• Stránka 1 z 1
[V] .eSo/DUST2
Prosím o UNBAN na MUTE. BLack to dítě mi dalo MUTEBAN . Nedokaže zkousnou kritiku a nepochopí že nedokaže podržet KIWI chetovat !
S pozdravem
.eSo
S pozdravem
.eSo
- RaM
- Kolemjdoucí
[V] .eSo/DUST2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: .eSo/DUST2
Čau,
admin sem snad hodí demo, ale myslím, že to ani není tolik potřeba. Když máš podezření na hráče, že cheatuje, není nejlepší volba nazývat adminy dětmi a ještě spamovat do chatu, ať hráč dostane ban, místo toho si stáhni GOTV demo, případně natoč své vlastní a nahlaš to sem. aim-servery-f976.html
admin sem snad hodí demo, ale myslím, že to ani není tolik potřeba. Když máš podezření na hráče, že cheatuje, není nejlepší volba nazývat adminy dětmi a ještě spamovat do chatu, ať hráč dostane ban, místo toho si stáhni GOTV demo, případně natoč své vlastní a nahlaš to sem. aim-servery-f976.html
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
dôkaz: https://uloz.to/file/0cL2xSjE4vAM/auto- ... -dust2-dem
časy:
1:36:30 : začal si písať že sa mám ukľudniť a že mám zabanovať kiwi (toto z jeho strany nebolo prvý krát)
1:01:38 : prišiel si za mnou do tímu a začal si s tým že za čo kick aj keď myslím že to bolo celkom jasné, a samozrejme už tvoja klasika "uklidni se blaku" za čo následne dostaneš kick, samozrejme to nekončí a ty sa musíš znova pripojiť za mnou do tímu so slovami že ti nemám tikať
čo ma naozaj pobavilo a samozrejme si si nemohol odpustiť že nerobím čo mám a keď sa ti snažím niečo povedať tak mi skáčeš do reči a hovoríš že sa mám ukľudniť ( celý čas sa snažím jednať v kľude čo sa mi darí a myslím že blayer to tam vystihol na jednotku
)
2:01:30 : znova že sa mám ukľudniť , chvíľku na to že vraj chránim KIWI načo som ti povedal že si blbec (áno nechal som sa vytočiť ale to sa myslím stáva každému a o takú veľkú urážku nejde) a ty si znova začal že sa mám ukľudniť a že ti nemám tikať
2:10:54 : snažím sa ti to v kľude vysvetliť lenže zas a znova si najmúdrejší a z nás dvoch sa mám znova ukludniť já .... následne si dostal mute .
to je z mojej strany všetko
časy:
1:36:30 : začal si písať že sa mám ukľudniť a že mám zabanovať kiwi (toto z jeho strany nebolo prvý krát)
1:01:38 : prišiel si za mnou do tímu a začal si s tým že za čo kick aj keď myslím že to bolo celkom jasné, a samozrejme už tvoja klasika "uklidni se blaku" za čo následne dostaneš kick, samozrejme to nekončí a ty sa musíš znova pripojiť za mnou do tímu so slovami že ti nemám tikať

2:01:30 : znova že sa mám ukľudniť , chvíľku na to že vraj chránim KIWI načo som ti povedal že si blbec (áno nechal som sa vytočiť ale to sa myslím stáva každému a o takú veľkú urážku nejde) a ty si znova začal že sa mám ukľudniť a že ti nemám tikať

2:10:54 : snažím sa ti to v kľude vysvetliť lenže zas a znova si najmúdrejší a z nás dvoch sa mám znova ukludniť já .... následne si dostal mute .
to je z mojej strany všetko

-
BLACKorGRAY - Amatér
pošli konstriktivni (demo) myšlenku proč jsi mi dam MUTEBAN 

- RaM
- Kolemjdoucí
Se uklidni BlAcku a vykej mi !
- RaM
- Kolemjdoucí
demo máš z celej mapy
a k tvojmu správaniu neni čo dodať 

-
BLACKorGRAY - Amatér
Na demo jsem se tedy podíval a nechápu, co na serveru předvádíš. Bohužel, admin tu není od toho, aby spectil hráče, jak se komu zlíbí. Ano, můžeš mu dát tip, jenže když obviníš polovinu serveru, že má WH a přitom jde o basic fragy, asi není poté pro admina moc atraktivní sedět kvůli tobě 2h ve spectu. Pokud chceš, jak jsem zmínil, vyčasuj demo a hráče nahlaš. V tom případě se jím budeme zabývat určitě.
K mute banům - do admina jsi neustále rýpal, dostal jsi varovný kick dokonce 2x, tady není o čem. Příště si hleď svého a nekomentuj práci admina, nehledě na ty nedospělé poznámky zde na fóru.
K mute banům - do admina jsi neustále rýpal, dostal jsi varovný kick dokonce 2x, tady není o čem. Příště si hleď svého a nekomentuj práci admina, nehledě na ty nedospělé poznámky zde na fóru.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1