Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý]Evil/jump servery

Příspěvekod evill » 16 lis 2016, 22:04

Nick na serveru : .evil
Sid : : STEAM_0:0:166532366
Sekce, na které chci práva: jump
věk : 17 let
Mé HlStats: tady
Bany, které jsem dostal:
Když jsem hrával jailbreak tak jsem jeden dostal, ale už si nejsem jistý zaco a když jsem se chtěl podívat do banlistu tak už to tam není, protože jej máte nový.

Něco o mně:
Jmenuji se Martin a bydlím v Brně kde navštěvuji druhý ročník střední průmyslové školy. Mezi moje oblíbené aktivity patří malá kopaná, počítačové hry, ale moje nejoblíbenější činost je spánek tak jako asi každého :D. Malou kopanou hraji závodně za tým který jsem si založily s kamarády. Mezi mé nejoblíbenější hry patří rocket leagu a counter strike global offensive.

Proč právě já :
Na serverech hraji už nějákou tu dobu a zatu dobu zde bylo hodně adminů a tak jsem se hodně naučil a myslím si že mám nato bý adminem na jump serverch. A jsem si skoro jistý že jako admin bych dokázal na serveru udělat větší klid než jako hráč. I teď jako hráč obvykle uklidním problémové hráče, ale když to prostě nejde tak stím nic neudělám a tak proto bych chtěl admina.

Zkušenosti s CS:GO:
Na cs:go už mám nahráno doceal dost hodin (1260 h) ale většina ztoho je na serverech přece jen na rpgsurfu mám něco oklo deseti dnů. Můj aktuální rank v csgo je mge doufám že na tomto ranku nezůstanu dlouho myslím si že hraju lépe než je můj aktuální rank.

Případné poznámky: Děkuji za přečtení přihlášky. Budu rád za každou odpověď. :twisted:
evill
Amatér
Amatér

[Prijatý]Evil/jump servery

od Rumcajz » 16 lis 2016, 22:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Evil/jump servery

Příspěvekod Spliff » 16 lis 2016, 22:08 VIP