• Stránka 1 z 1
[Přijat] EventMaster-ricartboss
1) Nick na serveru: ricartboss
2) Věk: 15
3) Originální MC: ANO
4) Splněná akademie: V minulosti som mal splnenú.
5) Aktivované VIP: Mám EVIP
6) Denní aktivita: 2-3 3-4 hodky ... Ako mi to bude umožnovat aj škola
7) Přestupky na Gamesites: V minulosti sú
8) Přestupky mimo Gamesites: Určite sa niečo nájde v minulosti ale neviem už konkrétne že kde .
9) Něco o sobě: Volám sa Michal. Pochádzam z Bratislavy, tak isto som sa tam aj narodil. Rád si užívam život. Som spoločenský tip človeka a rád chránim a pomáham. Hrám hry ako je napr. Minecraft, Cs:GO, GTA 5 Mal som chvílu pauzu z Minecraftom osobné problémy ale vždy som prišiel aspon na hodku pozrieť či už na SkyBlock alebo Survival ale viac som bol už na tom skyblocku .. Aj ked som tam nevivolával niaku extra aktivitu ale chcel by som to zmeniť ako kedy si ...
10) Proč právě ty: Em by som sa chcel stat práve preto lebo by som chcel hlavne u hráčoch vyvolať vetšiu aktivitu ... Aby sa vracali na server z radosťou ... Trošku oživiť ten server...
11) Event ze singlu: http://leteckaposta.cz/906350396
Viem aj dosť pekne stavať keby niečo vedenie chcelo postaviť či už hrad alebo niečo velké tak by som sa o to kludne mohol pokusit
Ps: EM som už v minulosti bol mam aj za sebou akademiu mám už stým skusenosti.
Ďakujem s pozdravom Michal
2) Věk: 15
3) Originální MC: ANO
4) Splněná akademie: V minulosti som mal splnenú.
5) Aktivované VIP: Mám EVIP
6) Denní aktivita: 2-3 3-4 hodky ... Ako mi to bude umožnovat aj škola
7) Přestupky na Gamesites: V minulosti sú
8) Přestupky mimo Gamesites: Určite sa niečo nájde v minulosti ale neviem už konkrétne že kde .
9) Něco o sobě: Volám sa Michal. Pochádzam z Bratislavy, tak isto som sa tam aj narodil. Rád si užívam život. Som spoločenský tip človeka a rád chránim a pomáham. Hrám hry ako je napr. Minecraft, Cs:GO, GTA 5 Mal som chvílu pauzu z Minecraftom osobné problémy ale vždy som prišiel aspon na hodku pozrieť či už na SkyBlock alebo Survival ale viac som bol už na tom skyblocku .. Aj ked som tam nevivolával niaku extra aktivitu ale chcel by som to zmeniť ako kedy si ...
10) Proč právě ty: Em by som sa chcel stat práve preto lebo by som chcel hlavne u hráčoch vyvolať vetšiu aktivitu ... Aby sa vracali na server z radosťou ... Trošku oživiť ten server...
11) Event ze singlu: http://leteckaposta.cz/906350396
Viem aj dosť pekne stavať keby niečo vedenie chcelo postaviť či už hrad alebo niečo velké tak by som sa o to kludne mohol pokusit
Ps: EM som už v minulosti bol mam aj za sebou akademiu mám už stým skusenosti.
Ďakujem s pozdravom Michal

MC:EventMaster
MC:Admin
MC:Admin
-
risinkoo1 - Pokročilý
[Přijat] EventMaster-ricartboss
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EventMaster-ricartboss
Čaká sa.
Postupuješ k pohovoru, nájdi si ma na TS.
Postupuješ k pohovoru, nájdi si ma na TS.
-
Surprice - Minecraft admin
Re: EventMaster-ricartboss
Prijatý
-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1