !!
-
f3d0rov - Amatér
Tato diskuze je někde jinde. Všichni víme jak se Esky chová na TS... kdyby jsi dal to demo hned bez zbytečných keců, neměl by jsi ho.... LOCK.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku