• Stránka 1 z 1
Evip/ Evip / Vip
Zdravím spoločnosť je tomu už doba čo som hral csko ale mal som chuť teraz si opäť trochu zaspominať na stare časy ale mam na 3 serveroch kúpene Vipka a neviem ich aktivovať. Od tej doby čo som ja hral vidim že sa vela zmenila a strasne moc veci ste pomenili a ked dojdem na server už nestaci ked viem som Evip kod ako to byvalo kedysi už potrebujem vedieť aj aktivacny kod o ktorom už nemam ani len ponatia + som aj vymeni pocitac čiže co mi kamoš hovoril už ukaldate vip na ip adresu pocitaca ciže ešte aj to by som potreboval prehodit.
Meno v hre ProsteKing
Evip na Furien 3 Evip na Jailbreak 2 Vip Jaibreak 5
Vipka su stare okolo 4-5 rokov možno 6 je tomu doma hovorim
Ďakujem za odpoveď
Meno v hre ProsteKing
Evip na Furien 3 Evip na Jailbreak 2 Vip Jaibreak 5
Vipka su stare okolo 4-5 rokov možno 6 je tomu doma hovorim
Ďakujem za odpoveď
-
ProsteKing - Kolemjdoucí
Evip/ Evip / Vip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Evip/ Evip / Vip
pleteš se, systém je pořád stejný. Vždycky sis musel pamatovat jen a jen aktivační VIP kod, nic víc, a ted tomu není jinak.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
no lenže dakedy pýtalo len aktivačný kod teraz to odmna pýta aj kod z VIP a to už ja neviem tak preto potrebujem pomoc ja neviem treba vam nejak dokazat že to je moje vipko alebo co ? ja ked som to kupoval sa ešte kupovalo vipko na meno takže aj to viem
-
ProsteKing - Kolemjdoucí
Pri aktivacii na servery zadavas len VIP kod. Je jedno, ci mas vip/evip. Kedysi system fungoval na setinfe, teraz sa to len trocha upravilo a pouzivas kod zo setinfa. (setinfo _pwXX "kod")
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
ano to si pamatam ešte evipko a vipko z jailbreaku mam napisane v Setinfe a tam možem to skusit že rovno znovu cez ten rovno Evip kod kedže vipkový nemam a ešte by som teda potreboval od vas to deaktivovat lebo ja som to mal na starom PC lenže tam mi odisla graficka a na to som kupoval rovno nový komp a mam všetko aktivovane na ešte stary počítač
-
ProsteKing - Kolemjdoucí
reaktivovat na novom pc si to můžeš sám. Stačí zadat tvůj VIP kod do /aktivator na serveru
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
dobre mám to ďakujem za spoluprácu.
-
ProsteKing - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1