• Stránka 1 z 1
EVIP FURIEN #7
Zdar borci, před pár týdny u bratrance jsem stáhl 1.6ku a rozhodl jsem si na Furien #7 aktivovat po 2 rokách EVIP, všechno v pořádku, vše tam funguje, jenže když to aktivuju znova u mě doma, tak mi to napíše tento uživatel už je EVIP, a doma mi furt EVIP nefunguje, ale u bratrance jo, nevíte co s tím? 

- BeriCZ
- Kolemjdoucí
EVIP FURIEN #7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EVIP FURIEN #7
Sorry - nešlo mi to upravit, zde to máte podle tý osnovy.
Nickname na serveru: Beri
Kde mám VIP: Furien 7
Jak je VIP staré: Z 23.11.14, takže necelé 2 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před 2 týdny u bratrance
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Zdar borci, před pár týdny u bratrance jsem stáhl 1.6ku a rozhodl jsem si na Furien #7 aktivovat po 2 rokách EVIP, všechno v pořádku, vše tam funguje, jenže když to aktivuju znova u mě doma, tak mi to napíše tento uživatel už je EVIP, a doma mi furt EVIP nefunguje, ale u bratrance jo, nevíte co s tím?
Nickname na serveru: Beri
Kde mám VIP: Furien 7
Jak je VIP staré: Z 23.11.14, takže necelé 2 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před 2 týdny u bratrance
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Zdar borci, před pár týdny u bratrance jsem stáhl 1.6ku a rozhodl jsem si na Furien #7 aktivovat po 2 rokách EVIP, všechno v pořádku, vše tam funguje, jenže když to aktivuju znova u mě doma, tak mi to napíše tento uživatel už je EVIP, a doma mi furt EVIP nefunguje, ale u bratrance jo, nevíte co s tím?

- BeriCZ
- Kolemjdoucí
VIP nelze přesouvat z nonsteamu na jiný nonsteam. Taktéž u steamu.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Jo, jenže já hraju u bratrance na stejném klientu jako teď - tím pádem by to fungovat mělo, je to uplně ten stejný nonsteam který jsem nereinstaloval, ani nic, od tý doby co mi to jelo u bratrance ( 2 týdny ), tím pádem to furt nechápu.
- BeriCZ
- Kolemjdoucí
No, stejný client to může být, ale už máš rozdílnou sid.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
ono takto ...
VIP s NS na NS presunúť ide, zo steam na steam nie... (aspoň to tak dlhodobo do nedávna bolo)
SID sa mu tak tiež zmeniť nemohla ak je to ten istý NB s tým istým nepreinštalováným CS-kom (pri NS sa SID zmení pri novej inštalácii CS)
tu sa zmenila IP-čka z bratrancovej kde bol na jeho ...
píšeš o EVIP, ktoré sa aktivuje iba raz na servery si potom zadáš už iba VIP kod (na ktorý to evip už je aktivovane)
Jediné čo ma napadlo je že VIP-čko ti nejde po zmene IP kôli ochrane na DIP-karou (ak to funguje tak ako tomu chápem ja),
(napíš PM radu pre teba mám ) príp napíš na email [email protected]
VIP s NS na NS presunúť ide, zo steam na steam nie... (aspoň to tak dlhodobo do nedávna bolo)
SID sa mu tak tiež zmeniť nemohla ak je to ten istý NB s tým istým nepreinštalováným CS-kom (pri NS sa SID zmení pri novej inštalácii CS)
tu sa zmenila IP-čka z bratrancovej kde bol na jeho ...
píšeš o EVIP, ktoré sa aktivuje iba raz na servery si potom zadáš už iba VIP kod (na ktorý to evip už je aktivovane)
Jediné čo ma napadlo je že VIP-čko ti nejde po zmene IP kôli ochrane na DIP-karou (ak to funguje tak ako tomu chápem ja),

-
Spisiak1 - Zkušený
• Stránka 1 z 1