Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

EVIP COD2

Příspěvekod metik » 18 říj 2015, 19:20

Dobrý den, na počítači jsem nainstaloval nový OP a poté nainstaloval CS 1.6 Připojil jsem se na COD2 a pochopitelně jsem neměl aktualizované evip, tak jsem napsal /aktivator napsal kod a teď se mi tam píše, že pro bezpečnost mi byli zadány dalši instrukce nebo něco takového na email, kde jsem si dával vip. Ale vip jsem si kupoval před 4 lety a email bohužel nevím... nemůžu si vzpomenout na kterém emailu to mám. :( Prosím o radu ... nick:MeTiK Díky.
metik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

EVIP COD2

od Rumcajz » 18 říj 2015, 19:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: EVIP COD2

Příspěvekod SieurDesto » 18 říj 2015, 23:03 VIP

Pokud si na údaje nevzpomeneš tak ti nijak GS nepomůže protože e-mail sis měl zálohovat.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Nikie » 18 říj 2015, 23:05 VIP

metik píše:Dobrý den, na počítači jsem nainstaloval nový OP a poté nainstaloval CS 1.6 Připojil jsem se na COD2 a pochopitelně jsem neměl aktualizované evip, tak jsem napsal /aktivator napsal kod a teď se mi tam píše, že pro bezpečnost mi byli zadány dalši instrukce nebo něco takového na email, kde jsem si dával vip. Ale vip jsem si kupoval před 4 lety a email bohužel nevím... nemůžu si vzpomenout na kterém emailu to mám. :( Prosím o radu ... nick:MeTiK Díky.

Zdravím,
Nejsu si jistý jestli se s tím dá něco dělat. Mail je důležitý si zapamatovat a i když to jsou 4 roky, měl by si to vědět. Ještě bych se tě chtěl zeptat, ty víš z hlavy ten kód že si ho tam zadal? Jestli ne a zapsal sis někam kód abys ho nikdy nezapomněl, doporučil bych ti provést to stejné i s emailem (pro příště). Takhle nemáš jak dokázat že si VIP doopravdy kupoval ty, a jestli vůbec, takže ti s tím asi nikdo nepomůže.
Každopádně můžeš zkusit napsat vedení mail, kde jim popíšeš tvůj problém, zašleš VIP kód a možná ti odpoví, na jaký mail byly informace ohledně VIP na tento kód zaslány.

Každopádně tohle je můj názor a můžeš si tu počkat na vyjádření někoho z pověřených osob.

S pozdravem,
Wicked Wabbit?!
Obrázek 3.11.2015 ADMIN - ALL FURIENS
„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
Nikie
Drbna
Drbna

Příspěvekod KondomfromCTF » 19 říj 2015, 10:18 VIP

Zdravím,

Pokud si pamatuješ tvé e-mailové adresy+hesla tak se podívej do každého mailu, pokud však nevíš maily nebo heslo, je nám líto ale ty kody tím pádem již pro tebe budou minulost. Doporučuji ti koupit nové VIP a zapsat si na PAPÍR e-mail+heslo aby si se s tímto nemusel již setkat

S pozdravem,

Kondom
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
KondomfromCTF
CS:GO Server Admin

Příspěvekod metik » 19 říj 2015, 14:19

Díky za opkovědi... Jinak vip kod mam napsany, ale jinak ho znam take z hlavy :))
metik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KondomfromCTF » 19 říj 2015, 20:50 VIP

Zdravím,

Důležité je i znát nazpaměť e-mail i heslo

S pozdravem,

Kondom
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
KondomfromCTF

Příspěvekod Kavik444 » 20 říj 2015, 14:18

V emailu jsi měl napsáno, ať si ho zálohuješ. Pokud jsi tak neučinil, tak je to tvoje chyba a my ti s tím nijak nepomůžeme.
Lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Zpět na VIP poradna