• Stránka 1 z 1
EVIP furt blbne -.- a CL_FlushEntityPlayer
Zdar,
Asi tak půl roku sem měl od Cska přestávku a když sem se vrátil na server Zombie Mini 3, kde sem měl EVIP, tak mi to psalo, že kod neexistuje. Koupil jsem si proto nové evip. To mi furt blbne, mám ho týden a pak ho najednou nemám! A píše to, že se dá aktivovat až po 24 hodinách. Chtěl bych proto Reaktivovat svůj starý EVIP kod, ale nevím jak, když to píše, že neexistuje.
Další problém je když hraju, hra se sekne a nahoře, vpravo se červeným ukáže červeným Cl_FlushEntityPlayer a PING mám mnohdy až 5000. Hru sem několikrát přeinstaloval a nic. Mám staženou verzi...
Díky
Asi tak půl roku sem měl od Cska přestávku a když sem se vrátil na server Zombie Mini 3, kde sem měl EVIP, tak mi to psalo, že kod neexistuje. Koupil jsem si proto nové evip. To mi furt blbne, mám ho týden a pak ho najednou nemám! A píše to, že se dá aktivovat až po 24 hodinách. Chtěl bych proto Reaktivovat svůj starý EVIP kod, ale nevím jak, když to píše, že neexistuje.
Další problém je když hraju, hra se sekne a nahoře, vpravo se červeným ukáže červeným Cl_FlushEntityPlayer a PING mám mnohdy až 5000. Hru sem několikrát přeinstaloval a nic. Mám staženou verzi...
Díky
-
LukFaryCZECH - Amatér
EVIP furt blbne -.- a CL_FlushEntityPlayer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EVIP furt blbne -.- a CL_FlushEntityPlayer
Napiš na email [email protected] server a aktivační kód.
Co se týče druhého problému, tak požádej o pomoc v sekci rady a návody.
Lock.
Co se týče druhého problému, tak požádej o pomoc v sekci rady a návody.
Lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1